Reclamă

Evan Peters este actorul principal din seria Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Imagini rare din spatele camerelor de filmat

Evan Peters este actorul principal din seria de succes Monster: The Jeffrey Dahmer Story.  În vârstă de 35 de ani, acesta a trecut printr-o transformare remarcabilă pentru a-l putea aduce la viață pe criminalul Jeffrey Dahmer. Even și-a dorit o interpretare autentică, iar fanii i-au răsplătit munca prin sutele de recenzii pozitive pe care le-au lăsat seriei.

Publicat: 2 octombrie 2022, 6:00

Seria de zece episoade încă ține primele pagini ale presei internaționale. Serialul, despre viața ucigașului Jeffrey Dahmer, a reușit să stârnească valuri de reacții în rândul publicului, dar și în rândul rudelor victimelor care au fost implicate în crimele lui Dahmer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evan Peters este actorul principal din seria Monster: The Jeffrey Dahmer Story

Evan Peters nu a avut deloc o sarcină ușoară atunci când a acceptat rolul din Monster: The Jeffrey Dahmer Story. Să te transformi într-un ucigaș în serie este de departe un rol cu totul provocator și solicitant. Actorul în vârstă de 35 de ani a oferit mai multe interviuri prin care a povestit publicului modul în care a ales să abordeze rolul lui Jeffrey Dahmer.

Vezi mai multe imagini cu Evan Peters în Galeria Foto!

Peters a știut că pentru a-l putea interpreta pe Dahmer trebuie să dea dovadă de dedicare și implicare deplină.

Reclamă

”Sincer, am fost foarte speriat de lucrurile pe care le-a făcut. Să încerc să redau toate acele scene teribile, lucrul acesta a fost o adevărată provocare pentru mine. Cred că a fost unul din cele mai grele lucruri pe care le-am avut vreodată de făcut. Mi-am dorit ca interpretarea mea să fie autentică. A trebuit să accesez locuri întunecate ale minții mele pentru a putea reda sentimentele trăite de Dahmer.”

Peters este conștient de reacțiile negative pe care serialul le-a primit, în special de la rudele victimelor. Actorul și-a dorit să clarifice lucrurile și să-și arate respectul față de familiile îndurerate.

”Am avut o regulă pe care am stabilit-o cu Ryan, regizorul. Regula a fost aceea ca povestea să nu fie niciodată spusă din punctul de vedere al lui Dahmer. Seria se numește povestea lui Jeffrey Dahmer. Nu este vorba despre el, ci despre repercusiuni. Seria esre despre cum societatea și sistemul au eșuat în oprirea acestui criminal. Povestea lui Jeffrey Dahmer nu se rezumă doar la viața lui, este mult mai mult în spate”. 

Reclamă

Serialul Monster: The Jeffrey Dahmer Story ține primele pagini ale presei internaționale

Serialul lui Ryan Murphy și Ian Brennan ține primele pagini ale tabloidelor din lumea întreagă. Jeffrey Dahmer a fost un temut criminal în serie care a reușit să comită o mulțime de rime sângeroase de-a lungul vieții sale. Ryan Murphy și Ian Brennan au decis spună povestea acestuia și au creat o serie de zece episoade care să înglobeze momentele de groază din viața ucigașului.

Jeffrey a fost cunoscut de cele mai multe persoane drept ”Canibalul de la Milwaukee”. Viața sa a fost marcată de crimele sangeroase pe care le-a comis. Acesta a fost găsit vinovat pentru uciderea a 17 persoane. Victimele sale erau în general de sex masculin.

Între 1978 și 1991 a reușit să ucidă mai mulți bărbați și băieți. Crimele și actele de cruzime față de victimele sale au inclus acte de canibalism și necrofilie. În ciuda omorurulor pe care l-e asvârșit, acesta a fost prins cu greu de către autorități. Au fost nevoie de ani de investigații pentru ca Jeffrey să ajungă după gratii.

Specialiștii au concluzionat că Jeffrey suferă de tulburări de personalitate și că actele de cruzime au fost săvârșite în deplinătatea facultăților mintale. Jeffrey a fost condamnat la închisoare pe viață și și-a găsit sfârșitul într-o celulă, atunci când a fost omorât de un alt prizonier. Se spune că Dahmer nu ar fi avut nicio remușcare față de crimele comise. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×