Reclamă

Top 5 cele mai bune seriale cu doctori

Cum sezonul rece și-a intrat în drepturi, ți-am pregătit o listă cu cinci seriale cu doctori pe care să le vezi alături de cei dragi. Acestea sunt unele dintre cele mai îndrăgite producții care te vor face să te îndrăgostești pe loc de ele. Fie că ești sau nu pasionată de domeniul medical, aceste seriale vor reuși să te captiveze încă de la primele episoade.

Publicat: 12 noiembrie 2021, 7:01 / Actualizat: 12 noiembrie 2021, 16:24

Aceste cinci seriale sunt unele dintre cele mai apreciate. Fiecare episod vine cu ceva nou, iar cele mai multe dintre ele relevă fapte reale din viața anumitor persoane. Deși de multe ori aceste seriale se raportează la situații grave, sunt multe noțiuni de cultură generală care pot atrage curioși dornici să se dezvolte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Top 5 cele mai bune seriale cu doctori

Dacă nu te-ai decis asupra unuia dintre filmele lunii noiembrie, atunci îți propunem o serie de cinci seriale cu doctori care să te facă să ai o perspectivă nouă asupra domeniului medical. Indiferent dacă ai sa nu o pasiune pentru medicină, aceste povești de viață te vor emoționa cu siguranță. Ele sunt unele dintre cele mai bune seriale care privesc domeniul medical, iar de-a lungul timpului și-au bucurat fanii cu sute de episoade muncite și bine puse la punct. 

Grey’s Anatomy

Prima producție de pe lista cu seriale cu doctori pe care trebuie să le vezi iarna aceasta se numără Grey’s Anatomy.Seria de 18 sezoane rulează încă din anul 2005 și a reușit să strângă de-a lungul timpului milioane de admiratori.

Reclamă

Povestea aduce în scenă cinci medici rezidenți, dar și pe supraveghetorii lor. Producția urmărește în paralel atât viața lor personală, cât și pe cea profesională și provocările pe care le întâmpină zilnic. Rolul principal îi aparține personajului Dr. Meredith Grey, fiica unuia dintre cei mai cunoscuți chirurgi, care încearcă să-și facă propriul nume în medicină. Actrița Ellen Pompeo a reușit să o interpreteze cu succes pe Meredith, iar fanii -au apreciat talentul actoricesc ani la rând.

The Good Doctor

The Good Doctor se numără și el printre cele cinci seriale cu doctori pe care ar trebui să le vezi. Spre deosebire de producția prezentată anterior, The Good Doctor a început să ruleze abia din 2017. Deși este un serial relativ recent, a atras în jurul său mulți admiratori.

Reclamă

Producția urmărește viața unui medic extrem de talentat și dedicat meseriei sale care ajunge să lucreze într-un spital cu prestigiu. Deși suferă de o formă moderată de autism, doctorul reușește să salveze nenumărate vieți. În rolul principal este actorul Freddie Highmore, apreciat pentru interpretarea sa din această producție.

House

House este poate unul dintre cele mai cunoscute seriale cu doctori din toate timpurile. Povestea îl aduce în centru pe doctorul antisocial și echipa pe care o coordonează. Acesta se face remarcat prin deducțiile ingenioase pe care reușește să le facă atunci când trebuie să pună un diagnostic corect pacienților săi.

Pe lângă inteligența remarcantă, atitudinea ui House este cea care dă savoare acestui serial. Hugh Laurie îl portretizează pe Dr. Gregory House încă din 2004. Ultimul sezon al seriei a apărut în anul 2012 și deține un număr total de 117 episoade.

Saving Hope

Saving Hope a debutat în anul 2013 și s-a derulat până în 2017. Această producție are o abordare cu totul nouă asupra temei medicinale în cinematografie. Povestea este despre un chirurg care este aflat în comă și care poate să se transpună astfel încât să bântuie pe holul spitalului în care se află internat.

Logodnicul acesteia încearcă din răsputeri să-i salveze viața, dar și a celorlalți pacienți. Serialul surprinde activitatea mai multor echipe de medici, astfel că acesta oferă o paletă largă având printre cadrele medicale un neurochirurg, un cardiolog și un psihiatru.

The Resident

The Resident a fost foarte bine primit de public. Lansat în 2018 a reușit să strângă multe aprecieri încă de la primele episoade. Poveste este despre un doctor tânăr care își începe stagiatura la un spital de renume. Caracterul său idealist vine în contradicție cu cel al superiorului său care este în om dur și rigid.

Serialul aduce în lumină mai multe probleme din sistemul medical și încearcă să atragă atenția asupra neregulilor care au de cele mai multe ori loc în instituțiile care ar trebui să ne salveze viața. Premiera celui de-al patrulea sezon a avut loc anul acesta în luna ianuarie și a adus pe marile ecrane încă 14 episoade pline de suspans. Cel de-al cincilea sezon a fost lansat chiar în luna septembrie a anului 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×