Reclamă

Stilul vestimentar al actorilor din Stranger Things. Cum și-au schimbat preferințele de-a lungul timpului

Stranger Things a devenit popular la scurt timp după ce a fost lansat primul episod în anul 2016. Anul acesta producătorii și-au bucurat fanii din întreaga lume cu cel de-al patrulea sezon. Actorii principali au crescut, s-au maturizat și au renunțat la imaginea pe care o aveau în trecut. Stilul vestimentar al actorilor din Stranger Things a evoluat pe măsură ce timpul a trecut.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 iunie 2022, 7:00

Actorii principali și-au schimbat complet preferințele de-a lungul timpului. În timp ce unii au ales să adopte un stil vestimentar elegant, alții au preferat să-și exprime creativitatea cu ajutorul ținutelor pe care le-au ales la diversele evenimente la care au participat în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stilul vestimentar al actorilor din Stranger Things

Primul sezon al seriei de succes Stranger Things a fost lansat în anul 2016. Serialul a primit multe critici pozitive și s-a bucurat de un real succes. Criticii au lăudat întotdeauna construcția și caracterizarea personajelor principale, dar și a atmosferei care se creează pe parcursul fiecărui episod. Acțiune serialului se petrece în anii 1980 într-un oraș fictiv pe nume Hawkins din Indiana. Serialul plin de mister te va captiva încă din primele minute. Dacă ești pasionată de dramă, mister și ești adepta filmelor SF, atunci îți recomandăm și câteva producții cu vampiri care au reușit să impresioneze publicul de-a lungul timpului.

Gaten Matarazzo

Gaten Matarazzo este cel mai bine cunoscut pentru rolul personajului Dustin Henderson din serialul Stranger Things. Actorul în vârstă de 19 ani reușește să-și impresioneze admiratorii cu talentul său. De-a lungul timpului acesta a jucat în mai multe piese de teatru pentru ca ulterior să-și facă debutul în lumea filmului. Acesta a apărut inclusiv pe Broadway în anul 2011 în musicalul Priscilla, Queen of the Desert.

Gaten Matarazzo la premiera din 2016 și premiera din 2022 a serialului Strenger Things
Gaten Matarazzo poate fi urmărit în serialul Strenger Things în rolul personajului Dustin Henderson / Getty Images
Reclamă

Gaten a știut încă din copilărie că vrea să apară pe marile ecrane, iar talentul l-a ajutat să ajungă unul dintre cei mai apreciați actori din generația tânără. Stilul său vestimentar a evoluat de-a lungul timpului. Dacă în anul 2016 Gaten era adeptul costumelor elegante, acum preferă imprimeurile colorate. În ultimii ani actorul a fost surprins purtând ținute colorate. Stilul său vestimentar este unul viu și vibrant, ar acest lucru se observă cu fiecare apariție pe care o are.

Caleb McLaughlin

Caleb McLaughlin poate fi urmări în serialul Stranger Things în rolul personajului Lucas Sinclair. Actorul în vârstă de 20 de ani și-a făcut debutul în anul 2012 atunci când a apărut într-un film de scurt-metraj, Noah Dream of Origami Fortunes. Actorul a reușit atunci să primească rolul principal, lucru care l-a propulsat și i-a adus și mai multă vizibilitate.

Reclamă

Vezi mai multe imagini cu actorii din Stranger Things în Galeria Foto!

Caleb McLaughlin la premiera strenger things din 2016 alături de o imagine cu același actor la premiera stranger things din 2022
Caleb McLaughlin îl interpretează pe Lucas Sinclair în serialul Stranger Things / Getty Images

Caleb adoră să se implice în acțiuni umanitare și promovează acest lucru și printre fanii săi. Când ne gândim la stilul vestimentar al actorilor din Stranger Things și la evoluția acestuia trebuie să ne uităm la Caleb McLaughlin. Dacă în trecut obișnuia să poarte costume elegante, acum lucrurile s-au schimbat radical. De altfel, actorul era cunoscut pentru papioanele colorate pe care le alegea atunci când purt un costum. În prezent Caleb este mult mai expresiv cu ținutele pe care le poartă. La premiera Stranger Things din 2022 acesta a ales un costum cu imprimeu dalmațian și o pereche de ochelari de soare.

Noah Schnapp

Noah Schnapp are doar 17 ani, însă a apărut deja în nenumărate filme și serii televizate. Acesta și-a făcut debutul în anul 2015 atunci când a primit un rol în Bridge of Spies. Un an mai târziu Noah a primit rolul personajului Will Byers în serialul Stranger Things . De atunci popularitatea sa a crescut tot mai mult printre admiratorii din întreaga lume.

Noah Schnapp într-un colej cu două fotografii de la debutul Stranger Things din 2016 și premira noului sezon din 2022
Actorul Noah Schnapp îl interpretează pe Will Byers în serialul Strenger Things / Getty Images

Conform publicațiilor internaționale, dorința lui Noah de a juca a apărut încă de la vârsta de 5 anișori. Deși un băiețel pe atunci, Noah a luptat pentru visul său. Dacă la premiera din 2016 admiratorii îl puteau vedea ca pe un tânăr cu un stil vestimentar nu foarte bine definit, acum Noah este un tânăr expresiv care rareori iese din costume. Actorul a renunțat la cămășile în carouri și a abordat un stil casual-elegant.

Natalia Dyer 

Natalia Dyer s-a născut în 1995 și este puțin mai în vârstă față de o parte din colegii săi de pe platourile de filmare ale serialului Stranger Things. Acesta a devenit cunoscută la Hollywood în urma rolului său din The Greening of Whitney Brow din 2011. Dyer a început o carieră în actorie încă de la vârsta de 12 ani, de atunci aceasta nu sa mai despărțit de scenă sau de platourile de filmare. În serialul Stranger Things,

Actrița Natalia Dyer într-o rochie roșie la premiera Strenger Things din 2016 și într-un costum verde la premiera din 2022 a aceluiași serial
Actrița Natalia Dyer a uimit cu talentul său în rolul personajului Nancy Wheeler din serialul Strenger Things / Getty Images

Natalia poate fi urmărită în rolul personajului Nancy Wheeler. De-a lungul timpului aceasta și-a schimbat atât stilul vestimentar, cât și coafura. Natalia a renunțat la rochiile colorate și a abordat un stil mai sobru și mai serios. Noua imagine o prinde foarte bine, iar actrița pare că și-a găsit stilul vestimentar în care se simte cel mai bine.

Joe Keery

Joe Keery a devenit cunoscut în urma interpretării personajului Steve Harrington în serialul Stranger Things. Joe a început să joace după ce sora sa a insistat să se alăture pieselor pe care le aveau de interpretat în liceu. Ulterior, Kerry a descoperit că are o adevărată pasiune pentru actorie și a urmat o universitate de teatru și arte pe care a absolvit-o în anul 2014.

Joe Keery la premiera Strenger Things din 2016 și într-un costum gri la premiera Strenger Things din 2022
Joe Keery îl interpretează pe Steve Harrington în serialul Strenger Things / Getty Images

În 2016 a primit rolul lui Steve Harrington iar de atunci este îndrăgit de fanii din întreaga lume. Stilul vestimentar al actorilor din Stranger Things nu sa schimbat foarte mult față de momentul în care serialul și-a făcut debutul. În 2016, Joe putea fi văzut la costume și având părul puțin mai lung. În prezent actorul preferă să-și țină părul scurt, însă costumele rămân în continuare preferatele sale.

Finn Wolfhard

Finn Michael Wolfhard s-a născut în anul 2002 și este cel mai bine cunoscut pentru rolul personajului Mike Wheeler din serialul Stranger Things. Finn a început să joace încă din anul 2013, însă rolurile sale nu au fost unele majore.

Actorul Finn Wolfhard într-o jachetă verde la premiera Strenger Things din 2016 și într-un costum albastru la premiera strenger things din 2022
Finn Wolfhard poate fi urmărit în serialul Strenger Things în rolul personajului Mike Wheeler / Getty Images

Când Stranger Things a devenit un real succes în 2016, cariera actorului a început să apară tot mai des în atenția presei și a producătorilor de la Hollywood. Pe lângă talentul în lumea filmului, Finn este un muzician desăvârșit. Actorul a cochetat cu muzica de la o vârstă fragedă și nu a renunțat niciodată la prima sa pasiune. Stilul său vestimentar a evoluat destul de mult în ultimii ani. De la ținutele casual, Finn a ales să treacă la costumele elegante care să-i pună în valoare frumusețea naturală.

Charlie Heaton

Charlie Heaton este actor și muzician și este cel mai bine cunoscut în urma rolului lui Jonathan Byers din Stranger Things. Heaton și-a făcut debutul în 2015, cu doar un an înainte să primească rolul din Stranger Things.

Actorul Charlie Heaton într-o ținută casual cu un blazer albastru în 2016 într-un colaj cu o fotografie de la premiera strenger things din 2022
Charlie Heaton și-a impresionat admiratorii cu rolul personajului Jonathan în serialul Strenger Things / Getty Images

Actorul este și toboșar și se mândrește cu talentul său muzical. Stilul său vestimentar a evoluat în ultimii ani. Heaton a renunțat la ținutele casual, iar acum este adeptul costumelor elegante în culori neutre.

Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown o interpretează pe Eleven în serialul de succes Stranger Things. Actrița în vârstă de 18 ani se bucură de un real succes. Este cea mai tânără persoană care a fost numită de revista Time una din cele mai influente 100 de persoane din lume în anul 2018. Millie și-a început cariera de la o vârstă fragedă și a apărut inclusiv în seriale binecunoscute precum NCIS.

Millie Brown într-o rochie albă cu paiete la premiera strenger things din 2016 și Millie Brown într-o rochie albă la premiera strenger things din 2022
Millie Brown poate fi urmărită în serialul Strenger Things în rolul personajului Eleven / Getty Images

Rolul care i-a propulsat cariera a fost cel din Stranger Things acolo unde s-a făcut remarcată cu ajutorul personajului său, Eleven. Millie a trecut prin cea mai impresionantă transformare. Actrița și-a lăsat părul lung și a renunțat la rochiile înflorate. Acum este o adolescentă în toată firea, iar hainele sale inspiră încrederea de sine pe care a dobândit-o de-a lungul timpului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și levitează într-o pădure cu copaci cu flori roz
Horoscop
Zodii care nu iartă cu ușurință. Nativii care au o latură dușmănoasă
Există unele zodii care nu iartă cu ușurință. Acești nativi au o latură dușmănoasă pe care nu o lasă la vedere de la prima întâlnire. Sunt zodii răzbunătoare, care se pot preface că au...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Urmează o perioadă extrem de intensă pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024 vine cu situații cheie în viața zodiilor. Realitatea se va îmbina cu fantezia pe plan personal,...
3
Porție de Pilaf cu urzici în farfurie cu furculiță, două felii de pâine, roșii și usturoi
Rețete
Pilaf cu urzici. Rețetă de post plină de savoare și vitamine
Pentru că piețele sunt pline cu urzici, este momentul să le incluzi în alimentația ta zilnică. Una dintre rețetele simple și rapide cu urzici, pe care ți-o recomandăm pentru masa de prânz, este rețeta...
4
O femeie care aleargă și ilustrează una dintre zodiile care iubesc sportul
Horoscop
Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ
Există unele zodii care iubesc sportul. Acești nativi sunt adepții unui stil de viață activ. Ei sunt nativii care vor să aibă un stil de viață sănătos, să se bucure de natură și de...
5
Kate Middleton fotografiată la costum la un eveniment public din Marea Britanie
Divertisment
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial. Ce informații au oferit experții regali despre Prințesa de Wales
Kate Middleton s-ar putea întoarce la îndatoririle regale mai târziu decât data anunțată inițial de Palatul Kensington. Experții regali au oferit informații noi despre starea de sănătate a Prințesei de Wales. Aceștia sunt de...
PARTENERI
×