Phoebe Dynevor e de nerecunoscut în cel mai nou proiect cinematografic. Cum arată în filmul „The Color Room”

Phoebe Dynevor e de nerecunoscut în cel mai recent proiect cinematografic. Imaginile de pe platourile de filmare au fost date publicității, iar transformarea ei este vizibilă.

10 aprilie 2021 la 9:21

Phoebe Dynevor a cunoscut succesul cu serialul fenomen Bridgerton, dar acum este implicată într-un nou proiect. Actrița în vârstă de 25 de ani joacă în filmul The Color Room, o producție a companiei britanice Sky.

Phoebe Dynevor e de nerecunoscut în cel mai nou proiect cinematografic

Dynevor joacă rolul principal în film. Ea o interpretează pe Clarice Cliff, o ceramistă care este descrisă ca „o muncitoare vivace ce lucrează într-o fabrică din Marea Britanie. Povestea se petrece în anii 1920, se arată într-un comunicat de presă al companiei producătoare.

Filmul urmărește povestea tinerei Clarice, care reușește să creeze o revoluție a muncitorilor în secolul xx. Producția urmează să fie lansată la sfârșitul acestui an de Sky Cinema. Filmările se realizează în prezent în Birmingham, scrie Variety.

Primele imagini cu Phoebe Dynevor în The Color Room

Sky Cinema le-a oferit fanilor primele imagini de pe platourile de filmare, iar Phoebe Dynevor e de nerecunoscut în cel mai nou proiect cinematografic.

Cele mai recente imagini cu Clarice Cliff de la locul de muncă au apărut pe data de 8 aprilie 2021, iar actrița este de nerecunoscut în noul proiect în care este implicată. Fanii s-au obișnuit să o vadă pe Phoebe cu părul deschis la culoare și îmbrăcată în rochii spectaculoase în Bridgerton. În The Color Room, actrița apare cu părul scurt, tuns bob, închis la culoare, îmbrăcată în haine simple.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Phoebe Dynevor, în rolul lui Clarice Cliff, în noul film, The Color Room
Phoebe Dynevor a cunoscut succesul cu serialul fenomen Bridgerton, dar acum este implicată într-un nou proiect / Profimedia Images

Și locația în care s-a pozat a fost surprinzătoare pentru admiratorii actriței. Aceasta a fost fotografiată în ce are o stare de contemplare, pe o stradă cețoasă, atmosferă complet diferită de peisajul din Bridgerton.

Dynevor joacă în The Color Room alături de nume mari din industria cinematografică. Din distribuție fac parte Matthew Goode, David Morrissey, Kerry Fox și Darci Shaw. Luna trecută, actrița a declarat că abia așteaptă să înceapă filmările pentru noul proiect.

„Este cu adevărat o onoare să dai viață unui personaj atât de remarcabil. Scenariul este o abordare contemporană frumos scrisă din secolul al XX-lea și mă simt mândru că lucrez cu o echipă atât de puternică. Aștept cu nerăbdare să spun povestea lui Clarice și, bineînțeles, să lucrez și cu Matthew.”

Primăvara anului 2021 este aglomerată pentru frumoasa actriță. Ea filmează în paralel și pentru sezonul 2 Bridgerton la Londra. Pentru fanii Bridgerton, vestea că Regé-Jean Page nu va mai apărea în sezonul 2 a fost o informație surprinzătoare.

Când se va lansa The Color Room

The Color Room este programat pentru lansare la sfârșitul acestui an. Filmările au început deja, iar acțiunea se va desfășura la Stoke-on-Trent și Birmingham.

Acțiunea filmului este plasată în anii 1920, iar povestea The Color Room se bazează pe viața unei tinere și hotărâte muncitoare Clarice Cliff. În ciuda eșecurilor financiare, talentul și ambiția Cliff ajunge să se mute de la fabrică la fabrică, asumându-și riscuri inovatoare și creative care ajung să capteze atenția superiorilor ei și să revoluționeze locul de muncă.

Phoebe Dynevor din Bridgerton conduce distribuția The Color Room în rolul celebrului artist ceramist Cliff. Ea joacă alături de Matthew Goode, din The Imitation Game și Downton Abbey, care va interpreta personajul lui Colley Shorter. Alături de Dynevor și Goode în distribuția filmului se numără David Morrissey, Darci Shaw, Kerry Fox și Luke Norris și alte nume mari din industria cinematografică.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Alex Rodriguez, zâmbitor, îmbrăcat în cămașă cu cravată, la o conferință cu tematică sportivă
Divertisment
Cum a fost fotografiat Alex Rodriguez după ce JLo și Ben Affleck s-au împăcat
Vestea că Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au împăcat a ținut primele pagini ale tabloidelor. Cei doi au fost fotografiați în Montana, iar împăcarea lor este un subiect intens discutat. Nici faptul că fostul...
2
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor și este îmbrăcat într-un tricou negru și o cămașă gri desfăcută, cu părul prins într-o bandană albă în timp ce în spatele său apare publicul plin de lumini
Divertisment
Justin Bieber s-a lăsat pe mâinile stiliștilor. Cum arată noul look al cântărețului
Artistul a fost fotografia recent alături de soția sa Hailey Bieber în Miami. Fanii săi au fost surprinși să vadă cum Justin Bieber s-a lăsat din nou pe mâinile stiliștilor. Ultimele sale apariții au...
3
O căpușă, alături de o pensetă specială de extracție
Sănătate
Ce trebuie să știi despre mușcătura de căpușă
Căpușele fac parte din familia Arahnidelor. Acestea se hrănesc cu sângele organismului parazitat în fiecare ciclu de viață. În întrega lume există peste 800 de specii de căpușe, iar în România doar 27, dintre...
4
Arnold Schwarzenegger și Joseph Baena sunt îmbrăcați sport și se plimbă cu bicicletele
Divertisment
Joseph Baena s-a angajat. În ce domeniu va lucra
Joseph Baena s-a angajat și a ales un domeniu foarte dinamic, dar și foarte interesant. Fiul lui Arnold Schwarzenegger, acum în vârstă de 23 de ani, a anunțat că va intra în domeniul imobiliar....
5
Adele pe scenă îmbrăcată într-o rochie albastră cu paiete în timp ce zâmbește și îndreaptă microfonul către public
Divertisment
Adele, muzica poate trece dincolo de orice aparență
Copilăria, tărâmul magic în care Adele și-a întalnit pasiunea care avea să o transforme într-una dintre cele mai apreciate interprete muzicale. De la pereții camerei acoperiți cu posterele fetelor de la Spice Girls, la...
PARTENERI
×