Reclamă

Phoebe Dynevor e de nerecunoscut în cel mai nou proiect cinematografic. Cum arată în filmul „The Color Room”

Phoebe Dynevor e de nerecunoscut în cel mai recent proiect cinematografic. Imaginile de pe platourile de filmare au fost date publicității, iar transformarea ei este vizibilă.

Publicat: 10 aprilie 2021, 9:21

Phoebe Dynevor a cunoscut succesul cu serialul fenomen Bridgerton, dar acum este implicată într-un nou proiect. Actrița în vârstă de 25 de ani joacă în filmul The Color Room, o producție a companiei britanice Sky.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Phoebe Dynevor e de nerecunoscut în cel mai nou proiect cinematografic

Dynevor joacă rolul principal în film. Ea o interpretează pe Clarice Cliff, o ceramistă care este descrisă ca „o muncitoare vivace ce lucrează într-o fabrică din Marea Britanie. Povestea se petrece în anii 1920, se arată într-un comunicat de presă al companiei producătoare.

Filmul urmărește povestea tinerei Clarice, care reușește să creeze o revoluție a muncitorilor în secolul xx. Producția urmează să fie lansată la sfârșitul acestui an de Sky Cinema. Filmările se realizează în prezent în Birmingham, scrie Variety.

Primele imagini cu Phoebe Dynevor în The Color Room

Sky Cinema le-a oferit fanilor primele imagini de pe platourile de filmare, iar Phoebe Dynevor e de nerecunoscut în cel mai nou proiect cinematografic.

Reclamă

Cele mai recente imagini cu Clarice Cliff de la locul de muncă au apărut pe data de 8 aprilie 2021, iar actrița este de nerecunoscut în noul proiect în care este implicată. Fanii s-au obișnuit să o vadă pe Phoebe cu părul deschis la culoare și îmbrăcată în rochii spectaculoase în Bridgerton. În The Color Room, actrița apare cu părul scurt, tuns bob, închis la culoare, îmbrăcată în haine simple.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Phoebe Dynevor, în rolul lui Clarice Cliff, în noul film, The Color Room
Phoebe Dynevor a cunoscut succesul cu serialul fenomen Bridgerton, dar acum este implicată într-un nou proiect / Profimedia Images
Reclamă

Și locația în care s-a pozat a fost surprinzătoare pentru admiratorii actriței. Aceasta a fost fotografiată în ce are o stare de contemplare, pe o stradă cețoasă, atmosferă complet diferită de peisajul din Bridgerton.

Dynevor joacă în The Color Room alături de nume mari din industria cinematografică. Din distribuție fac parte Matthew Goode, David Morrissey, Kerry Fox și Darci Shaw. Luna trecută, actrița a declarat că abia așteaptă să înceapă filmările pentru noul proiect.

„Este cu adevărat o onoare să dai viață unui personaj atât de remarcabil. Scenariul este o abordare contemporană frumos scrisă din secolul al XX-lea și mă simt mândru că lucrez cu o echipă atât de puternică. Aștept cu nerăbdare să spun povestea lui Clarice și, bineînțeles, să lucrez și cu Matthew.”

Primăvara anului 2021 este aglomerată pentru frumoasa actriță. Ea filmează în paralel și pentru sezonul 2 Bridgerton la Londra. Pentru fanii Bridgerton, vestea că Regé-Jean Page nu va mai apărea în sezonul 2 a fost o informație surprinzătoare.

Când se va lansa The Color Room

The Color Room este programat pentru lansare la sfârșitul acestui an. Filmările au început deja, iar acțiunea se va desfășura la Stoke-on-Trent și Birmingham.

Acțiunea filmului este plasată în anii 1920, iar povestea The Color Room se bazează pe viața unei tinere și hotărâte muncitoare Clarice Cliff. În ciuda eșecurilor financiare, talentul și ambiția Cliff ajunge să se mute de la fabrică la fabrică, asumându-și riscuri inovatoare și creative care ajung să capteze atenția superiorilor ei și să revoluționeze locul de muncă.

Phoebe Dynevor din Bridgerton conduce distribuția The Color Room în rolul celebrului artist ceramist Cliff. Ea joacă alături de Matthew Goode, din The Imitation Game și Downton Abbey, care va interpreta personajul lui Colley Shorter. Alături de Dynevor și Goode în distribuția filmului se numără David Morrissey, Darci Shaw, Kerry Fox și Luke Norris și alte nume mari din industria cinematografică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×