Reclamă

Phoebe Dynevor e de nerecunoscut în cel mai nou proiect cinematografic. Cum arată în filmul „The Color Room”

Phoebe Dynevor e de nerecunoscut în cel mai recent proiect cinematografic. Imaginile de pe platourile de filmare au fost date publicității, iar transformarea ei este vizibilă.

Publicat: 10 aprilie 2021, 9:21

Phoebe Dynevor a cunoscut succesul cu serialul fenomen Bridgerton, dar acum este implicată într-un nou proiect. Actrița în vârstă de 25 de ani joacă în filmul The Color Room, o producție a companiei britanice Sky.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Phoebe Dynevor e de nerecunoscut în cel mai nou proiect cinematografic

Dynevor joacă rolul principal în film. Ea o interpretează pe Clarice Cliff, o ceramistă care este descrisă ca „o muncitoare vivace ce lucrează într-o fabrică din Marea Britanie. Povestea se petrece în anii 1920, se arată într-un comunicat de presă al companiei producătoare.

Filmul urmărește povestea tinerei Clarice, care reușește să creeze o revoluție a muncitorilor în secolul xx. Producția urmează să fie lansată la sfârșitul acestui an de Sky Cinema. Filmările se realizează în prezent în Birmingham, scrie Variety.

Primele imagini cu Phoebe Dynevor în The Color Room

Sky Cinema le-a oferit fanilor primele imagini de pe platourile de filmare, iar Phoebe Dynevor e de nerecunoscut în cel mai nou proiect cinematografic.

Reclamă

Cele mai recente imagini cu Clarice Cliff de la locul de muncă au apărut pe data de 8 aprilie 2021, iar actrița este de nerecunoscut în noul proiect în care este implicată. Fanii s-au obișnuit să o vadă pe Phoebe cu părul deschis la culoare și îmbrăcată în rochii spectaculoase în Bridgerton. În The Color Room, actrița apare cu părul scurt, tuns bob, închis la culoare, îmbrăcată în haine simple.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Phoebe Dynevor, în rolul lui Clarice Cliff, în noul film, The Color Room
Phoebe Dynevor a cunoscut succesul cu serialul fenomen Bridgerton, dar acum este implicată într-un nou proiect / Profimedia Images
Reclamă

Și locația în care s-a pozat a fost surprinzătoare pentru admiratorii actriței. Aceasta a fost fotografiată în ce are o stare de contemplare, pe o stradă cețoasă, atmosferă complet diferită de peisajul din Bridgerton.

Dynevor joacă în The Color Room alături de nume mari din industria cinematografică. Din distribuție fac parte Matthew Goode, David Morrissey, Kerry Fox și Darci Shaw. Luna trecută, actrița a declarat că abia așteaptă să înceapă filmările pentru noul proiect.

„Este cu adevărat o onoare să dai viață unui personaj atât de remarcabil. Scenariul este o abordare contemporană frumos scrisă din secolul al XX-lea și mă simt mândru că lucrez cu o echipă atât de puternică. Aștept cu nerăbdare să spun povestea lui Clarice și, bineînțeles, să lucrez și cu Matthew.”

Primăvara anului 2021 este aglomerată pentru frumoasa actriță. Ea filmează în paralel și pentru sezonul 2 Bridgerton la Londra. Pentru fanii Bridgerton, vestea că Regé-Jean Page nu va mai apărea în sezonul 2 a fost o informație surprinzătoare.

Când se va lansa The Color Room

The Color Room este programat pentru lansare la sfârșitul acestui an. Filmările au început deja, iar acțiunea se va desfășura la Stoke-on-Trent și Birmingham.

Acțiunea filmului este plasată în anii 1920, iar povestea The Color Room se bazează pe viața unei tinere și hotărâte muncitoare Clarice Cliff. În ciuda eșecurilor financiare, talentul și ambiția Cliff ajunge să se mute de la fabrică la fabrică, asumându-și riscuri inovatoare și creative care ajung să capteze atenția superiorilor ei și să revoluționeze locul de muncă.

Phoebe Dynevor din Bridgerton conduce distribuția The Color Room în rolul celebrului artist ceramist Cliff. Ea joacă alături de Matthew Goode, din The Imitation Game și Downton Abbey, care va interpreta personajul lui Colley Shorter. Alături de Dynevor și Goode în distribuția filmului se numără David Morrissey, Darci Shaw, Kerry Fox și Luke Norris și alte nume mari din industria cinematografică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×