Reclamă

Phoebe Dynevor vorbește despre actorul Regé-Jean Page. Ce a declarat actrița din serialul „Bridgerton”

Fanii serialului Bridgerton au fost uimiți să afle că celebrul actor Regé-Jean Page nu va mai juca în sezonul doi. Cu toate acestea, se pare că unii colegi de breaslă au intuit un astfel de evenimet. Actrița Phoebe Dynevor vorbește în cele din urmă public despre actorul Regé-Jean Page din serialul Bridgerton și decizia lui de a pleca din echipă.

Publicat: 27 mai 2021, 7:35

„Am avut câteva indicii în legătură cu decizia lui, deci pot spune că am știut”, a declarat actrița într-un podcast la care a luat parte recent. În luna aprilie a anului 2021, Page a susținut public că nu va mai lua parte la filmările din sezonul doi al serialului mult îndrăgit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii serialului au fost nevoiți să se mulțumească atunci doar cu declarațiile actorului. Însă de această dată, cea care i-a fost cel mai aproape pe parcursul scenelor filmate, a dezvăluit ce părere are despre alegerea lui Page.

Phoebe Dynevor nu s-a temut de reacțiile publicului și a vorbit deschis despre plecarea lui Regé-Jean Page. Ea este de părere că seria trebuie să urmeze cele opt cărți pe care le are la bază. De altfel, i s-a părut natural ca poveștile să se concentreze pe alte personaje. Phoebe a mai povestit în trecut despre felul în care vede decursul serialului Bridgerton.

Phoebe Dynevor vorbește despre actorul Regé-Jean Page

După ce Phoebe Dynevor și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit despre temerile sale legate de Bridgerton, artista a făcut noi dezvăluiri. De data aceasta, actrița a oferit fanilor mai multe amănunte despre poveștile din sezonul doi al seriei. Momentul mult așteptat de către iubitorii seriei a fost atunci când Dynevor și-a exprimat părerea cu privire la alegerea lui Page a nu face parte din sezonul următor al serialului.

Actrița a mărturisit într-un podcast faptul că avea mai multe bănuieli cu privire la alegerea făcută de colegul său. Tot ea a declarat că iubitorii seriei de cărți au intuit evenimentele recente la fel de ușor ca ceilalți actori.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cred că a existat o cheie asupra acestei decizii. Producția urmărește seria  de cărți Bridgerton care este alcătuită din opt părți. Fanii cărților au prevăzut această situație mai bine ca oricine altcineva. Cred că fanii adevărați ai seriei de cărți au știut că fiecare episod se concentrează pe povestea unui personaj diferit.

– Phoebe Dynevor

Reclamă

În ciuda deciziei lui Page, colegii săi i-au susținut alegerea. Aceștia și-au manifestat bucuria de a-l fi avut aproape pe parcursul primului sezon. Nici actorul nu s-a lăsat mai prejos. El a declarat public faptul că s-a simțit onorat să facă parte din marea familie Bridgerton.

Phoebe Dynevor vorbește cu multă căldură în suflet despre actorul Regé-Jean Page și a declarat că plecarea lui a întristat-o, însă producția va merge cu siguranță mai departe. Aceasta a promis fanilor un nou sezon plin de scene emoționante. Actrița a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la sezonul doi și i-a făcut pe iubitorii seriei să aștepte cu nerăbdare poveștile ce vor rula pe marile ecrane.

Phoebe Dynevor face noi dezvăluiri despre „Bridgerton”, sezonul 2

Actrița a povestit mai multe detalii despre sezonul doi al serialului Bridgerton. Producția care are la bază cele opt cărți cu același nume se va concetra pe noi povești și va aduce în scenă personaje care, speră ea, vor fi la fel de îndrăgite. Phoebe Dynevor a povestit faptul că noul sezon se va concentra mult mai mult pe Anthony Bridgerton, fratele mai mare al personajului Daphne.

De altfel, Dynevor este foarte încânată de rolul pe care îl va juca în continuare în Bridgerton. Aceasta și-a dorit de mult timp ca personajul său să se implice mai mult în viața amoroasă a fratelui său.

Atenția va fi îndreptată mai mult către Jonathan Bailey, care îl joacă pe Anthony. Aceasta va fi oarecum povestea principală pe care o va urma sezonul doi. Evident, tuturor ne pare rău că Page a plecat, dar sunt nerăbdătoare să mă reîntâlnesc cu familia mea din Bridgerton.

– Phoebe Dynevor

În timp ce punctul de interes al seriei se va schimba în următorul sezon, se pare că fanii vor duce lipsa anumitor povești. Mulți fani și-au exprimat tristețea cu privire la povestea de iubire dintre Daphne și Simon care nu va mai fi în centrul atenției.

Actrița Phoebe Dynevor a vorbit despre plecarea lui Regé-Jean Page în timp ce și-a amintit cu nostalgie despre scenele filmate împreună.Cu toate că mulți îi vor duce lipsa lui Page, actrița a asigurat fanii de frumusețea noului sezon.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×