Reclamă

Phoebe Dynevor vorbește despre actorul Regé-Jean Page. Ce a declarat actrița din serialul „Bridgerton”

Fanii serialului Bridgerton au fost uimiți să afle că celebrul actor Regé-Jean Page nu va mai juca în sezonul doi. Cu toate acestea, se pare că unii colegi de breaslă au intuit un astfel de evenimet. Actrița Phoebe Dynevor vorbește în cele din urmă public despre actorul Regé-Jean Page din serialul Bridgerton și decizia lui de a pleca din echipă.

Publicat: 27 mai 2021, 7:35

„Am avut câteva indicii în legătură cu decizia lui, deci pot spune că am știut”, a declarat actrița într-un podcast la care a luat parte recent. În luna aprilie a anului 2021, Page a susținut public că nu va mai lua parte la filmările din sezonul doi al serialului mult îndrăgit.

Fanii serialului au fost nevoiți să se mulțumească atunci doar cu declarațiile actorului. Însă de această dată, cea care i-a fost cel mai aproape pe parcursul scenelor filmate, a dezvăluit ce părere are despre alegerea lui Page.

Phoebe Dynevor nu s-a temut de reacțiile publicului și a vorbit deschis despre plecarea lui Regé-Jean Page. Ea este de părere că seria trebuie să urmeze cele opt cărți pe care le are la bază. De altfel, i s-a părut natural ca poveștile să se concentreze pe alte personaje. Phoebe a mai povestit în trecut despre felul în care vede decursul serialului Bridgerton.

Phoebe Dynevor vorbește despre actorul Regé-Jean Page

După ce Phoebe Dynevor și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit despre temerile sale legate de Bridgerton, artista a făcut noi dezvăluiri. De data aceasta, actrița a oferit fanilor mai multe amănunte despre poveștile din sezonul doi al seriei. Momentul mult așteptat de către iubitorii seriei a fost atunci când Dynevor și-a exprimat părerea cu privire la alegerea lui Page a nu face parte din sezonul următor al serialului.

Actrița a mărturisit într-un podcast faptul că avea mai multe bănuieli cu privire la alegerea făcută de colegul său. Tot ea a declarat că iubitorii seriei de cărți au intuit evenimentele recente la fel de ușor ca ceilalți actori.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cred că a existat o cheie asupra acestei decizii. Producția urmărește seria  de cărți Bridgerton care este alcătuită din opt părți. Fanii cărților au prevăzut această situație mai bine ca oricine altcineva. Cred că fanii adevărați ai seriei de cărți au știut că fiecare episod se concentrează pe povestea unui personaj diferit.

– Phoebe Dynevor

Reclamă

În ciuda deciziei lui Page, colegii săi i-au susținut alegerea. Aceștia și-au manifestat bucuria de a-l fi avut aproape pe parcursul primului sezon. Nici actorul nu s-a lăsat mai prejos. El a declarat public faptul că s-a simțit onorat să facă parte din marea familie Bridgerton.

Phoebe Dynevor vorbește cu multă căldură în suflet despre actorul Regé-Jean Page și a declarat că plecarea lui a întristat-o, însă producția va merge cu siguranță mai departe. Aceasta a promis fanilor un nou sezon plin de scene emoționante. Actrița a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la sezonul doi și i-a făcut pe iubitorii seriei să aștepte cu nerăbdare poveștile ce vor rula pe marile ecrane.

Phoebe Dynevor face noi dezvăluiri despre „Bridgerton”, sezonul 2

Actrița a povestit mai multe detalii despre sezonul doi al serialului Bridgerton. Producția care are la bază cele opt cărți cu același nume se va concetra pe noi povești și va aduce în scenă personaje care, speră ea, vor fi la fel de îndrăgite. Phoebe Dynevor a povestit faptul că noul sezon se va concentra mult mai mult pe Anthony Bridgerton, fratele mai mare al personajului Daphne.

De altfel, Dynevor este foarte încânată de rolul pe care îl va juca în continuare în Bridgerton. Aceasta și-a dorit de mult timp ca personajul său să se implice mai mult în viața amoroasă a fratelui său.

Atenția va fi îndreptată mai mult către Jonathan Bailey, care îl joacă pe Anthony. Aceasta va fi oarecum povestea principală pe care o va urma sezonul doi. Evident, tuturor ne pare rău că Page a plecat, dar sunt nerăbdătoare să mă reîntâlnesc cu familia mea din Bridgerton.

– Phoebe Dynevor

În timp ce punctul de interes al seriei se va schimba în următorul sezon, se pare că fanii vor duce lipsa anumitor povești. Mulți fani și-au exprimat tristețea cu privire la povestea de iubire dintre Daphne și Simon care nu va mai fi în centrul atenției.

Actrița Phoebe Dynevor a vorbit despre plecarea lui Regé-Jean Page în timp ce și-a amintit cu nostalgie despre scenele filmate împreună.Cu toate că mulți îi vor duce lipsa lui Page, actrița a asigurat fanii de frumusețea noului sezon.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022. Trei nativi care se vor bucura de reușite
Pe lista cu cele trei zodii norocoase în ziua de 4 decembrie 2022 se numără nativii Rac, Balanță și Săgetător. Acești trei nativi vor avea parte de o zi extraordinară pe toate planurile. Zodiile...
2
O femeie frumoasă cu părul lung care ilustrează idei de tunsori la modă în iarna anului 2022
Frumusețe
Tunsori la modă în iarna anului 2022. Cele mai apreciate coafuri din sezonul rece
Sezonul rece este aici și a sosit momentul să te bucuri de o schimbare de look. Te invităm să descoperi câteva idei de tunsori la modă în iarna anului 2022. Vezi care sunt unele...
3
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
4
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
5
O femeie care deschide o cutie primită prin curier
Timp liber
Ce nu e recomandat să cumperi online. De ce e mai bine să mergi în magazine pentru anumite produse
Cumpărăturile online au schimbat modul în care facem achiziții, de la cărți la cadouri pentru ziua de naștere a persoanelor dragi. Este atât de ușor să ai în față o gamă variată de articole...
PARTENERI
×