Reclamă

Phoebe Dynevor vorbește despre actorul Regé-Jean Page. Ce a declarat actrița din serialul „Bridgerton”

Fanii serialului Bridgerton au fost uimiți să afle că celebrul actor Regé-Jean Page nu va mai juca în sezonul doi. Cu toate acestea, se pare că unii colegi de breaslă au intuit un astfel de evenimet. Actrița Phoebe Dynevor vorbește în cele din urmă public despre actorul Regé-Jean Page din serialul Bridgerton și decizia lui de a pleca din echipă.

Publicat: 27 mai 2021, 7:35

„Am avut câteva indicii în legătură cu decizia lui, deci pot spune că am știut”, a declarat actrița într-un podcast la care a luat parte recent. În luna aprilie a anului 2021, Page a susținut public că nu va mai lua parte la filmările din sezonul doi al serialului mult îndrăgit.

Fanii serialului au fost nevoiți să se mulțumească atunci doar cu declarațiile actorului. Însă de această dată, cea care i-a fost cel mai aproape pe parcursul scenelor filmate, a dezvăluit ce părere are despre alegerea lui Page.

Phoebe Dynevor nu s-a temut de reacțiile publicului și a vorbit deschis despre plecarea lui Regé-Jean Page. Ea este de părere că seria trebuie să urmeze cele opt cărți pe care le are la bază. De altfel, i s-a părut natural ca poveștile să se concentreze pe alte personaje. Phoebe a mai povestit în trecut despre felul în care vede decursul serialului Bridgerton.

Phoebe Dynevor vorbește despre actorul Regé-Jean Page

După ce Phoebe Dynevor și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit despre temerile sale legate de Bridgerton, artista a făcut noi dezvăluiri. De data aceasta, actrița a oferit fanilor mai multe amănunte despre poveștile din sezonul doi al seriei. Momentul mult așteptat de către iubitorii seriei a fost atunci când Dynevor și-a exprimat părerea cu privire la alegerea lui Page a nu face parte din sezonul următor al serialului.

Actrița a mărturisit într-un podcast faptul că avea mai multe bănuieli cu privire la alegerea făcută de colegul său. Tot ea a declarat că iubitorii seriei de cărți au intuit evenimentele recente la fel de ușor ca ceilalți actori.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cred că a existat o cheie asupra acestei decizii. Producția urmărește seria  de cărți Bridgerton care este alcătuită din opt părți. Fanii cărților au prevăzut această situație mai bine ca oricine altcineva. Cred că fanii adevărați ai seriei de cărți au știut că fiecare episod se concentrează pe povestea unui personaj diferit.

– Phoebe Dynevor

Reclamă

În ciuda deciziei lui Page, colegii săi i-au susținut alegerea. Aceștia și-au manifestat bucuria de a-l fi avut aproape pe parcursul primului sezon. Nici actorul nu s-a lăsat mai prejos. El a declarat public faptul că s-a simțit onorat să facă parte din marea familie Bridgerton.

Phoebe Dynevor vorbește cu multă căldură în suflet despre actorul Regé-Jean Page și a declarat că plecarea lui a întristat-o, însă producția va merge cu siguranță mai departe. Aceasta a promis fanilor un nou sezon plin de scene emoționante. Actrița a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la sezonul doi și i-a făcut pe iubitorii seriei să aștepte cu nerăbdare poveștile ce vor rula pe marile ecrane.

Phoebe Dynevor face noi dezvăluiri despre „Bridgerton”, sezonul 2

Actrița a povestit mai multe detalii despre sezonul doi al serialului Bridgerton. Producția care are la bază cele opt cărți cu același nume se va concetra pe noi povești și va aduce în scenă personaje care, speră ea, vor fi la fel de îndrăgite. Phoebe Dynevor a povestit faptul că noul sezon se va concentra mult mai mult pe Anthony Bridgerton, fratele mai mare al personajului Daphne.

De altfel, Dynevor este foarte încânată de rolul pe care îl va juca în continuare în Bridgerton. Aceasta și-a dorit de mult timp ca personajul său să se implice mai mult în viața amoroasă a fratelui său.

Atenția va fi îndreptată mai mult către Jonathan Bailey, care îl joacă pe Anthony. Aceasta va fi oarecum povestea principală pe care o va urma sezonul doi. Evident, tuturor ne pare rău că Page a plecat, dar sunt nerăbdătoare să mă reîntâlnesc cu familia mea din Bridgerton.

– Phoebe Dynevor

În timp ce punctul de interes al seriei se va schimba în următorul sezon, se pare că fanii vor duce lipsa anumitor povești. Mulți fani și-au exprimat tristețea cu privire la povestea de iubire dintre Daphne și Simon care nu va mai fi în centrul atenției.

Actrița Phoebe Dynevor a vorbit despre plecarea lui Regé-Jean Page în timp ce și-a amintit cu nostalgie despre scenele filmate împreună.Cu toate că mulți îi vor duce lipsa lui Page, actrița a asigurat fanii de frumusețea noului sezon.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată frumoasă cu păr roșcat îmbrăcată în negru cu glugă
Horoscop
Care e cea mai bună zodie feminină. Are cele mai multe calități din tot zodiacul
Nu este ușor să spunem care e cea mai bună zodie feminină, dar are cu siguranță cele mai multe calități din tot zodiacul. Reușește în orice ipostază să se lase citită ca o carte...
2
Borcane cu fasole verde conservată în saramură
Rețete
Fasole verde la borcan pentru iarnă, conservată în saramură
Dacă adori preparatele pe bază de păstăi de fasole verde și vrei să te bucuri de acestea și în sezonul rece, îți oferim o rețetă de fasole verde la borcan pentru iarnă, conservată în...
3
Un pat dintr-un dormitor, care are pe el o lenjerie gri
Timp liber
Culori de evitat pentru lenjeria de pat. Experții avertizează împotriva folosirii acestor nuanțe în dormitor
De la alb la gri și albastru deschis, experții spun că aceste nuanțe te pot împiedica să obții un somn bun. Află care e lista de culori de evitat pentru lenjeria de pat. Culoarea...
4
Sylvie Meis, în apă, alături de soțul ei, Niclas
Divertisment
Sylvie Meis și Niclas Castello sunt din nou în vacanță. Cum au fost fotografiați cei doi în Saint Tropez
Sylvie Meis și Niclas Castello sunt din nou în vacanță. Cei doi soți au oferit imagini de senzație fotografilor pe o plajă din Saint Tropez. Vedeta în vârstă de 43 de ani aprinde flacăra...
5
Kate Middleton a participat la Wimbledon și a purtat o rochie albastră cu buline albe
Divertisment
Kate Middleton a participat la Wimbledon. Cum au surprins-o camerele de filmat pe Ducesa de Cambridge
Kate Middleton a participat la Wimbledon alături de Prințul William. Ducii de Cambridge au fost însoțiți de părinții Ducesei, Carole și Michael Middleton. Întreaga familie și-a făcut prezența pentru a doua oară la turneul...
PARTENERI
×