Phoebe Dynevor vorbește despre actorul Regé-Jean Page. Ce a declarat actrița din serialul „Bridgerton”

Fanii serialului Bridgerton au fost uimiți să afle că celebrul actor Regé-Jean Page nu va mai juca în sezonul doi. Cu toate acestea, se pare că unii colegi de breaslă au intuit un astfel de evenimet. Actrița Phoebe Dynevor vorbește în cele din urmă public despre actorul Regé-Jean Page din serialul Bridgerton și decizia lui de a pleca din echipă.

Publicat: 27 mai 2021, 7:35 / Actualizat: 26 mai 2021, 18:35

„Am avut câteva indicii în legătură cu decizia lui, deci pot spune că am știut”, a declarat actrița într-un podcast la care a luat parte recent. În luna aprilie a anului 2021, Page a susținut public că nu va mai lua parte la filmările din sezonul doi al serialului mult îndrăgit.

Fanii serialului au fost nevoiți să se mulțumească atunci doar cu declarațiile actorului. Însă de această dată, cea care i-a fost cel mai aproape pe parcursul scenelor filmate, a dezvăluit ce părere are despre alegerea lui Page.

Phoebe Dynevor nu s-a temut de reacțiile publicului și a vorbit deschis despre plecarea lui Regé-Jean Page. Ea este de părere că seria trebuie să urmeze cele opt cărți pe care le are la bază. De altfel, i s-a părut natural ca poveștile să se concentreze pe alte personaje. Phoebe a mai povestit în trecut despre felul în care vede decursul serialului Bridgerton.

Phoebe Dynevor vorbește despre actorul Regé-Jean Page

După ce Phoebe Dynevor și-a deschis sufletul în fața publicului și a povestit despre temerile sale legate de Bridgerton, artista a făcut noi dezvăluiri. De data aceasta, actrița a oferit fanilor mai multe amănunte despre poveștile din sezonul doi al seriei. Momentul mult așteptat de către iubitorii seriei a fost atunci când Dynevor și-a exprimat părerea cu privire la alegerea lui Page a nu face parte din sezonul următor al serialului.

Actrița a mărturisit într-un podcast faptul că avea mai multe bănuieli cu privire la alegerea făcută de colegul său. Tot ea a declarat că iubitorii seriei de cărți au intuit evenimentele recente la fel de ușor ca ceilalți actori.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cred că a existat o cheie asupra acestei decizii. Producția urmărește seria  de cărți Bridgerton care este alcătuită din opt părți. Fanii cărților au prevăzut această situație mai bine ca oricine altcineva. Cred că fanii adevărați ai seriei de cărți au știut că fiecare episod se concentrează pe povestea unui personaj diferit.

– Phoebe Dynevor

În ciuda deciziei lui Page, colegii săi i-au susținut alegerea. Aceștia și-au manifestat bucuria de a-l fi avut aproape pe parcursul primului sezon. Nici actorul nu s-a lăsat mai prejos. El a declarat public faptul că s-a simțit onorat să facă parte din marea familie Bridgerton.

Phoebe Dynevor vorbește cu multă căldură în suflet despre actorul Regé-Jean Page și a declarat că plecarea lui a întristat-o, însă producția va merge cu siguranță mai departe. Aceasta a promis fanilor un nou sezon plin de scene emoționante. Actrița a făcut mai multe dezvăluiri cu privire la sezonul doi și i-a făcut pe iubitorii seriei să aștepte cu nerăbdare poveștile ce vor rula pe marile ecrane.

Phoebe Dynevor face noi dezvăluiri despre „Bridgerton”, sezonul 2

Actrița a povestit mai multe detalii despre sezonul doi al serialului Bridgerton. Producția care are la bază cele opt cărți cu același nume se va concetra pe noi povești și va aduce în scenă personaje care, speră ea, vor fi la fel de îndrăgite. Phoebe Dynevor a povestit faptul că noul sezon se va concentra mult mai mult pe Anthony Bridgerton, fratele mai mare al personajului Daphne.

De altfel, Dynevor este foarte încânată de rolul pe care îl va juca în continuare în Bridgerton. Aceasta și-a dorit de mult timp ca personajul său să se implice mai mult în viața amoroasă a fratelui său.

Atenția va fi îndreptată mai mult către Jonathan Bailey, care îl joacă pe Anthony. Aceasta va fi oarecum povestea principală pe care o va urma sezonul doi. Evident, tuturor ne pare rău că Page a plecat, dar sunt nerăbdătoare să mă reîntâlnesc cu familia mea din Bridgerton.

– Phoebe Dynevor

În timp ce punctul de interes al seriei se va schimba în următorul sezon, se pare că fanii vor duce lipsa anumitor povești. Mulți fani și-au exprimat tristețea cu privire la povestea de iubire dintre Daphne și Simon care nu va mai fi în centrul atenției.

Actrița Phoebe Dynevor a vorbit despre plecarea lui Regé-Jean Page în timp ce și-a amintit cu nostalgie despre scenele filmate împreună.Cu toate că mulți îi vor duce lipsa lui Page, actrița a asigurat fanii de frumusețea noului sezon.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă, îmbrăcată în alb, își ridică ochelarii de soare, în timp ce se află pe plajă
Horoscop
Cele mai frumoase femei din zodiac. Niciun bărbat nu le poate rezista
Fiecare femeie are ceva frumos, doar al ei. Însă conform astrelor, suntem construite pentru a prezenta anumite aspecte trăsături specifice. Care sunt cele mai frumoase femei din zodiac, cărora niciun bărbat nu le poate...
2
Brooke Shields e mândră de fiica sa și zâmbește la cameră în timp ce poartă o rchie cu animal print la Art Miami din 2018
Divertisment
Brooke Shields e mândră de fiica sa. Tânăra a îmbracăt rochia mamei sale la balul de absolvire
Brooke Shields e mândră peste măsură de fiica sa cea mare. Rowan a ales să-și surprindă mama și a purtat o rochie elegantă pe care însăși actrița a ales-o în cadrul Galei Globurilor de...
3
Prințul Haary alături de soția sa Meghan Markle în timp ce stau apropiați unul de celălalt pe scaune și privesc spre camere în Australia în timpul unei vizite la liceul de fete Macarthur
Divertisment
Lilibet seamănă leit cu Ducii de Sussex. Ce spun apropiații despre micuță
Micuța Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a alăturat Familiei Regale și seamănă leit cu părinții săi, Ducii de Sussex. De când a venit pe lume, Lili a devenit centrul universului pentru Prințul Harry și Meghan Markle....
4
Prințesa Diana alături de Prințul Charles într-o mașină în timp ce face cu mâna publicului la Gala de la Earls Court din 26 octombrie 1992
Divertisment
Cadoul de logodnă al Prințesei Diana a fost pus la vânzare
Prințul Charles și-a iubit cu siguranță soția. Lady Diana Spencer a primit unul dintre cele mai frumoase cadouri la logodna sa. Frumoasa bijuterie a fost ținută ascunsă de ochii publicului pentru o bună bucată...
5
Bucăți de prăjitură Albă ca Zăpada, așezate o farfurie, alături de lamâi întregi și secționate.
Rețete
Prăjitura Albă ca Zăpada: rețeta bunicii
Pentru platoul cu prăjituri festive de la o aniversare sau o ocazie specială, îți recomandăm să pregătești și prăjitura Albă ca Zăpada. Este o rețetă veche de prăjitură cu foi preparate pe dosul tăvii,...
PARTENERI
×