Reclamă

Phoebe Dynevor se inspiră din look-ul Arianei Grande. Cum și-a schimbat actrița coafura

Actrița Phoebe Dynevor este cunoscută mai ales pentru aparițiile pline de eleganță din serialul Bridgerton. Fanii săi sunt obișnuiți să o vadă având o imagine spectaculasă specifică secolului al XVIII-lea. De data aceasta, oamenii au avut șansa să o surprindă pe minunata Phoebe Dynevor cum se inspiră din look-ul Arianei Grande.

Publicat: 11 iunie 2021, 7:51 / Actualizat: 11 iunie 2021, 12:04

Chiar dacă cei mai mulți oameni o recunosc după personajul Daphne, actrița Phoebe Dynevor nu se teme să încerce lucruri noi. Aceasta și-a dorit să adopte o nouă imagine, iar reacțiile fanilor confirmă reușita sa. Prima dată când fanii au surprins-o încercând o coafură nouă a fost la Gala Premiilor BAFTA din 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Phoebe Dynevor se inspiră din look-ul Arianei Grande

Actrița din serialul Bridgerton și-a surprins din nou fanii cu apariția la o emisiune televizată americană. Aceasta a renunțat la coafura sa clasică din serial și a abordat un look mai aproape de zilele noastre. Fanii și-au dat imediat seama de faptul că Phoebe Dynevor se inspiră din look-ul Arianei Grande, atunci când tânăra a pășit pe platourile de filmare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ajutată de celebrul hairstaylist Dayaruci, actrița și-a stilizat părul într-o coadă de cal (ponytail) specifică aparițiilor Arianei Grande. Strânsă și ridicată în vârful capului, coada i-a pus perfect în evidență trăsăturile fără cusur ale feței. Elementul final care a întregit imaginea actriței a fost bretonul prins într-o parte. Phoebe Dynevor a fost de nerecunoscut. Dacă nu ar fi fost culoarea părului care s-o trădeze, oamenii ar fi confundat-o cu ușurință cu celebra Ariana Grande.

Reclamă

Phoebe Dynevor se inspiră din look-ul Arianei Grande nu doar în ceea ce privește coafura. Ea a optat pentru un machiaj finuț pe care fanii l-au remarcat adeseori în aparițiile Arianei.

Machiajul actriței din serialul Bridgerton a fost făcut în nuanțe calde și romantice de piersiciu care să-i accentueze frumusețea naturală. Această schimbare de imagine pare să fi fost de bun augur pentru actriță. Fanii au primit cu brațele de deschise noua schimbare și s-au întrecut în complimente în secțiunile de comentarii ale fotografiei postate.

Conform declarațiilor celor de la publicația Cosmopolitan, nu doar Phoebe Dynevor se inspiră din look-ul Arianei Grande. De-a lungul timpului au fost observate purtând coada de cal mai multe vedete precum Millie Bobby Brown și chiar Katy Perry. Este un look extrem de popular care aduce un element dramatic oricărui machiaj.

Reclamă

Cum și-a schimbat actrița coafura pe parcursul carierei

Pe parcursul crierei sale, actrița din serialul Bridgerton a trecut pritr-o serie de schimbări uimitoare când vine vorba de părul său. Personajul pe care l-a interpretat, Daphne, i-a adus multă notorietate și implicit o anumită imagine. Oamenii s-au obișnuit să o vadă pe actriță cu părul său în coafuri simple, dar elegante. Totuși, în ultima aparișie pe care a avut-o a reușit să surpindă în mod plăcut publicul.

Phoebe Dynevor nu se inspiră doar din look-ul Arianei Grande. La Premiile BAFTA 2021, actrița a adoptat o coafură specifică anilor 1980. Chiar dacă ceremonia a avut loc la distanță din cauza pandemiei de Coronavirus, actrița a avut grijă să se pregătească din plin. Părul său a atras imediat atenția celor din jur într-ucât era complet diferit de ceea ce erau fanii obișnuiți să vadă. Părul actriței a fost stilizat printr-o metodă simplă realizată cu ajutorul feonului și a periei. Phoebe a strălucit cu siguranță în acea seară.

Pentru filmările filmului The Colour Room actrița Phoebe Dynevor a fost de nerecunoscut. Părul său superb blond și lung a fost înlocuit de o coafură cu totul neașteptată. Pe platourile de filmare, actrița a fost fotografiată având părul scurt, șaten și creț. Fanilor le-a fost aproape imposibil să-și dea seama că aceea este frumoasa Dynevor. Cu toate acestea, actrița pare să se bucure de imaginea pe care o are în filmul The Colour Room.

Deși pentru ultima sa apriție, le-a fost clar fanilor că Phoebe Dynevor s-a inspirat din look-ul Arianei Grande, această coafură s-ar putea să nu fie prea des întâlnită în aparițiile actriței. Filmările pentru sezonul doi al serialului Bridgerton sunt în plină desfășurare. Fanii personajului Daphne vor putea să o revadă pe Phoebe Dynevor purtând coafuri celebre care i-au consacrat parcursul în lumea cinematografiei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×