Reclamă

Phoebe Dynevor se inspiră din look-ul Arianei Grande. Cum și-a schimbat actrița coafura

Actrița Phoebe Dynevor este cunoscută mai ales pentru aparițiile pline de eleganță din serialul Bridgerton. Fanii săi sunt obișnuiți să o vadă având o imagine spectaculasă specifică secolului al XVIII-lea. De data aceasta, oamenii au avut șansa să o surprindă pe minunata Phoebe Dynevor cum se inspiră din look-ul Arianei Grande.

Publicat: 11 iunie 2021, 7:51 / Actualizat: 11 iunie 2021, 12:04

Chiar dacă cei mai mulți oameni o recunosc după personajul Daphne, actrița Phoebe Dynevor nu se teme să încerce lucruri noi. Aceasta și-a dorit să adopte o nouă imagine, iar reacțiile fanilor confirmă reușita sa. Prima dată când fanii au surprins-o încercând o coafură nouă a fost la Gala Premiilor BAFTA din 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Phoebe Dynevor se inspiră din look-ul Arianei Grande

Actrița din serialul Bridgerton și-a surprins din nou fanii cu apariția la o emisiune televizată americană. Aceasta a renunțat la coafura sa clasică din serial și a abordat un look mai aproape de zilele noastre. Fanii și-au dat imediat seama de faptul că Phoebe Dynevor se inspiră din look-ul Arianei Grande, atunci când tânăra a pășit pe platourile de filmare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Ajutată de celebrul hairstaylist Dayaruci, actrița și-a stilizat părul într-o coadă de cal (ponytail) specifică aparițiilor Arianei Grande. Strânsă și ridicată în vârful capului, coada i-a pus perfect în evidență trăsăturile fără cusur ale feței. Elementul final care a întregit imaginea actriței a fost bretonul prins într-o parte. Phoebe Dynevor a fost de nerecunoscut. Dacă nu ar fi fost culoarea părului care s-o trădeze, oamenii ar fi confundat-o cu ușurință cu celebra Ariana Grande.

Reclamă

Phoebe Dynevor se inspiră din look-ul Arianei Grande nu doar în ceea ce privește coafura. Ea a optat pentru un machiaj finuț pe care fanii l-au remarcat adeseori în aparițiile Arianei.

Machiajul actriței din serialul Bridgerton a fost făcut în nuanțe calde și romantice de piersiciu care să-i accentueze frumusețea naturală. Această schimbare de imagine pare să fi fost de bun augur pentru actriță. Fanii au primit cu brațele de deschise noua schimbare și s-au întrecut în complimente în secțiunile de comentarii ale fotografiei postate.

Conform declarațiilor celor de la publicația Cosmopolitan, nu doar Phoebe Dynevor se inspiră din look-ul Arianei Grande. De-a lungul timpului au fost observate purtând coada de cal mai multe vedete precum Millie Bobby Brown și chiar Katy Perry. Este un look extrem de popular care aduce un element dramatic oricărui machiaj.

Reclamă

Cum și-a schimbat actrița coafura pe parcursul carierei

Pe parcursul crierei sale, actrița din serialul Bridgerton a trecut pritr-o serie de schimbări uimitoare când vine vorba de părul său. Personajul pe care l-a interpretat, Daphne, i-a adus multă notorietate și implicit o anumită imagine. Oamenii s-au obișnuit să o vadă pe actriță cu părul său în coafuri simple, dar elegante. Totuși, în ultima aparișie pe care a avut-o a reușit să surpindă în mod plăcut publicul.

Phoebe Dynevor nu se inspiră doar din look-ul Arianei Grande. La Premiile BAFTA 2021, actrița a adoptat o coafură specifică anilor 1980. Chiar dacă ceremonia a avut loc la distanță din cauza pandemiei de Coronavirus, actrița a avut grijă să se pregătească din plin. Părul său a atras imediat atenția celor din jur într-ucât era complet diferit de ceea ce erau fanii obișnuiți să vadă. Părul actriței a fost stilizat printr-o metodă simplă realizată cu ajutorul feonului și a periei. Phoebe a strălucit cu siguranță în acea seară.

Pentru filmările filmului The Colour Room actrița Phoebe Dynevor a fost de nerecunoscut. Părul său superb blond și lung a fost înlocuit de o coafură cu totul neașteptată. Pe platourile de filmare, actrița a fost fotografiată având părul scurt, șaten și creț. Fanilor le-a fost aproape imposibil să-și dea seama că aceea este frumoasa Dynevor. Cu toate acestea, actrița pare să se bucure de imaginea pe care o are în filmul The Colour Room.

Deși pentru ultima sa apriție, le-a fost clar fanilor că Phoebe Dynevor s-a inspirat din look-ul Arianei Grande, această coafură s-ar putea să nu fie prea des întâlnită în aparițiile actriței. Filmările pentru sezonul doi al serialului Bridgerton sunt în plină desfășurare. Fanii personajului Daphne vor putea să o revadă pe Phoebe Dynevor purtând coafuri celebre care i-au consacrat parcursul în lumea cinematografiei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
2
O femeie care ține în mână un telefon pe care apare un număr de îngeri
Horoscop
Ce înseamnă când vezi numere de îngeri. Află ce mesaje încearcă să-ți transmită Universul
Te-ai întrebat vreodată ce înseamnă când vezi numere de îngeri? Universul încearcă să-ți transmită anumite mesaje în acele momente. Nu este întotdeauna o coincidență atunci când vezi numere de îngeri. Ele pot transmite mesaje...
3
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
4
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
5
Bianca Censori, pe străzile din Paris
Divertisment
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum
Bianca Censori a dus totul la un alt nivel. Soția lui Kanye West a purtat la Paris cea mai îndrăzneață ținută de până acum. Hainele ei sunt minuscule sau lasă la vedere mult din...
PARTENERI
×