Reclamă

Chrissy Teigen a publicat prima poză cu Esti. Cu cine seamănă micuța modelului și a lui John Legend

Chrissy Teigen a publicat prima poză cu Esti. Cu cine seamănă micuța modelului și a lui John Legend. Modelul a dezvăluit chipul fiicei nou-născute a ei și a lui John Legend, Esti Maxine, la aproape două săptămâni după ce a născut.

Publicat: 26 ianuarie 2023, 7:41

"Uită-te la tine aici, arătând ca un bebeluș", a subtitrat modelul, în vârstă de 37 de ani fotografia de pe Instagram care prezenta o privire de aproape micuței Esti în timp ce era aproape adormită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chrissy Teigen a publicat prima poză cu Esti

Prietenii apropiați și familia lui Teigen au trimis o mulțime de mesaje pentru micuța nou-născută în secțiunea de comentarii a postării ei, scrie PageSix.com.

  • „Micuța mea Esti 😢❤️”, a comentat mândru tatăl, John Legend.
  • „Oh, ce frumos!!!!!!”, a scris Kaley Cuoco, care așteaptă și ea primul copil.
  • „Atât de frumoasă, la fel ca mama ei 💕💗💕💗”, a mai spus Kris Jenner.
  • „Bine ai venit 🫶🏻”, a continuat Olivia Munn.

Cu doar două săptămâni în urmă, Legend, în vârstă de 44 de ani, a anunțat nașterea bebelușului său în timp ce susținea un concert privat. Acesta a spus că el și Teigen l-au întâmpinat pe „copilul mic în această dimineață”.

Potrivit People, cântărețul „All of Me” a continuat spunând că se simțea „energic”, în ciuda faptului că nu a dormit foarte „mult”.

Reclamă

Chrissy Teigen este sinceră cu fanii ei

De la nașterea lui Esti, Teigen a fost sinceră cu privire la suișurile și coborâșurile vieții postpartum. Ea a vorbit inclusiv despre recuperarea după cezariana și problemele legate de lactație.

Reclamă

Nașterea lui Esti are loc la mai bine de doi ani după ce autorul cărții de bucate a suferit o pierdere a sarcinii din cauza unei abrupții parțiale a placentei.

„Suntem șocați și e genul de durere profundă despre care auziți doar. Genul de durere pe care nu am mai simțit-o până acum. Nu am reușit niciodată să oprim sângerarea. Să dăm copilului nostru lichidele de care avea nevoie, în ciuda pungilor de transfuzii de sânge. Pur și simplu nu a fost suficient”, a scris ea pe Instagram în septembrie 2020. De asemenea, a publicat o imagine alb-negru cu ea plângând într-un pat de spital.

Ea a dezvăluit apoi că ea și Legend au decis să-l numească pe „băiețel”, Jack.

„Deci el va fi întotdeauna Jack pentru noi. Jack a muncit atât de mult pentru a face parte din mica noastră familie. Va fi pentru totdeauna”, a adăugat ea. „Jackul nostru, îmi pare atât de rău că primele momente din viața ta au fost cu atât de multe complicații. Nu am putut să-ți oferim casa de care ai nevoie pentru a supraviețui. Noi te vom iubi mereu”.

Deși au fost la vremea respectivă o mulțime de critici la adresa celor doi, se pare că nimic nu a contat. Teigen a explicat ulterior că așa au simțit ei să-i strige durerea.

Teigen și Legend s-au căsătorit în 2013. Ei sunt, de asemenea, părinți ai fiicei Luna, în vârstă de 6 ani, și ai fiului Miles, în vârstă de 4 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×