Reclamă

Chrissy Teigen își promovează rulota cu mâncare alături de soțul ei, John Legend, în West Hollywood. Vedeta și-a expus burtica de gravidă într-o rochie sexy

Chrissy Teigen își promovează rulota cu mâncare alături de soțul ei, John Legend, în West Hollywood. Vedeta și-a afișat burtica de gravidă într-o rochie maro, cu un decupaj îndrăzneț chiar deasupra abdomenului. Acesta a decis să-și promoveze singură afacerea.

Publicat: 30 octombrie 2022, 7:08

Înainte de a da o mână de ajutor pentru a ajuta fanii să servească mâncarea, autoarea de cărți de bucate, în vârstă de 36 de ani, care așteaptă al treilea copil cu soțul ei, a fost văzută în timp ce se îndrepta spre camioneta aprovizionată cu tot felul de preparate. Chrissy a devenit celebră cu faimoasa ei banana bread, pentru clătite/vafe și amestec de prăjituri cu ciocolată sărată și nuci de macadamia, scrie DailyMail.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chrissy Teigen își promovează rulota cu mâncare

În timp ce fanii s-au înghesuit să încerce produsele de patiserie și deserturi ale lui Teigen, soțul ei era extrem de mândru. Legend făcea fotografii cu Chrissy și cu rulota în care se servea mâncarea.

Pentru această ocazie, fostul model Sports Illustrated și-a purtat părul castaniu în bucle lejere. Ținuta a fost completată de o pereche de cizme negre, înalte.

Legend arăta și el la fel de bine într-un hanorac cu palmieri mov și roz, blugi și mocasini negri. În urma evenimentului, Teigen a postat pe Instagram fotografii cu ea în fața camionetei, când a oferit mostre gratuite.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Chrissy Teigen și-a afișat burtica de gravidă într-o rochie sexy
Vedeta și-a afișat burtica de gravidă într-o rochie maro, cu un decupaj îndrăzneț chiar deasupra abdomenului / Profimedia Images

„Atât de distractiv!!!!! Cele 3 amestecuri: banana bread cu ciocolată, clătite mochi și prăjituri cu ciocolată albă sărată și nuci de macadamia. Se livrează AZI numai pe @cravingsbychrissyteigen.com!! Dragostea a fost nebună astăzi. Vă mulțumesc mult tuturor că ați venit și ați verificat poveștile lui @cravingsbychrissyteigen pentru a vedea ziua lansării!”.

Pe lângă câteva fotografii cu ea și unele cu ea și Legend, Teigen a publicat și o poză cu fanii norocoși care au avut o primă degustare a celei mai recente linii de produse.

Reclamă

Mai devreme în cursul zilei, ea spusese că „ceva interesant” se va întâmpla pe Melrose și La Cienega la 11:30 a.m. Săptămâna trecută, Teigen le-a dat fanilor detalii despre noua linie de amestecuri pentru copt, inspirată de rețetele ei preferate Cravings.

Soțul ei este cel mai mare fan al produselor lansate

Într-o imagine promoțională, soția lui John Legend a jonglat fără succes cu o duzină de cutii de amestec pentru copt. Vedeta însărcinată a arătat strălucitoare într-o rochie din tul, cu mâneci bufante cu volane și o fustă voluminoasă.

Burtica în creștere a lui Chrissy a fost parțial ascunsă de o cutie de Chrissy’s Ultimate Banana Bread Mix care îi căzuse din mâini.

„Astăzi am o zi foarte emoționantă. Nu pot să cred că acestea sunt în sfârșit lansate! Să vă povestesc câte ceva despre fiecare dintre ele!”, a scris Chrissy într-un mesaj lung adresat urmăritorilor ei de pe Instagram.

Ea a continuat să descrie care i-a fost inspirația din spatele tuturor celor trei amestecuri de copt. Chrissy a detaliat și modul în care fanii ei se pot bucura de ele.

Amestecul de clătite și vafe Buttermilk Mochi a apărut după ani de zile de clătite faimoase ale lui John cu copiii”, a scris CEO-ul. Ea a adăugat ce crede soțul ei depre ceea ce e clătită perfectă. Aceasta trebuie să fie groasă, untoasă și cu sirop din belșug, iar nivelul de absorbție este obligatoriu.

„Mochi face aceste clătite perfect crocante la exterior. Are o textură drăguță, elastică în interior și adaugă o aromă de vanilie. O poți mirosi chiar înainte de a o găti! Sunt raiul”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×