Reclamă

Chrissy Teigen a publicat fotografii din copilărie cu soțul său. Vedeta a celebrat aniversarea lui John Legend

Chrissy Teigen a publicat fotografii din copilărie cu soțul său. Vedeta internațională a celebrat aniversarea lui John Legend alături de întreaga familie. Viitoarea mămică le-a făcut o surpriză plăcută fanilor artistului internațional.

Publicat: 29 decembrie 2022, 12:48

Chrissy Teigen și John Legend formează unul dintre cele mai solide cupluri din industria muzicii. Cei doi îndrăgostiți se apreciază, se susțin și se respectă reciproc. Pentru a marca aniversarea soțului, Chrissy a făcut și anul acesta un gest emoționant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chrissy Teigen a publicat fotografii din copilărie cu soțul său

Chrissy Teigen nu se sfiește să-și arate dragostea față de soțul său în public. Vedeta internațională a celebrat cea de-a 44-a aniversare a artistului. Modelul a postat o serie de fotografii rare. Acestea îl surprind pe John Legend în mai multe ipostaze ale copilăriei sale.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cântărețul este cu greu de recunoscut. Fanii s-au bucurat să poată vedea imaginile care au fost postate în premieră pe rețelele sociale.

Reclamă

Alături de acestea, Chrissy a lăsat și un mesaj emoționant pentru soțul său. ”La mulți ani celui mai bun bărbat pe care îl cunoaștem”, a scris Chrissy pe contul său personal de Instagram. Întreaga familie a acestuia i-a urat artistului la mulți ani. 

Legend a reacționat la postare în secțiunea de comentarii, scrie People. Acesta a postat mai multe inimioare. Cuplul a celebrat sărbătorile de iarnă alături de fiul lor Miles Theodore, fiica lor, Luna Simone și mama artistei, Pepper.

Chrissy este însărcinată și așteaptă alături de soțul său cel de-al treilea copil. Cei doi îndrăgostiți sunt fericiți peste măsură, iar Chrissy nu ratează nicio ocazie pentru a-și expune burtica de gravidă în ținute extravagante. Modelul este pregătit să aducă pe lume cel de-al treilea copil și să-i fie mamă.

Reclamă

Cum au petrecut Chrissy și John Legend Crăciunul

Sărbătorile de iarnă au fost celebrate și în familia artistului John Legend. Cântărețul s-a bucurat de liniștea familiei sale.

Câteva imagini au fost distribuite pe rețelele sociale. Chrissy își ține la curent fanii cu tot ceea ce face. Totodată, aceasta a postat și o poză de familie în care i se vedea burtica de gravidă în timp ce purtau costume festive.

John a preluat fotografia șia postat-o la rândul său pe contul de Instagram. Chrissy și-a celebrat și ea recent aniversarea. Modelul a împlinit vârsta de 37 de ani. Pentru ea familia este cea mai importantă și a ținut să reamintească acest lucru și în mediul online.

Familia vedetei este destul de expusă în mediul online. Tigen postează deseori imagini cu cei doi copii. Totodată, aceasta și-a dorit să-și țină comunitatea la curent cu modul în care evoluează sarcina sa. Vedeta nu se teme să publica imagini din intimitate.

În ciuda faptului că se expune destul de mult, aceasta păstrează o doză de intimitate când vine vorba de relația pe care o are cu soțul său. Cei doi nu vorbesc în public foarte mult despre căsnicia pe care o au. Însă aparițiile de pe covorul roșu vorbesc de la sine și demonstrează faptul că aceștia au un mariaj fericit și o familie împlinită.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×