Reclamă

Cara Delevingne a venit în șosete la aeroport. Modelul trebuia să călătorească cu avionul privat al lui Jay-Z, dar totul a fost amânat în ultimul moment

Cara Delevingne a stârnit noi temeri în ceea ce privește starea ei de sănătate. Aceasta a părut ușor debusolată atunci când a sosit pe aeroportul Van Nuys din Los Angeles. Cara Delevingne a venit în șosete la aeroport, avea părul ciufulit și nu părea să fie în cea mai bună formă.

Publicat: 9 septembrie 2022, 7:09

Aceste noi fotografii apar la o săptămână după ce Delevingne, în vârstă de 30 de ani, a fost fotografiată cu ochii încercănați, în timp ce fuma și stătea singură într-o mașină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit surselor DailyMail.com, Cara părea incapabilă să-și controleze mișcările corpului. Ea a fost văzută cu telefonul în mână, aplecându-se, scăpând device-ul pe jos și plimbându-se foarte nervoasă, de parcă nu se putea opri din mișcare.

Cara Delevingne a venit în șosete la aeroport

Delevingne a ajuns la aeroport alături de asistentul ei în jurul prânzului, ora locală. Purta un tricou cu Britney Spears, pantaloni de jogging negri cu benzi verzi, galbene și roșii, șosete galbene și nu avea pantofi.

Vedeta The Only Murders in the Building și-a scos picioarele afară din vehicul înainte de sosirea ei la aeroport. Sursa spune că Delevingne a întârziat două ore cu zborul. Asistenta ei a luat câinele și pălăria de paie cu inscripția „Hungover”, în timp ce se îndreptau spre avionul privat al lui Jay-Z.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Cara Delevingne, pe o bancă, cu părul ciufulit
Cara Delevingne a venit în șosete la aeroport, avea părul ciufulit și nu părea să fie în cea mai bună formă / Profimedia Images

Gențile lui Delevingne au fost încărcate în avion când ea se îmbarca cu câinele ei, Alfie. Doi bărbați au fost și ei la bord și au plecat în același timp cu vedeta. Site-ul menționat mai sus mai spune că Delevingne a stat în avion aproximativ 45 de minute înainte de a debarca. Nu este clar dacă londonezului i s-a cerut să părăsească avionul sau nu.

Mai apoi, Delevingne a fost văzută vorbind la telefon în timp ce fuma, părând nervoasă tot timpul.

Reclamă

Un membru al echipei modelului a vorbit cu personalul de la aeroport. În cele din urmă, bagajele lui Delevingne au fost scoase din avion și puse înapoi în SUV-ul în care a sosit. Apoi a părăsit aeroportul într-un mod similar cu cel în care a ajuns.

Aspectul Carei le-a atras atenția tuturor

Recent, Delevingne a petrecut foarte mult timp la festivalul Burning Man. Surse au declarat pentru DailyMail.com la acel moment că ea nu a mâncat și nu a făcut duș în timpul evenimentului.

Sursa a spus: „Tocmai petrecuse câteva zile în deșert. Nu a mâncat atât de mult și părea răvășită pentru că încă nu avusese timp să se spele”.

El a continuat: „Prietenii ei sunt îngrijorați de ea în general după un comportament neregulat, dar ea are un grup bun în jurul ei. Sora ei a fost cu ea la festival. Nu a fost singură și o sprijină”.

Cu doar câteva săptămâni înainte de apariția acestor fotografii, modelul și-a sărbătorit aniversarea de 30 de ani cu prietenii, inclusiv pe un iaht. Vedeta se pare că se află într-un moment în care viața ei nu mai este la fel de glamour ca înainte. Membrele ei bronzate sunt pline de vânătăi, iar psoriazisul de care suferă în perioadele de stres a revenit.

O prietenă care a văzut-o în Ibiza observă: „Era mai dezordonată acolo decât fusese în ultimul timp. Spune că este în regulă, îi pare bine că a împlinit 30 de ani și vrea să se distreze”.

„Va crede că pozele sunt amuzante. Nu crede că este ceva în neregulă cu felul în care își trăiește viața și spune că este bine.”

Cum s-a comportat Cara recent la evenimente

Cara a apărut recent și în emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a promova „Only Murders In The Building”. Toți au observat că în timp ce încerca să facă un truc de magie, tremura vizibil în timp ce ținea o carte de joc în mână.

Și la Gala Met Cara a atras atenția cu noua ei atitudine. Ea a apărut într-un costum roșu pe care l-a deschis pentru a-și dezvălui corpul gol vopsit în aur. „Mamelonul trebuie să fie liber”, a declarat ea atunci.

Cara are o tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD). Acest lucru poate explica comportamentul aparent nervos, dar există temeri că lucrurile scapă de sub control.

Aceasta era foarte bună prietenă cu Selena Gomez, dar se pare că relația lor nu mai este la fel ca în vremurile trecute.

Reclamă

În 2012 și 2013, Cara a devenit noua „it girl” a modei. În vârstă de 20 de ani, cu sprâncenele ei stufoase distinctive și personalitatea ciudată, ea a fost o vedetă remarcabilă.

În total, ea a fost pe coperta Vogue de 15 ori. Pe lângă numeroasele ședințe editoriale, ea a întreprins, de asemenea, activități comerciale mai profitabile pentru mărci de renume. În prezent, este ambasador pentru Dior și Puma. Se pare că a câștigat peste 50 de milioane de lire sterline din modelling.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×