Reclamă

Cara Delevingne a venit în șosete la aeroport. Modelul trebuia să călătorească cu avionul privat al lui Jay-Z, dar totul a fost amânat în ultimul moment

Cara Delevingne a stârnit noi temeri în ceea ce privește starea ei de sănătate. Aceasta a părut ușor debusolată atunci când a sosit pe aeroportul Van Nuys din Los Angeles. Cara Delevingne a venit în șosete la aeroport, avea părul ciufulit și nu părea să fie în cea mai bună formă.

Publicat: 9 septembrie 2022, 7:09

Aceste noi fotografii apar la o săptămână după ce Delevingne, în vârstă de 30 de ani, a fost fotografiată cu ochii încercănați, în timp ce fuma și stătea singură într-o mașină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit surselor DailyMail.com, Cara părea incapabilă să-și controleze mișcările corpului. Ea a fost văzută cu telefonul în mână, aplecându-se, scăpând device-ul pe jos și plimbându-se foarte nervoasă, de parcă nu se putea opri din mișcare.

Cara Delevingne a venit în șosete la aeroport

Delevingne a ajuns la aeroport alături de asistentul ei în jurul prânzului, ora locală. Purta un tricou cu Britney Spears, pantaloni de jogging negri cu benzi verzi, galbene și roșii, șosete galbene și nu avea pantofi.

Vedeta The Only Murders in the Building și-a scos picioarele afară din vehicul înainte de sosirea ei la aeroport. Sursa spune că Delevingne a întârziat două ore cu zborul. Asistenta ei a luat câinele și pălăria de paie cu inscripția „Hungover”, în timp ce se îndreptau spre avionul privat al lui Jay-Z.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Cara Delevingne, pe o bancă, cu părul ciufulit
Cara Delevingne a venit în șosete la aeroport, avea părul ciufulit și nu părea să fie în cea mai bună formă / Profimedia Images

Gențile lui Delevingne au fost încărcate în avion când ea se îmbarca cu câinele ei, Alfie. Doi bărbați au fost și ei la bord și au plecat în același timp cu vedeta. Site-ul menționat mai sus mai spune că Delevingne a stat în avion aproximativ 45 de minute înainte de a debarca. Nu este clar dacă londonezului i s-a cerut să părăsească avionul sau nu.

Mai apoi, Delevingne a fost văzută vorbind la telefon în timp ce fuma, părând nervoasă tot timpul.

Reclamă

Un membru al echipei modelului a vorbit cu personalul de la aeroport. În cele din urmă, bagajele lui Delevingne au fost scoase din avion și puse înapoi în SUV-ul în care a sosit. Apoi a părăsit aeroportul într-un mod similar cu cel în care a ajuns.

Aspectul Carei le-a atras atenția tuturor

Recent, Delevingne a petrecut foarte mult timp la festivalul Burning Man. Surse au declarat pentru DailyMail.com la acel moment că ea nu a mâncat și nu a făcut duș în timpul evenimentului.

Sursa a spus: „Tocmai petrecuse câteva zile în deșert. Nu a mâncat atât de mult și părea răvășită pentru că încă nu avusese timp să se spele”.

El a continuat: „Prietenii ei sunt îngrijorați de ea în general după un comportament neregulat, dar ea are un grup bun în jurul ei. Sora ei a fost cu ea la festival. Nu a fost singură și o sprijină”.

Cu doar câteva săptămâni înainte de apariția acestor fotografii, modelul și-a sărbătorit aniversarea de 30 de ani cu prietenii, inclusiv pe un iaht. Vedeta se pare că se află într-un moment în care viața ei nu mai este la fel de glamour ca înainte. Membrele ei bronzate sunt pline de vânătăi, iar psoriazisul de care suferă în perioadele de stres a revenit.

O prietenă care a văzut-o în Ibiza observă: „Era mai dezordonată acolo decât fusese în ultimul timp. Spune că este în regulă, îi pare bine că a împlinit 30 de ani și vrea să se distreze”.

„Va crede că pozele sunt amuzante. Nu crede că este ceva în neregulă cu felul în care își trăiește viața și spune că este bine.”

Cum s-a comportat Cara recent la evenimente

Cara a apărut recent și în emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a promova „Only Murders In The Building”. Toți au observat că în timp ce încerca să facă un truc de magie, tremura vizibil în timp ce ținea o carte de joc în mână.

Și la Gala Met Cara a atras atenția cu noua ei atitudine. Ea a apărut într-un costum roșu pe care l-a deschis pentru a-și dezvălui corpul gol vopsit în aur. „Mamelonul trebuie să fie liber”, a declarat ea atunci.

Cara are o tulburare de hiperactivitate cu deficit de atenție (ADHD). Acest lucru poate explica comportamentul aparent nervos, dar există temeri că lucrurile scapă de sub control.

Aceasta era foarte bună prietenă cu Selena Gomez, dar se pare că relația lor nu mai este la fel ca în vremurile trecute.

Reclamă

În 2012 și 2013, Cara a devenit noua „it girl” a modei. În vârstă de 20 de ani, cu sprâncenele ei stufoase distinctive și personalitatea ciudată, ea a fost o vedetă remarcabilă.

În total, ea a fost pe coperta Vogue de 15 ori. Pe lângă numeroasele ședințe editoriale, ea a întreprins, de asemenea, activități comerciale mai profitabile pentru mărci de renume. În prezent, este ambasador pentru Dior și Puma. Se pare că a câștigat peste 50 de milioane de lire sterline din modelling.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×