Reclamă

Și-a lăsat casa în ruină chiar și la 6 luni după ce a fost devastată de incendiu. Vedeta care trebuie să o ia de la zero după ce a pierdut tot

Și-a lăsat casa în ruină chiar și la 6 luni după ce a fost devastată de incendiu. Vedeta care trebuie să o ia de la zero după ce a pierdut tot. Singura ei mare bucurie a fost că animalele sale de companie au scăpat cu viață.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 septembrie 2024, 7:41

Casa celebrei Cara Delevingne este încă o ruină după ce un incendiu a izbucnit în conacul din Los Angeles în urmă cu șase luni. În fotografiile de pe agenții locuința de 7 milioane de dolari a supermodelului arată și acum la fel de rău ca în ziua în care a luat foc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și-a lăsat casa în ruină chiar și la 6 luni după ce a fost devastată de incendiu

Imaginile cu conacul lui Delevingne au fost făcute recent și arată așa cum a rămas după incendiu. Bucăți din mobila casei încă sunt amestecate cu maldărele imense de cenușă.

Acoperișul a fost distruc complet și se pare că vedete în vârstă de 32 de ani, nu a făcut nicio mișcare pentru a repara casa din cartierul de lux.

Fotografiile făcute de sus arată proporțiile dezastrului. Incendiul a izbucnit în conacul de 8.000 de metri pătrați al modelului în zorii zilei de 15 martie. 94 de pompieri și 13 autospeciale au făcut tot ce au putut pentru a stinge incendiul.

Delevingne nu era acasă când au izbucnit flăcările. Vedeta se afla în Marea Britanie pentru rolul lui Sally Bowles în „Cabaret” la Playhouse Theatre din Londra. Totuși, actrița s-a speriat când a auzit ce e acasă la ea pentru că pisicile ei erau pe proprietate.

Reclamă
Locuința mistuită de flăcări a Carei Delevingne
Acoperișul a fost distruc complet și se pare că vedete în vârstă de 32 de ani, nu a făcut nicio mișcare pentru a repara casa din cartierul de lux / Profimedia Images

Pisicile faimoasei Cara Delevingne au fost salvate de pompieri

Ea a împărtășit vestea incendiului pe rețelele sociale, exprimându-și supărarea și teama că cele două pisicuțe ale ei de culoare crem au murit în flăcări.

Reclamă

„Inima mea este frântă astăzi. Nu pot să cred”, a scris Delevingne, postând o fotografie cu pisicile ei. „Viața se poate schimba într-o clipă. Așa că prețuiește ceea ce ai 💔.”

Din fericire, după o căutare de câteva ore, ambele animale au fost găsite în viață și salvate de pompieri. Ulterior, fotomodelul și-a exprimat sincera recunoștință pentru salvatori.

„Mulțumesc din suflet tuturor pompierilor și oamenilor care s-au prezentat să ajute. Sunt vii!! Mulțumesc pompierilor”, a declarat Delevingne.

O persoană a fost rănită în timpul incidentului. Un pompier ar fi căzut de pe o scară și a fost transportat la un spital din apropiere, dar din fericire nu a fost nimic grav.

O angajată a modelului a fost tratată la fața locului pentru inhalare minoră de fum. Cu toate acestea, persoana nu a fost dusă la spital pentru tratament suplimentar.

Mama lui Delevingne a vorbit după incendiu, spunând pentru TMZ că fiica ei a fost „devastată” de incident. „Avea totul în casa ei. Toată viața ei”, a împărtășit ea. „Casa ei. Ea a construit-o, ea a făcut-o, are totul în ea.”

Tatăl ei a dezvăluit că focul a fost declanșat de un scurt circuit electric care a început când „ceva a căzut pe un fir de curent”.

Surse au declarat că incendiul a început în camera din spate a casei și s-a extins la pod, provocând prăbușirea acoperișului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×