Reclamă

Ce scrie pe brelocul lui Meghan Markle. Mesajul după care Ducessa de Sussex se ghidează în viață

Ducesa de Sussex a fost văzută lângă casa ei din Montecito. Cu această ocazie, fotografii au pozat-o, iar fanii au reușit să afle ce scrie pe brelocul lui Meghan Markle. Care e mesajul după care Ducessa de Sussex se ghidează în viață.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 septembrie 2024, 7:48 / Actualizat: 13 septembrie 2024, 13:05

Meghan Markle a avut o apariție în Summerland, California, unde a fost văzută părăsind Godmothers, o nouă librărie din apropierea casei ei din Montecito.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce scrie pe brelocul lui Meghan Markle

În timpul recentei ieșiri, Ducesa de Sussex a fost îmbrăcată în stilul ei obișnuit, relaxat, purtând o pălărie mare, un pulover albastru, un colier auriu Cartier Juste un Clou și ochelari de soare stil aviator de la Ray-Ban. Meghan a părut relaxată în timp ce se plimba printre standuri. Librăria aparține agentul literar Jennifer Rudolph Walsh și mogulul cosmeticelor Victoria Jackson.

Cu toate că mereu e admirată pentru felul în care se îmbracă, un accesoriu subtil a atras de această dată atenția. E vorba despre un portcard din piele în valoare de 310 dolari de la designerul britanic Anya Hindmarch. Acesta era inscripționat cu mesajul „Ia ceea ce ai nevoie”și cuvinte precum îmbrățișări, dragoste, răbdare și zâmbet.

Portcardul din piele al lui Meghan Markle
Cu toate că mereu e admirată pentru felul în care se îmbracă, un accesoriu subtil a atras de această dată atenția / Profimedia Images

Recent, Meghan a avut o altă apariție la Godmothers pentru evenimentul de deschidere, unde a ținut un discurs sincer. În declarațiile sale, ea a mulțumit fondatorilor librăriei pentru crearea unui spațiu atât de frumos. „Nu este vorba doar despre cărți”, a spus Meghan, „este despre a avea un spațiu în care oamenii să se simtă văzuți și mai puțin singuri”.

Reclamă

Cuvintele ei au fost alese special pentru a da context ideii de conexiune și empatie care a devenit un semn distinctiv al personalității publice a lui Meghan.

Meghan nu a fost singura figură notabilă prezentă. Prietena ei apropiată Oprah Winfrey a participat și ea la deschiderea librăriei, arătându-și sprijinul continuu pentru Ducesă. Godmothers a devenit rapid un centru pentru cercul de prieteni influenți al cuplului, deoarece Meghan și Prințul Harry lucrează pentru a stabili o comunitate în zona casei lor din Montecito.

Ducii de Sussex sunt implicați în promovarea comunității din care fac parte

Reclamă

Cu doar o zi înainte de marea deschidere a librăriei, Meghan și Prințul Harry au participat la o adunare mai intimă pentru un eveniment între prieteni.

Expoziția „Autorii noștri locali” a librăriei prezintă cu mândrie cel mai bine vândut volum al lui Harry, Spare. Ea include și cartea pentru copii a lui Meghan, The Bench. Ambele cărți au rezonat cu cititorii din întreaga lume. Ele reflectă dorința cuplului de a-și spune propriile povești, în propriile lor condiții.

Cu toate că sunt implicați în activitățile din comunitate, pe măsură ce Harry se apropie de ziua sa de naștere, organizarea unei petreceri e în desfășurare în casa lui și a lui Meghan. Un prieten apropiat susține că Ducele de Sussex își celebra ziua de naștere cu o petrecere privată. El o să fie înconjurat de familie și prieteni.

După petrecere, Harry și Meghan plănuiesc o escapadă de weekend la munte cu un grup mic de prieteni apropiați. Această ieșire îi va permite Ducelui să se bucure de o pauză atât de necesară.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×