Reclamă

Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Vedeta care pare foarte afectată de eveniment

Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa. Cara Delevingne pare foarte afectată de eveniment. Fotografii au surprins-o în timp ce ieșea de la o clasă de Pilates.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 aprilie 2024, 8:11

Modelul și actrița joacă în prezent rolul Sally Bowles într-o nouă interpretare a celebrului muzical Cabaret. Această oportunitate reprezintă debutul ei în teatru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Casa i-a fost distrusă de incendiu și acum a fost fotografiată așa

De această dată Cara a purtat același trening gri pe care l-a purtat și atunci când fotografii au pozat-o în timp ce părăsea un studio de fitness din Londra.

Delevingne, în vârstă de 31 de ani, a purtat, de asemenea, aceleași cizme UGG maro confortabile. Ea a fost fotografiată și cu o căciulă pe cap.

Delevingne a preluat rolul lui Bowles după ce Rebecca Lucy Taylor, alias Self Estiem, și-a încheiat contractul cu musicalul Kander and Ebb. Pvestea se concentrează pe scena cluburilor underground din Berlin, între epoca jazzului și ascensiunea Germaniei naziste.

Cara Delevingne, cu căciulă pe cap, într-un trening
Modelul a postat pe pagina ei de Instagram vestea despre incident / Profimedia Images
Reclamă

În timp ce Delevingne și-a făcut deja un nume în lumea actoriei, apărând în filme precum Anna Karenina, Paper Towns, Suicide Squad și Tulip Fever, Cabaret marchează debutul ei în teatru.

Jucând rolul unei cântărețe de club de noapte, același rol care a făcut-o celebră pe Liza Minnelli în filmul din 1972, Cara calcă pe urmele lui Jessie Buckley, nominalizată la Oscar, care a jucat anterior rolul.

Vorbind înainte de noua ei activitate, Cara a spus: „Nu există cuvinte pentru a explica entuziasmul pe care îl am de a mă întoarce acasă pentru a-mi face debutul pe scenă într-un rol atât de iconic. Sunt atât de inspirată de actorii geniali care au jucat-o pe Sally în producțiile anterioare din întreaga lume și în aceasta din West End. Abia aștept să fac parte din această distribuție și producție genială”.

Reclamă

Cara Delevingne și-a pierdut conacul de 7 milioane de dolari

Delevingne a rămas la Londra, în ciuda faptului că și-a pierdut conacul de 7 milioane de dolari din Los Angeles în urma unui incendiu devastator în martie.

Deși nimeni nu a fost rănit, proprietatea Studio City a fost distrusă. O defecțiune electrică a declanșat un incendiu agresiv care a distrus spațiul său de 8.000 de metri pătrați.

Modelul a postat pe pagina ei de Instagram vestea despre incident. În acel moment, ea credea că cele două pisici ale ei au murit în flăcări.

„Inima mea este zdrobită astăzi. Nu pot să cred. Viața se poate schimba într-o clipă. Așa că prețuiește ceea ce ai”, a scris ea într-o postare pe Story.

Cu toate acestea, după ce a descoperit că animalele ei iubite au fost salvate, Delevingne a împărtășit fanilor ei bucuria pe care o simte: „Sunt în viață!! Mulțumesc pompierilor”.

De asemenea, Cara a povestit și despre problemele pe care le are. Modelul internațional a renunțat la consumul de alcool și de substanțe interzise. Rezultatele s-au văzut în ultimul timp la ea, iar actrița susține că a meritat tot efortul depus până în acest moment.

„Nu mi-a fost deloc ușor, dar nu au existat niciodată momente în care să spun că acest efort nu va merita. A meritat fiecare secundă. Nu știu de ce nu am renunțat mai devreme și de ce am acceptat să rămân acea stare. Acum sunt stabilă și mult mai calmă”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×