Reclamă

Pe covorul roșu e mereu impecabilă, dar în viața de zi cu zi arată ca un om normal. Cine e diva care a apărut așa pe stradă, alături de familia sa

Pe covorul roșu e mereu impecabilă, dar în viața de zi cu zi arată ca un om normal. Cu atât mai mult atunci când își îndeplinește rolul de mamă. În prezența familiei sale lasă deoparte machiajele și hainele de designer.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 13 septembrie 2024, 12:19
Cântăreața pop, în vârstă de 39 de ani, părea obosită, dar fericită, după o seară plină de acțiune / Profimedia Images

Katy Perry a fost văzută cu fiica Daisy în spate în timp ce pleacau de la hotelul la care au locuit în timpul MTV VMA 2024. Artista a radiat de fericire când a ieșit cu familia, după reprezentația ei de la marele eveniment al muzicii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe covorul roșu e mereu impecabilă, dar în viața de zi cu zi arată ca un om normal

Cântăreața pop, în vârstă de 39 de ani, părea obosită, dar fericită, după o seară plină de acțiune. La MTV VMA 2024 artista a primit premiul mult râvnit Video Vanguard.

După o seară cu mai multe schimbări de ținută, ea a optat pentru un look relaxat în timp ce a plecat de la hotel cu logodnicul ei Orlando Bloom, în vârstă de 47 de ani, și fiica lor, Daisy Dove, în vârstă de patru ani.

Katy i-a oferit cu drag fetiței o plimbare în spate, semn că se distrează de minune împreună și au o legătură foarte strânsă.

Cântăreața purta un hanorac gri, avea gluga strânsă în jurul capului, avea ochelari de soare și purta în parte de jos o pereche de colanți de culoare neagră. Orlando era la fel de relaxat în timp ce se afla în spatele fetelor sale.

Reclamă
Katy Perry, într-o ținută sport, la ieșirea dintr-un hotel
Katy i-a oferit cu drag fetiței o plimbare în spate, semn că se distrează de minune împreună și au o legătură foarte strânsă / Profimedia Images

Actorul purta o cămașă albastru închis, pantaloni negri și o șapcă din denim pe cap.

Katy a uimit spectatorii cu o reprezentație pe cinste realizată cu numeroasele sale hituri. Ea a interpretat piesele ei de succes Dark Horse, E.T., Teenage Dream, I Kissed a Girl, Firework și Lifetimes.

Reclamă

Orlando Bloom a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Katy Perry la MTV VMA 2024

Orlando a susținut-o pe mama fiicei sale pe tot parcursul serii MTV VMA 2024. Actorul a avut un rol special și și-a prezentat soția membrilor publicului înainte de interpretarea ei și acceptarea premiilor.

El a spus publicului înainte de spectacol: „Te-ai îndrăgostit de ea în rolul lui Katy Perry. Mă simt îndrăgostit de ea ca Katheryn Hudson. O cunoști ca pe un superstar global care aduce dragoste, lumină și simțul ei unic al umorului în fiecare melodie pe care o scrie și în videoclipul muzical pe care îl creează”.

„O cunosc ca mamă, ca partener, care aduce aceeași dragoste și bucurie familiei noastre. În momentele în care am avut cea mai mare nevoie, muzica ei și lumea remarcabilă pe care o creează au adus un sentiment de bucurie și râs, inspirând generații de oameni din toată lumea.”

„Iubește din toată inima și este cam irezistibilă. O văd reflectată peste tot. În casa noastră, în dragostea ei pentru munca ei, dar mai ales în dragostea ei pentru fanii ei. Felicitări pentru această onoare, iubito, sunt atât de mândru de tine.”

După prestația ei, Katy a ținut un discurs de acceptare.

„Mulțumesc foarte mult MTV pentru că ai crezut în ciudățenia mea din prima zi și pentru că am fost un profesor atât de important pentru atâtea generații. Un artist este atât de multe lucruri care trebuie să se alinieze pentru a avea o carieră lungă și de succes”, a spus ea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Schimbările astrale aduc modificări pentru toate zodiile. Horoscopul săptămânii 16 septembrie – 22 septembrie 2024 vine cu surprize în viața personală și profesională. Va avea loc Luna Plină și Eclipsa de Lună în zodia...
2
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
5
O femeie care poartă o rochie albă și stă într-o pădure pentru a ilustra trăsăturile mai puțin cunoscute despre zodii
Horoscop
Trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Ce secrete pot ascunde nativii
Există unele trăsături mai puțin cunoscute despre fiecare semn zodiacal. Aceste secrete ale nativilor din zodiac sunt foarte bine păstrate. Astrologii dezvăluie detalii noi despre semnele care ne guvernează destinul. Cu toții cunoaștem „trăsăturile”...
PARTENERI
×