Reclamă

Joe Jonas și Stormi Bree s-au sărutat pasional în timpul unei vacanțe. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre

Joe Jonas și Stormi Bree s-au sărutat pasional în timpul unei vacanțe. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre. Joe și Stormi au petrecut împreună cu frații artistului. Nick și Kevin Jonas au cunoscut-o pe noua parteneră a cântărețului și par să aibă o relație la fel de bună cu ea.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 martie 2024, 6:05

Joe Jonas și iubita lui s-au alăturat fraților Jonas pentru un joc de bowling. Cei doi nu s-au sfiit să fie tandri unul cu celălalt, Bree, în vârstă de 33 de ani, și-a încurajat partenerul de pe margine, iar mai apoi s-a dus la el pentru a-l săruta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joe Jonas și Stormi Bree s-au sărutat pasional în timpul unei vacanțe

Joe, Nick și Kevin s-au întâlnit pentru a juca un meci de bowling pe gazon. Aceasta este cea de-a doua întâlnire a fraților Jonas din ultima vreme.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Joe Jonas și Stormi Bree în timp ce se sărută pasional
Joe Jonas și Stormi Bree s-au sărutat pasional în timpul unei vacanțe / Profimedia Images

Recent au petrecut câteva zile pe un iaht de lux. În vacanța fraților Jonas s-a aflat și noua iubită a lui Joe. Fostul soț al lui Sophie Turner a purtat de această dată o cămașă cu model colorat pe care a combinat-o cu o pereche de pantaloni scurți albii, scrie PageSix.

Reclamă

Bree a purtat o ținută casual. Aceasta a ales o rochie simplă de vară. Modelul a adăugat ținutei sale și o pereche de cizme negre până la genunchi.

Ținuta ei a fost una șic și elegantă. Bree și Joe pare complet îndrăgostiți unul de celălalt. Chiar dacă Joe are un program aglomerat din cauza turneului pe care îl desfășoară cu frații săi, artistul nu ratează nicio ocazie pentru a se vedea cu noua sa iubită.

Joe și Bree au fost văzuți tot mai des împreună, scrie publicația People. Cântărețul a cerut divorțul de actrița Sophie Turner în luna septembrie a anului trecut.

Reclamă

Chiar dacă cei doi nu au vorbit până acum despre relația pe care o au, imaginile recente dovedesc că sunt fericiți împreună și dornici să facă lucrurile să funcționeze între ei. Fanii așteaptă cu nerăbdare să vadă mai multe imagini din viața lor privată.

Cine este și cu ce se ocupă Stormi Bree

Stormi s-a născut și a crescut în Crossville, Tennessee. Ea a câștigat concursul Miss Tennessee USA în anul 2008. Încă din copilărie a fost recunoscută pentru frumusețea sa, dar și pentru talentul în actorie. Bree a avut mereu o pasiune pentru cântat și lumea spectacolului.

Bree a început să cânte la pian la vârsta de 5 ani și a învățat singură. Dragostea pentru pian a condus-o și către lumea teatrului, pe care a început să o frecventeze la vârsta de 7 ani. Bree a jucat de-a lungul timpului în 18 producții. Vedeta a declarat într-un interviu din trecut că „a crescut prin teatru”.

În ultimul an din liceu, Bree s-a concentrat tot mai mult asupra lumii spectacolului. Aceasta a început să-și producă propria muzică, iar în 2012 s-a alăturat trupei U.G.L.Y, care era semnată cu casa de discuri a lui Chris Brown, a scris People.

După cariera muzicală, Bree a început o carieră de succes la Hollywood. Aceasta a apărut în mai multe seriale și scurtmetraje. În tot acest timp, al dezvoltării profesionale, Bree a încercat să aibă și o familie. Acesta a adus pe lume primul copil alături de Gravity Blue Smith în luna iulie a anului 2017.

Cei doi au împreună o fiică. În ciuda faptului că relația lor nu a funcționat, Bree spune că este mai fericită ca niciodată. Modelul are grijă de fetița sa și încearcă să-i ofere tot ce este mai bun. Joe și Bree au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna ianuarie a anului acesta.

Cei doi s-au întâlnit printr-un grup comun de prieteni în timp ce se aflau într-o călătorie în Aspen, Colorado. În februarie, Stormi a fost văzută la un concert susținut de frații Jonas în Sydney. Pare că aceasta s-a integrat destul de rapid în familia iubitului său. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×