Reclamă

Primele imagini cu Joe Jonas după ce fosta sa soție a fost văzută în compania lui Peregrine Pearson. Cum l-au surprins fotografii pe străzile din New York

Au apărut primele imagini cu Joe Jonas după ce fosta sa soție a fost văzută în compania lui Peregrine Pearson. Cântărețul internațional a fost surprins pe străzile din New York în compania unui prieten apropiat. Acesta nu a făcut niciun comentariu cu privire la posibila relație dintre Sophie Turner și Pearson.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 3 noiembrie 2023, 6:08

Joe Jonas a ieșit la cumpărături în New York. Artistul de află în pauza din timpul turneului și se ocupă în această perioadă de îngrijirea fiicelor sale. La sărbătoarea de Halloween, Joe a fost pozat pe stradă în timp ce era costumat în prinț pentru fiicele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Joe Jonas după ce fosta sa soție a fost văzută în compania lui Peregrine Pearson

Membrul trupei Jonas Brothers a mers la o cafenea cu un prieten apropiat, iar mai apoi a intrat într-un magazin. Cântărețul este destul de ocupat în această perioadă, însă își face timp pentru copiii lui. Paparazzi l-au surprins într-o ținută casual. Joe a purtat o șapcă de baseball pe cap și o jachetă largă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Joe Jonas într-o ținută casual în timp ce își ține de mână fiica, fiind primele imagini cu artistul după ce fosta sa soție a fost văzută în compania lui Peregrine Person
Cântărețul este destul de ocupat în această perioadă, însă își face timp pentru copiii lui / Profimedia Images

Fotografii au încercat să-l pozeze din toate unghiurile, însă Joe nu a cooperat cu aceștia. Artistul părea destul de serios în fotografiile care au apărut în mediul online.

Reclamă

Imaginile cu Joe apar la scurt timp după ce acesta și-a petrecut sărbătoarea de Halloween în compania fiicelor sale. Willa, în vârstă de 3 anișori, și Delphine, în vârstă de 15 luni, s-au bucurat de timpul petrecut cu tatăl lor.

În tot acest timp, Sophie Turner a fost plecată la Paris. Presa de peste hotare scrie că actrița din Game of Thrones s-a bucurat de timpul ei liber în compania unuia dintre cei mai râvniți burlaci din Marea Britanie.

Sărutul pasional dintre Sophie și Pearson a ajuns viral în mediul online. Reprezentanții actriței nu au oferit niciun detaliu cu privire la relația dintre aceasta și Peregrine.

Reclamă

Sophie pare că și-a găsit iubirea în brațele altui bărbat la mai puțin de o lună după ce soțul ei a cerut divorțul.

Joe Jonas se bucură de timpul petrecut în compania fiicelor sale

Joe jonas se bucură de timpul pe care îl poate petrece cu fiicele sale. Artistul a ajuns la un acord de custodie cu soția sa, Sophie turner.

Turner, în vârstă de 27 de ani, a convenit să aibă un program de său săptămâni pe lună cu fiicele sale până în luna ianuarie. Fetițele vor avea voie să călătorească oriunde în SUA și Marea Britanie. Acest lucru înseamnă că Sophie își va putea lua fetițele cu ea în Anglia, despre care Sophie spune că va fi „casa lor pentru totdeauna”, cita DailyMail.

În pereioada următoare, fetișele vor merege în turneu cu tatăl lor, urmând ca mai apoi să petreacă Crăciunul cu Turner în Marea Britanie. Avocații celor doi artiști au declarat că medierea custodiei este în plină desfășurare.

Cei doi soți au decis să ajungă la o soluție pe cale amiabilă. Joe este cel care a cerut divorțul în Miami pe data de 1 septembrie 2023. Cântărețul ar fi fost deranjat de faptul că actrița nu s-a mai implicat la fel de mult în viața fetișelor lor.

Turner a respins afirmațiile lui Joe și l-a acuzat că acesta refuză să-i predea pașapoartele fetelor pentru a se putea întoarce cu ele în Anglia.

Programul fetițelor este unul destul de agitat pentru niște copii, scrie presa de peste hotare. Acestea vor sta cu Joe cât timp acesta se află în turneu în SUA. Turner va avea copiii mai apoi până pe 22 noiembrie, urmând ca apoi acestea să stea la Joe până pe 16 decembrie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×