Reclamă

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au fost fotografiați în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți au participat la Festivalul de Film de la Veneția

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au fost fotografiați în ipostaze tandre. Cei doi îndrăgostiți au participat împreună la Festivalul de Film de la Veneția. Aceștia nu și-au mai ascuns sentimentele puternice și și-au oferit atingeri pasionale în timpul întâlnirii lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 septembrie 2023, 16:03

Mădălina Ghenea s-a făcut remarcată la Festivalul de Film de la Veneția. Românca, în vârstă de 36 de nai, a întors toate privirile asupra sa. Aceasta a apărut pe covorul roșu într-o rochie albă, diafană. Mădălina și-a pus în valoare silueta de invidiat și frumusețea radiantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov au fost fotografiați în ipostaze tandre

Mădălina Ghenea și partenerul său trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, iar acest lcuru l-au putut remarca și anii lor. Mădălina și Grigor nu și-au putut lua mâinile unul de pe celălalt.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Mădălina Ghenea în timp ce este ținută în brațe de la spate de Grigor Dimitrov
Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov trăiesc o frumoasă poveste de iubire / Profimedia Images

Aceștia au luat masa împreună, iar ulterior au mers pe covorul roșu de la Festivalul de Film. Grigor a fost un adevărat gentleman. Acesta și-a ținut partenera în brațe, în timp ce Mădălina savura cafeaua și privea melancolică în zare.

Reclamă

Mădălina s-a lăsat răsfățată de cel pe care îl iubește. Românca s-a lăsat dusă de val și l-a sărutat pasional pe sportivul internațional. Paparazzi nu au ratat nicio ocazie pentru a-i surprinde în fotografii. Imaginile cu cei doi au ajuns să facă rapid înconjurul internetului.

Actrița a participat ulterior la premiera filmului Origin. Românca a cucerit publicul prezent la festival. Aceasta a reușit să întoarcă toate privirile asupra sa și a ținutei pe care a ales-o. Mădălina a fost un simbol al eleganței și rafinamentului.

Grigor nu putea fi mai mândru de cea pe care o are alături. Dimitrov a zburat la Veneția după eliminarea sa de la US Open 2023, scrie Antena Sport.ro. Jucătorul de tenis bulgar s-a clasat pe locul 19 ATP și a fost învins de Alexander Zverev.

Reclamă

Mădălina Ghenea și Grigor Dimitrov trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Mădălina ghenea și Grigor Dimitrov nu și-au ascuns niciodată sentimentele puternice pe care și le-au purtat unul celuilalt. Primele zvonuri despre relația lor au început să circule din luna iunie a acestui an, scriu publicațiile internaționale.

Presa scrie că Grigor ar fi fost primul care și-a mărturisit sentimentele față de frumoasa româncă. Certitudinea relației celor doi ar fi venit în timpul turneului de tenis de la Lyon. Jucătorul a transmis un mesaj public după câștigarea meciului. Jucătorul a fost invitat să scrie un mesaj pe cameră după victorie, iar acesta s-a rezuat la cuvantul „Amore”.

Mădălina nu a așteptat prea mult și a postat un mesaj pe social media ”Mândră de tine”. Fanii celor doi s-au arătat a fi extrem de încântați pentru idila care s-a născut între îndrăgostiți. De atunci, Mădălina și Grigor nu s-au mai ascuns.

Românca a fost răsfățată de iubitul său în ziua în care a împlinit vârsta de 36 de ani. Cei doi au pelcat într-o vacanță împreun, iar apoi s-au relaxat la spa și la piscină.

Ulterior, Mădălina a primit și un buchet superb de trandafiri. Românca se bucură de fiecare gest venit din partea iubitului său, iar Grigor demonstrează cu fiecare ocazie cât de mult o iubește.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×