Reclamă

Adam Levine și Behati Prinsloo au fost surprinși în ipostaze tandre. Cei doi au petrecut o zi romantică la Disneyland Anaheim

Adam Levine și Behati Prinsloo au fost surprinși în ipostaze tandre. Paparazzi i-au pozat în timp ce se țineau în brațe și se sărutau. Cei doi îndrăgostiți au petrecut o zi de neuitat la Disneyland Anaheim. Imaginile cu cei doi apar în urma scandalului de infidelitate în care Adam a fost implicat.

Publicat: 20 martie 2023, 10:34

Behati Prinsloo pare că a dat trecutului incidentele vechi și l-a iertat complet pe liderul formației Maroon 5. Cei doi s-au bucurat de o întâlnire romantică și au petrecut la fel ca doi adolescenți îndrăgostiți. Modelul s-a bucurat ca un copil atunci când a ajuns la Disneyland alături de partenerul său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adam Levine și Behati Prinsloo au fost surprinși în ipostaze tandre

Adam Levine și Behati Prinsloo au sărbătorit împreună cea de-a 44-a aniversare a artistului. Imaginile cu ce doi dovedesc faptul că s-au împăcat. Relația lor pare să funcționeze chiar mai bine ca la început. Aceasta a fost cea de-a doua apariție a cuplului după scandalul de infidelitate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Adam Levine și Behati Prinsloo au patrecut o zi romantică la Disneyland
Behati Prinsloo pare că a dat trecutului incidentele vechi și l-a iertat complet pe liderul formației Maroon 5 / Profimedia Images

Adam și partenera sa au fost prezenți împreună la petrecerea Vanity Fair 2023. Acolo au pozat pe covorul roșu în timp ce se țineau în brațe și se sărutau. Adam a fost tot timpul tandru și iubitor cu partenera sa. De data aceasta au petrecut o zi romantică într-un parc de distracții.

Reclamă

Cei doi au ales ținute casual și au încercat să se integreze în mulțime. Totuși, paparazzi i-au urmărit la fiecare pas și i-au surprins în nenumărate ipostaze tandre.

Soția cântărețului nu a stat o clipă departe de acesta. Vedeta și-a strâns soțul în brațe și l-a sărutat pe gât.

Imaginile vin la doar câteva luni după ce modelul Summer Stroh a susținut că ea și Levine au avut în trecut o aventură. În ciuda acestor evenimente, Behati Prinsloo pare că a reușit să-și ierte soțul și să meargă mai departe de dragul căsniciei lor.

Reclamă

Ce s-a întâmplat între Adam Levine și Behati Prinsloo

Adam Levine a fost ”demascat” de una dintre partenerele sale. Acesta i-a fost infidel soției sale, după cum a susținut Sumner Stroh. Modelul a postat un videoclip pe TikTok în care a explicat cum a fost manipulată de artist pentru a avea o aventură împreună, relatează presa internațională.

Modelul i-a dezvăluit imediat identitatea lui Levine, iar ulterior a publicat mai multe capturi de ecran ale conversației pe care au avut-o împreună.

Adam a încercat ulterior să se apre public spunând că nu a avut niciodată o aventură cu modelul, dar că a întrecut limita în conversațiile pe care le-a purtat de-a lungul timpului cu diverse femei.

”Soția și familia mea sunt totul pentru mine. Nu sunt atât de naiv încât să risc singurul lucru de care îmi pasă. Tot ce contează pentru mine acum este că am făcut cea mai mare greșeală. Îmi asum întreaga responsabilitate. Vom trece peste asta și vom trece împreună”.

În ciuda scandalului care a izbucnit, soția lui Adam l-a iertat pe acesta complet. De altfel, ei doi au devenit părinți pentru a treia oară alături de partenerul său în luna ianuarie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×