Reclamă

Adam Levine e acuzat de infidelitate. Sumner Stroh susține că artistul a înșelat-o pe Behati Prinsloo cu ea

Adam Levine e acuzat de infidelitate. Modelul Sumner Stroh a postat o serie de mesaje într-un videoclip TikTok pe 19 septembrie. Aceasta pune că artistul trupei Maroon 5 a avut o relație cu ea, chiar dacă el nu susține afirmațiile ei și a negat totul.

Publicat: 21 septembrie 2022, 13:11

Aceste vești vin la doar o săptămână după ce soția sa, Behati Prinsloo, a anunțat în presă că așteaptă al treilea copil. Stroh a susținut că presupusa relație a durat aproximativ un an și Adam Levine a "exploatat-o" și "manipulat-o".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adam Levine e acuzat de infidelitate

„Voi smulge band-Aid. Aveam o aventură cu un bărbat care este căsătorit cu un model Victoria’s Secret”, a spus ea înainte de a dezvălui că vorbea despre Levine. „Am trimis niște capturi de ecran din nesăbuință unor prieteni în care credeam că am încredere. Unul dintre ei a încercat să le vândă unui tabloid, așa că iată-mă.”

„Oamenii vor încerca să completeze golurile cu multe presupuneri false. Nu simt că fac nicio favoare având în vedere modul în care a trebuit să se desfășoare”, se arată în text. „Este mult de digerat, dar sperăm că, cel puțin, adevărul scos la iveală poate face ceva bine”.

Modelul a postat în videoclipul ei de pe TikTok mesaje directe între ea și Levine. Cu toate acestea, nu a indicat când ar fi avut loc presupusa aventură, scrie marca.com.

„Este cu adevărat ireal cât de tare ești. De exemplu, mi-ai uluit mintea”, este unul dintre mesajele pe care Levine le-a trimis către Stroh. „Ești de 50 de ori mai fierbinte în persoană. Și eu la fel, hahahah.”

Reclamă

Stroh a spus că nu a mai vorbit cu muzicianul „o perioadă” de câteva luni după postarea capturii de ecran. Acest lucru l-a determinat să-i scrie pe Instagram pe 1 iunie 2022.

„Ok întrebare serioasă. Am un alt copil și dacă este băiat, chiar vreau să-i spun Sumner. Ești de acord cu asta?”, spunea presupusul mesaj, urmat de un emoji ridicând din umeri.

Reclamă

Încă două femei îl acuză de infidelitate

Maryka și Alyson Rose s-au prezentat și au vorbit despre propria lor experiență. Încă două femei au dezvăluit că Adam Levine le-a trimis și lor mesaje. Acestea și artistul au interacționat tot pe rețelele de socializare.

Acest lucru vine după ce Levine și-a cerut scuze pentru acțiunile sale cu Sumner Stroh. Tânăra chiar a susținut că a avut o relație fizică cu el, lucru pe care Levine l-a negat categoric.

Modelele Maryka și Alyson Rose sunt alte două femei care susțin că Adam Levine le trimitea mesaje pe Instagram. Cântărețul Maroon 5 chiar întrebând-o pe una dintre ele: „N-ar trebui să vorbesc cu tine, știi asta, nu?”

Alyson Rose a decis să nu distribuie mesajele deoarece nu se simțea confortabil să facă acest lucru. Ea a adăugat că îi pare foarte rău pentru soția lui Levine.

Pe de altă parte, Maryka, care este și comediantă, a spus în secțiunea de story de pe Instagram că Levine i-a scris în privat. Ea susține că Levine i-a spus că este obsedat de ea. Potrivit tinerei, când ea i-a spus că nu e potrivit să spună asta pentru că este căsătorit, cântărețul ar fi răspuns că într-adevăr a fost căsătorit, dar a fost puțin complicat.

Ea a însoțit fotografia cu un hashtag #exposeadamlevine.

Cu toate acestea, Adam Levine a fost fotografiat recent alături de soția sa, Behati Prinsloo, după ce și-au luat copiii de la școală din Montecito, California. Cuplul a părut să nu fie deranjat de știrile tabloidelor și au fost văzuți zâmbind la prezența paparazzilor.

Reclamă

Asta după ce cântărețul a postat o declarație în care recunoaște că s-a comportat nepotrivit cu o altă femeie care nu era soția lui. El neagă totuși orice aventură.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×