Reclamă

Cine a fost copilul preferat al Reginei Elisabeta a II-a. Cum s-a descurcat Majestatea Sa în rolul de mamă a patru copii

Regina Elisabeta a II-a a avut alături de soțul său patru copii. Ea și Prințul Philip au încercat să-și întemeieze o familie frumoasă și unită, însă viața a avut cu totul alte planuri pentru Majestatea Sa. Primii copii ai Reginei au fost Prințul Charles și Prințesa Anne. Charles avea doar patru anișori când mama sa a urcat pe tron. Următorii copii ai cuplului regal au fost Prințul Andrew și Prințul Edward. Multe persoane se întreabă cine a fost copilul preferat al Reginei Elisabeta a II-a.

Publicat: 20 septembrie 2022, 7:36 / Actualizat: 20 septembrie 2022, 9:58

Regina Elisabeta și-a dorit foarte mult să se implice în viața familiei sale. Acesta nu a vrut ca micuții săi să fie crescuți de bone. Apropiații Familiei Regale spun că Elisabeta era extrem de grijulie cu Prințul Charles, primul ei născut și moștenitorul tronului Regal. În ciuda acestei dorințe, atunci când a urcat pe tronul Marii Britanii responsabilitățile sale au devenit cu totul altele.

Cine a fost copilul preferat al Reginei Elisabeta a II-a

Apropiații Casei Regale au avut ocazia de-a lungul timpului să observe cine este copilul preferat al Reginei Elisabeta a II-a. Deși o mamă nu face diferențe între copiii ei, se pare că Majestatea Sa ar fi avut totuși un preferat.

Vezi mai multe imagini cu Familia Regală în Galeria Foto!

Prințul Andrew, de vorbă cu Regele Charles
Cei patru copii ai Reginei Elisabeta au mers în spatele sicriului ei într-o procesiune pe străzile din Edinburgh, Scoția / Profimedia Images

Se pare că fostul monarh al Marii Britanii s-a simțit mult mai bine în rolul de mamă după ce a născut cel de-al treilea copil, Prințul Andrew. Atunci când Majestatea Sa a devenit mamă pentru a treia oară era deja obișnuită cu responsabilitățile față de coroană.

Reclamă

Aceasta se simțea mult mai confortabil cu programul pe care îl are și i-a fost mult mai ușor să se ocupe de copiii ei. Astfel, mulți experți regali sunt de părere că Regina a avut o afecțiune mai mare față de Prințul Andrew și Prințul Edward. În ciuda faptului că Prințul Charles era moștenitorul tronului, sursele spun că nu el a fost preferatul Reginei.

Se pare că Majestatea Sa l-ar fi iubit cel mai mult pe Prințul Andrew. Prințul andrew s-a născut la 12 ani de la momentul la care Regina îl aducea pe lume pe Prințul Charles. 

Mulți apropiați ai Casei Regale sunt de părere că acest lucru a contat enorm în relația Reginei față de copiii ei. Se pare că dintre toți frații, personalitatea Prințului Andrew ar fi fost cel mai mult pe placul Majestății Sale.

Reclamă

Prințul Andrew a fermecat oamenii la începutul vieții sale

De-a lungul timpului Regina Elisabeta și-a expus copiii în mod public. Aceștia și-au asumat îndatoriri regale și s-au implicat într-o mulțime de proiecte. Prințul Andrew a ales o cale diferită de cea a fraților săi. Acesta s-a alăturat rapid Marinei Regale și a fost implicat inclusiv într-un război din Insulele Falkland în anul 1982.

În timp ce prințul Andrew culegea laurii reușitelor sale, Prințul Charles nu avea cea mai bună reputație în Marea Britanie. În astfel de condiții, nu este greu de înțeles cine a fost copilul preferat al Reginei Elisabeta a II-a.

Mai târziu, când Prințul Andrew și-a anunțat căsătoria cu Ferguson, Regina a devenit cu atât mai încântată de alegerea fiului său. În timp ce Andrew își clădea o familie, fratele său, Prințul Charles, era acuzat de infidelitate față de Prințesa Diana. Experții Regali spun că Majestatea Sa a fost extrem de încântată de alegerea Prințului Andrew.

Regina Elisabeta i-a retras Prințului Andrew titlul de Alteță Regală

Regina Elisabeta a II-a i-a retras fiului său titlul de Alteță Regală în luna ianuarie a anului 2022. Fiul Majestății sale a fost acuzat de agresiune sexuală. Andrew a trecut printr-un proces în SUA, după ce a fost acuzat de Virginia Giuffre că a fost forțată să întrețină relații sexuale când aceasta avea doar 17 ani.

Decizia Reginei nu a fost deloc una ușoară. Majestatea Sa a luat această hotărâre doar după ce veteranii au făcut mai multe apeluri prin care au cerut să-l lase fără roluri militare onorifice pe fiul său. Sub presiunea venită din exterior, Regina nu a avut de ales și a trebuit să facă acest lucru.

Deși Prințul Andrew rămâne copilul său favorit, Regina nu a putut trece cu vederea scandalul în care a fost implicat. La slujba de rugăciune a Reginei Elisabeta, Prințul Andrew a purtat un costum simplu, în timp ce frații săi s-au îmbrăcat în uniforme militare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O ceașcă de cafea care se află pe un blat gri alături de o tabletă de ciocolată neagră și câteva boabe de cafea pentru a ilustra câte cești de cafea poți bea zilnic
Sănătate
Câte cești de cafea poți bea zilnic. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor
Consumul unei cești de cafea dimineața este un adevărat ritual pentru cele mai multe persoane. Nimic nu se compară cu mirosul aromat care îți inundă casa într-o zi răcoroasă de toamnă. Totuși, prea multe...
2
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de viitor. Relațiile amoroase încep să prindă contur, iar cei mai mulți știu cu exactitate ce își doresc de la partenerul de...
3
Brad Pitt, în costum negru, la Festivalul de Film de la Veneția
Divertisment
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună
Brad Pitt și Emily Ratajkowski se întâlnesc. Presa tabloidă scrie despre cei doi că petrec mult timp împreună. „Prietenii nu sunt siguri dacă este ceva serios”, a spus o sursă pentru People despre cei...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie neagră lungă stă în pădure
Horoscop
Cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Află din ce categorie faci parte
Unii oameni au cu siguranță dare de mână atunci când vine vorba despre resursele lor financiare, însă acum vei afla cât de zgârcit ești, în funcție de zodie. Astrologii sunt de părere că există...
5
Regina Elisabeta a II-a într-un costum gri în timp ce poartă celebrul colier din perle la gât
Divertisment
Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a purta întotdeauna perle la gât. Toate ținutele ei erau accesorizate cu un astfel de colier
Majestatea Sa a oferit de-a lungul anilor o mulțime de lecții legate de stil. În ciuda vârstei înaintate, Regina a purtat tot timpul ținute colorate care să-i reflecte personalitatea veselă și jovială. De cele...
PARTENERI
×