Reclamă

Joshua Jackson și Lupita Nyong’o au mers în vacanță în Mexic. Fotografii i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre

Joshua Jackson și Lupita Nyong’o au mers în vacanță în Mexic. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși de paparazzi în ipostaze tandre. Jackson și Nyong’o nu și-au ascuns iubirea și au devenit pasionali în văzut tuturor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 7 martie 2024, 5:46 / Actualizat: 11 martie 2024, 0:42

Joshua Jackson și Lupita Nyong'o par mai fericiți că niciodată atunci când își petrec timpul împreună. De data aceasta au vrut să se relaxeze departe de agitația din Statele Unite ale Americii. Relația lor este una tot mai serioasă, iar acest lucru se poate observa cu ușurință din imaginile care au apărut în mediu online.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joshua Jackson și Lupita Nyong’o au mers în vacanță în Mexic

Joshua Jackson pare că a regăsit adevăratul sens al iubirii în brațele noii sale partenere. Actorul, în vârstă de 45 de ani, a fost văzut fiind tandru cu Lupita în timpul plimbării pe care au făcut-o împreună pe plajă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Joshua Jackson și Lupita Nyong surprinși pe o plajă din Mexic în timp ce se țin de mână
Joshua Jackson și-a găsit iubirea în brațele actriței Lupita Nyong’o / Profimedia Images

Lupita, în vârstă de 41 de ani, și-a celebrat recent aniversarea. Vedeta din Black Panther a împlinit vârsta de 41 de ani pe data de 1 martie, iar presa de peste hotare scrie că și atunci s-ar fi aflat în campania noului său iubit. Lupita este una dintre actrițele care dau dovadă de discreție.

Reclamă

Joshua pare că a uitat-o complet pe fosta sa soție, Jodie Turner Smith. Deși nu a trecut mult timp de la despărțire, actorul este acum mult mai fericit.

În timpul vacanței din Mexic, Joshua și-a lăsat la vedere abdomenul, iar partenera lui și-a expus silueta superbă într-un costum de baie minuscul.

Lupita a ales un costum de baie care să-i îmbrățișez frumos formele și care să-i pună în evidență talia subțire, scrie DailyMail.

Reclamă

Presa internațională scrie că Joshua și-a așteptat iubita cu un buchet de flori și mai multe baloane. O sursă a declarat pentru Daily Mail că cei doi îndrăgostiți au fost absorbiți unul de celălalt. 

„Erau îndrăgostiți nebunește unul de celălalt. S-au bucurat de o zi liniștită, au petrecut la spa și s-au relaxat”, a spus sursa pentru presa de peste hotare. Momentele de neuitat vin la scurt timp după ce Nyong a recunoscut că a trecut prin clipe dureroase după ultima ei despărțire. Actrița a avut o relație cu Selema Masekela.

Motivul pentru care Lupita Nyong’o a vrut să țină relația cu Joshu Jackson ascunsă

Lupita a decis că își va ține noua relație secretă după ce a trecut printr-o decepție amoroasă. Lupita și-a făcut fosta relație publică destul de rapid, însă lucrurile s-au terminat mai repede decât ar fi vrut vedeta. 

În mintea mea, atunci când am împărtășit statusul relației mele am făcut-o pentru că eram sigură de ea. Doar 10 luni mai târziu sunt nevoită să vă dau o veste nefericită. Sunt lucruri mult mai importante care se întâmplă acum în lume”.

„În acest moment este necesar pentru mine să împărtășesc acest adevăr important. Trebuie să mă detașez de cineva pe care nu-l mai pot crede. Sunt tentată să stau în umbră și să mă ascund. O să mă întors în lumină atunci când o să-mi recapăt putere”.

„Capacitatea mea de a iubi este imensă, însă și suferința este pe măsură”, a spus vedeta după despărțirea sa.

A fost unul dintre motivele principale pentru care și-a dorit să nu mai vorbească despre noua ei relație. Actrița a vrut să se asigure că lucrurile sunt serioase între ea și Joshua înainte de a vorbi public și de a se afișa împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×