Reclamă

Linda Evangelista a fost invitată la Săptămâna Modei de la Paris 2024. Cum arată vedeta la trei ani după ce a declarat că a fost „deformată permanent” de o procedură cosmetică

Linda Evangelista a fost invitată la Săptămâna Modei de la Paris 2024. Aceasta s-a afișat plină de încredere în fața fotografilor prezenți. Vedeta este complet transformată după ce în urmă cu trei ani a declarat că a fost „deformată permanent” de o procedură cosmetică pe care a suferit-o.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 5 martie 2024, 6:56 / Actualizat: 8 martie 2024, 12:07

Linda Evangelista a avut parte de o apariție elegantă la Săptămâna Modei de la Paris. Aceasta a participat la prezentarea casei de modă Yves Saint Laurent. Supermodelul anilor 90, în vârstă de 58 de ani, a îmbrăcat un blazer superb.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Linda Evangelista a fost invitată la Săptămâna Modei de la Paris 2024

Linda și-a făcut apariția într-un blaze supradimensionat. Aceasta a combinat haina croită cu un top transparent, o eșarfă neagră și colanți transparenți. Apariția ei a fost sexy și elegantă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Linda Evangelista la Săptămâna Modei de la Paris 2024
Linda Evangelista a fost invitată la Săptămâna Modei de la Paris 2024 / Profimedia Images

Vedeta continuă să impresioneze cu silueta ei chiar și la vârsta de 58 de ani. Linda a combinat ținuta sa cu o pereche de pantofi eleganți, a scris PageSix.

Reclamă

Pentru a accesoriza ținuta, aceasta a ales o pereche de cercei din aur și o pereche de ochelari de soare. Vedeta s-a bucurat să se afle printre numele celebre care au fost invitate la marele eveniment.

Săptămâna Modei de la Paris se desfășoară până pe 5 martie și urmează să aibă loc prezentările caselor de modă celebre precum: Chanel, Hermes, Balenciaga și Louis Vuitton.

Printre cei invitați la eveniment s-a aflat și frumosa Nicola Peltz alături de soțul ei. Apariția Lindei vine după ce aceasta a considerat că fața sa este „deformată definitiv” după o procedură cosmetică nereușită.

Reclamă

Vedeta a declarat într-un interviu din trecut că obișnuia să se distreze tot timpul înainte de procedură. Totuși, după nereușita operației, vedeta a spus că a fost „deprimată” și a preferat să iasă din casă doar noaptea pentru a nu fi văzută de ceilalți.

La ce procedură a fost supusă Linda Evangelista

Linda a făcut un tratament în șapte sesiuni. Procedura nechirurgicală se numea CoolSculpting și avea ca scop înghețarea grăsimii de pe linia maxilarului, coapselor, stomacului și spatelui. Vedeta a declarat că procedura nu a funcționat deloc așa cum s-a așteptat.

„A mers îngrozitor. M-am îngrășat, am avut umflături, dureri și amorțeli. Am stat săptămâni în haine de compresie pentru întregul corp și nu am putut remedia nimic”, a spus vedeta într-un interviu din trecut. Linda s-a confruntat cu mai multe probleme în ultimii ani.

Aceasta a suferit o dublă mastectomie în 2018 după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân. Ulterior, aceasta și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit anul trecut despre abuzurile pe care le-a suferit în timpul căsniciei sale cu fostul soț. Gerald Marie.

Supermodelul, în vârstă de 58 de ani, a mai spus într-un alt interviu faptul că nu își dorește să mai iasă la întâlniri amoroase. Linda își dorește să se concentreze asupra stării sale de sănătate.

Linda a mai fost diagnosticat și cu HAP în luna iunie a anului 2016. HAP este un efect secundar rar care afectează mai puțin de 1 % dintre persoanele care apelează la metoda CoolSculpting. Linda spune că a fost mereu optimistă și a încercat să facă tot ce îi stă în putere pentru a se recupera.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×