Reclamă

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham au venit împreună la Săptămâna Modei de la Paris 2024. Cei doi au participat la prezentarea casei de modă Mugler

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham au venit împreună la Săptămâna Modei de la Paris 2024. Cei doi îndrăgostiți au participat și la prezentarea casei de modă Mugler. Brooklyn și-a arătat sprijinul și susținerea față de partenera sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 martie 2024, 12:51

Brooklyn Beckham și soția sa sunt de nedespărțit. Aceștia s-au alăturat Julie Fox și a multor altor nume celebre care au participat zilele acestea la Săptămâna Modei. Brooklyn și Nicola, care s-au căsătorit în 2022, au ales ținute asemănătoare pentru marele eveniment.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham au venit împreună la Săptămâna Modei de la Paris 2024

Nicola a întors toate privirile asupra sa într-un costum din două piese Vedeta, în vârstă de 29 de ani, a optat pentru un sacou și o pereche de pantaloni eleganți.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Nicola Peltz și Brooklyn Beckham în timp ce pozează împreună la Săptămâna Modei de la Paris
Nicola Peltz a atras privirile tuturor într-un costum din două piese / Profimedia Images

Nicola și-a lăsat la vedere abdomenul incredibil de tonifiat într-un sacou decupat pe care l-a purtat peste o bustieră minusculă din piele.

Reclamă

Soțul ei, Brooklyn Beckham, și-a ținut tot timpul brațele în jurul taliei soției sale. Brooklyn a vrut să se asorteze cu partenera sa și a ales o ținută all black.

Cel mai mare fiu al cuplului David și Victoria Beckham a optat pentru un costum elegant pe care l-a purtat fără cămașă. Cei doi soți au împreună mai multe proiecte în această perioadă, scrie DailyMail.

Cei doi s-ar putea să participa la o competiție de dans televizată. Brooklyn și nicola se susțin reciproc în tot ceea ce fac și încearcă să fie unul lângă celălalt la fiecare proiect pe care îl desfășoară. Cuplu de căsătoriți încearcă să se bucure de fiecare etapă pe care o trăiesc împreună.

Reclamă

Pe lângă vacanțele relaxante, aceștia muncesc din greu la proiectele individuale, dar și la proiectele de cuplu. Nicola a vorbit în trecut și despre modul în care s-a desfășurat organizarea nunții sale.

Tatăl Nicolei a intentat proces organizatorilor de la nunta fiicei sale

La începutul anului trecut s-a aflat faptul că tatăl Nicolei a intentat proces împotriva organizatorilor de nuntă. Brooklyn și Nicola au fost deranjați de modul în care s-au desfășurat lucrurile.

Deși nunta lor a fost una dintre cele mai mediatizate evenimente ale anului 2022. Evenimentul fastuos a avut loc pe proprietatea lui Nelson Peltz, Palm Beach.

Nelons i-a angajat atunci pe Grijabla și Brahim de la Design Events pentru a se ocupa de marele eveniment din viața fiicei sale. Totuși, cei doi reprezentanți ai firmei de evenimente au anulat contractul după doar nouă zile de prestare a serviciilor, a scris PageSix.

Cei doi reprezentanți au spus atunci că nu au putut face față listei de invitați. Lista presupunea peste 500 de persoane. Nicola Peltz a spus atunci că a fost nevoită „să repare” greșelile organizatorilor. aceasta a fost susținută și de tatăl ei.

Nelson a mai susținut în unele declarații că organizatorii au avut o problemă cu alcoolul. Pentru a-și putea salva evenimentul, familia Peltz a angajat-o atunci pe Michelle Rago de la Michelle Rago Destinations.

Deși evenimentul a avut loc în urmă cu un an, Nicola a spus că a simțit multă vreme stresul legat de organizarea nunții sale. Ea și Brooklyn au încercat să transforme chiar și momentele neplăcute într-unele de care să-și amintească cu plăcere, iar acum trăiesc o căsnicie frumoasă. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×