Reclamă

David Beckham a petrecut timp cu prietenii. Soția sa, Victoria, s-a întâlnit cu Nicola Peltz la cină, în ciuda zvonurilor de tensiuni în familie

David Beckham a petrecut timp cu prietenii. Și cum fostul fotbalist s-a relaxat cu Lionel Messi și Brooklyn, soția sa, Victoria, a stat cu Nicola Peltz la cină, în ciuda zvonurilor de tensiuni în familie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 octombrie 2023, 13:14 / Actualizat: 25 octombrie 2023, 14:25

Oferind fanilor o perspectivă despre cina lor, Victoria Beckham, în vârstă de 49 de ani, a postat o selecție de fotografii ale familiei și prietenilor ei pe pagina de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victoria a făcut o fotografie cu soțul ei. Acesta fost surprins între jucătorul de la Inter Miami FC Lionel Messi și fiul său, fiul cel mare, Brooklyn.

David Beckham a petrecut timp cu prietenii

Celor trei bărbați li s-a alăturat și coechipierul lui Messi din Miami, Sergio Busquets. Acesta din urmă s-a așezat în capătul mesei lângă Messi.

Grupul a luat masa la Miami Beach, marcând prima apariție în public a lor de când s-a aflat despre aventura lui David cu Rebecca Loos. Femeia a reconfirmat afirmațiile, lucru la fel de neașteptat.

David și soția sa Victoria au apărut la fel de uniți ca întotdeauna la cină. Ei au fost văzuți mergând de mână în restaurant.

Reclamă

Într-o fotografie de grup, Victoria stătea în poala lui David, iar el ținea mâna pe coapsa sa. Victoria părea că se simte bine și cu soția fiului său, Nicola Peltz, în vârstă de 28 de ani. Se zvonește că cele două se ceartă din cauza nunții celor doi tineri din 2022.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
David Beckham, în haine casual, la un restaurant din Miami
David și soția sa Victoria au apărut la fel de uniți ca întotdeauna la cină / Profimedia Image

Victoria s-a așezat lângă Nicola la masă. Fosta Spice Girls și-a pus brațul pe actrița americană, în timp ce tânăra și-a sprijinit mâna pe cea a lui Posh.

Lor li s-au alăturat la cină soția lui Messi, Antonela Roccuzzo, și partenera lui Busquets, Elena Galera.

Prima ieșirea publică după dezvăluirile despre aventura lui Beckham

În timpul serii, Victoria a uimit într-o rochie mini, etalându-și decolteul amplu și picioarele tonifiate în ținuta destul de sumară.

Asortat cu soția sa, David, în vârstă de 48 de ani, a avut și el o apariție impecabilă. Acesta a fost fotografiat într-o cămașă descheiată și pantaloni eleganți.

Cuplul a marca prima ieșire după ce Rebecca Loos a vorbit în exclusivitate cu The Mail On Sunday despre presupusa ei poveste de dragoste cu David.

Familia a avut, fără îndoială, multe despre care să vorbească, la câteva zile după ce presupusa amantă a lui David, Rebecca, a făcut furori când a vorbit despre aventura lor.

Victoria și David sunt căsătoriți din 1999. Au trecut aproape 20 de ani de când fostul consilier al lui Beckham a detonat bomba în presă când a făcut publică relația dintre ei.

Ce a declarat Rebecca Loos despre dezvăluirile din documentar

Dacă atunci Beckham nu a abordat subiectul în niciun fel, Rebecca nu s-a gândit nici măcar o secundă că va discuta despre asta în documentarul său BECKHAM.

În BECKHAM, Victoria a vorbit pentru prima dată despre durerea pe care a suferit-o în urma afirmațiilor despre presupusa aventură a soțului ei David cu Rebecca

La aproape 20 de ani după ce s-a susținut că el și asistentul personal au devenit apropiați în timp ce el juca în Spania pentru Real Madrid, Victoria a dezvăluit că lunile de după au fost cele mai „grele” din viața ei. Ea a mărturisit că nu mai simțea că sunt un cuplu.

Între timp, David a recunoscut că încă nu știe cum au trecut prin criza din 2003. Cu toate acestea, el și soția sa au știut că trebuie să „lupte pentru familia lor”. Ei au spus că au simțit că se „îneacă” atunci când căsătoria lor pe muchie de cuțit a ținut primele pagini ale tabloidelor.

Pe baza dezvăluirilor din documentar, Rebecca a dezvăluit care povești despre David sunt adevărate. Ea a oscilat între iritare și enervare când a vizionat documentarul, amintindu-și consecințele aventurii lor. Ceea ce nu a spus el o frustrează, a spus ea.

„Este tot la nivelul „săracul de mine”. Trebuie să-și asume responsabilitatea”, a spus Loos. „El poate spune orice vrea, desigur. Înțeleg că are o imagine de păstrat, dar se înfățișează ca o victimă și mă face să arăt ca o mincinoasă. De parcă am inventat aceste povești. El sugerează indirect că eu sunt cea care a făcut-o pe Victoria să sufere.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×