Reclamă

Averea lui David Beckham în 2023. S-a aflat cine e mai bogat din fostul fotbalist și soția sa, Victoria

Averea lui David Beckham în 2023 este de mare interes mai ales după ce fostul fotbalist are și un documentar despre viața sa pe o platformă de streaming. David și Victoria Beckham au adunat o avere impresionantă după 24 de ani de căsnicie, scrie presa internațională.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 octombrie 2023, 6:07

David Beckham este un nume sinonim cu excelența în fotbal. El a atins statutul legendar atât pe teren, cât și în afara acestuia. Superstarul englez în vârstă de 48 de ani a parcurs un drum lung. Începutul a avut loc în nordul Londrei. Timpul și-a pus amprenta asupra lui, iar acum are o valoare netă personală raportată la peste 450 de milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Averea lui David Beckham în 2023

În timp ce cariera lui de jucător s-a încheiat în 2013, călătoria lui către succesul financiar tocmai începea.

Călătoria lui David Beckham către faimă a început cu cluburi puternice precum Manchester United și Real Madrid. Acolo es locul unde și-a arătat talentul remarcabil. De asemenea, a fost căpitanul echipei naționale a Angliei în mai mult de jumătate din aparițiile sale.

Cariera lui Beckham a culminat cu perioade la LA Galaxy, AC Milan și Paris Saint-Germain înainte de a se retrage din fotbalul profesionist.

Până când a părăsit terenul de fotbal, Beckham a câștigat 800 de milioane de dolari. Această sumă l-a făcut să fie unul dintre cei mai bine plătiți sportivi ai perioadei respective.

Reclamă

Cea mai mare parte a veniturilor sale a provenit din salariile clubului și din contractele de imagine. El a avut colaborări cu mărci renumite precum Armani, Gillette, PepsiCo și Adidas.

Spiritul antreprenorial al lui David Beckham nu a scăzut după retragerea sa. El a trecut fără probleme în lumea afacerilor, înființând DB Ventures în 2014. Această companie a devenit centrul pentru activitățile post-fotbal ale lui Beckham. Prin intermediul ei, fotbalistul a avut colaborări cu mărci precum Adidas, Tudor Watches și propriul său brand de whisky, Haig Club.

În martie 2022, Beckham a vândut 55% acțiunile DB Ventures către Authentic Brands Group. Se pare că aceasta a fost o afacere estimată că i-a mărit conturile cu 230 de milioane de dolari.

Reclamă

Cu toate acestea, implicarea lui Beckham în lumea fotbalului s-a extins dincolo de teren. În 2014 și-a exercitat opțiunea de contract cu Galaxy/MLS din 2007 pentru a începe o franciză Major League Soccer (MLS), Inter Miami.

Echipa s-a alăturat MLS în 2020. De atunci a cunoscut o creștere exponențială odată cu sosirea lui Lionel Messi la începutul acestui an. Valoarea sa e posibil să crească de la 1,3 miliarde de dolari până la 1,5 miliarde de dolari până în 2024.

Câștigurile impresionante ale Victoria Beckham în modă

Succesul financiar al lui David Beckham este evidențiat și mai mult atunci când luăm în considerare averea sa combinată cu cea a soției sale, Victoria Beckham.

Cuplul celebru se mândrește cu o avere de 514 milioane de dolari, potrivit Sunday Times Rich List.

În timp ce valoarea netă personală a lui David este estimată la aproximativ 450 de milioane de dolari, valoarea netă a Victoria este de aproximativ 70 de milioane de dolari. Victoria Beckham a făcut progrese semnificative în ultimii ani.

Brand-ul ei de modă, „Victoria Beckham”, a înregistrat o creștere remarcabilă. Veniturile anuale au crescut cu 42% până la 71 de milioane de dolari până la sfârșitul anului 2022.

Câte locuințe dețin Victoria și David Beckham

Victoria și David s-au cunoscut în 1997 în timpul unui meci de fotbal. S-au căsătorit pe 4 iulie 1999 în Irlanda. Se zvonește că evenimentul lor de nuntă a costat mai mult de 825 de mii de dolari.

Ambii soți Beckham și-au valorificat talentele și spiritul antreprenorial pentru a-și construi cariere de succes.

Cuplul are, de asemenea, un portofoliu imobiliar impresionant în întreaga lume, care valorează 88 de milioane de dolari.

Cea mai scumpă proprietate a familiei este casa lor de 37 de milioane de dolari din Holland Par, Londra. De asemenea, ei dețin și un penthouse în Miami, Florida, o fermă în Cotswolds și două case în Dubai, inclusiv un apartament în Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume.

Cei doi soți au împreună patru copii: Brooklyn, de 24 de ani, Romeo, în vârstă de 21 ani, Cruz, de 18 ani și pe Harper, în vârstă de 12 ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Dezamăgirile în dragoste, dar și reușitele pe plan profesional vor acapara viețile nativilor în această perioadă. Horoscopul săptămânii 10 iunie – 16 iunie 2024 îți aduce toate detaliile. Zodiile vor trece prin mai multe...
2
Un cuplu toxic de zodii care se ține în brațe într-un peisaj idilic
Horoscop
6 cupluri toxice de semne zodiacale. Nativii care nu se potrivesc
Există câteva cupluri toxice de semne zodiacale cu o compatibilitate naturală scăzută. Însă asta nu le împiedică să simtă o atracție ca în filme. Inima are logica ei. Realitatea este că ne putem îndrăgosti...
3
Porții de prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată
Rețete
Prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată. Rețeta vedetă a verii
S-au copt caisele și te gândești să le incluzi în diferite rețeta de deserturi cât mai delicioase și spectaculoase? Îți oferim mai jos o rețetă de prăjitură răsturnată cu caise și ciocolată, care poate...
4
tineri îndrăgostiți care stau liniștiți într-o zi senină
Horoscop
Cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Ce spun astrele
Dacă te întrebi cum vor fi zilele călduroase din punct de vedere sentimental, noi venim cu răspunsul. Află cum stai cu dragostea în vara anului 2024, potrivit zodiei tale. Este vorba despre noi începuturi,...
5
icon
Laura Cosoi în timp ce pozează de pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Laura Cosoi, despre carieră și viața de familie: „Nu m-am obișnuit nicio secundă cu gândul că aș fi la ultima sarcină”
Deși are o perioadă aglomerată, Laura Cosoi și-a răpit din timp pentru a ne răspunde tuturor curiozităților. Între viața de familie și cea profesională, Laura reușește să găsească un echilibru și să îmbine armonios...
PARTENERI
×