Reclamă

Pamela Anderson nu a crezut că oamenii vor observa că a renunțat la machiaj. Dezvăluirile divei în cel mai recent interviu pentru revista Allure

Pamela Anderson spune că nu a crezut că oamenii vor observa că a renunțat la machiaj. Vedeta  a oferit un interviu nou pentru revista Allure. Dezvăluirile sale au avut legătură cu evenimentul la care a participat anul trecut, Săptămâna Modei de la Paris.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 februarie 2024, 6:47

Anul trecut, Pamela Anderson a întors toate privirile asupra sa atunci când a apărut la Săptămâna Modei de la Paris. Vedeta a purtat atunci un costum elegant cu o pălărie supradimensionată. Actrița susține că nu s-a așteptat o secundă ca oamenii să observe faptul că nu a purtat machiaj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pamela Anderson nu a crezut că oamenii vor observa că a renunțat la machiaj

Aceasta spune că nu a vrut să atragă atenția asupra sa sau să lanseze un adevărat trend printre admiratoarele sale. Cu toate acestea, Pamela a reușit să stârnească interesul doamnelor și domnișoarelor din întreaga lume.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Pamela Anderson a purtat un costum oversize pe străzile din Paris
Pamela Anderson a decis să nu-și mai ascundă vârsta / Profimedia Images

Cele mai multe admiratoare s-au arătat încântate de noul look al divei și multe dintre ele au decis să renunțe și ele la machiaj.

Reclamă

„Nu m-am gândit că o să observe cineva. M-am gândit doar că nu are sens să mă aflu în competiție cu toți acei oameni frumoși. M-am simțit ca un copil printre atâția oameni superbi și m-am gândit cât de norocoasă pot să fiu. Atunci când am apărut așa la Săptămâna Modei am făcut-o pentru mine. Nu am vrut să atrag atenția. Pur și simplu am vrut ca fața mea ciudată să apară așa cum este ea în acele haine superbe”, a declarat Pamela în cel mai recent interviu.

Fața fără niciun strop de machiaj a fost o apariție neobișnuită pentru fanii care o știau pe Pamela pentru machiajul său emblematic.  

„M-am simțit mult mai sexy fără machiaj. Știu că oamenii aveau anumite așteptări de la mine. Mulți s-au așteptat la tot acel glam, dar mă simt mult mai senzuală în propria mea piele. Este ceva mult mai intim și mai vulnerabil”, a spus Pamela într-un interviu.

Reclamă

De ce a renunțat Pamela Anderson la machiaj

Pamela Anderson a renunța la machiaj și s-a alăturat unei campanii de skin care. Vedeta, în vârstă de 56 de ani, spune că această nouă imagine se potrivește mult mai bine cu atitudinea ei „îndrăzneață”. Vedeta a decis să nu mai poarte make-up după moartea cele care s-a ocupat mereu de imaginea sa.

„Alexis Vogel era cea mai bună. De când nu a mai fost în viața mea am decis că este mai bine pentru mine să nu mai port produse de make-up”. Anderson și Alexis s-au întâlnit pentru prima dată în anul 1993.

„Cred că toți începem să arătăm puțin amuzant atunci când înaintăm în vârstă. Uneori râd când mă uit în oglindă. Uneori mă minunez de ceea ce văd. Am optat pentru un look minimalist”, a spus Pamela într-un interviu din trecut.

„Mă simt mult mai liberă, mai eliberată și mai rebelă. Pare că merg împotriva curentului și mă simt bine așa”, a mai spus Pamela.

Vedeta este decisă să nu se mai întoarcă la vechea ei imagine. Aceasta este dornică să exploreze viața fără machiaj și să le încurajeze pe celelalte femei să se iubească exact așa cum sunt.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Două ouă care se află într-o crăticioară la fiert
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari. Câte minute se țin în apă pe foc
Ouăle roșii nu vor lipsi de pe masa ta de Pește. Cât timp se fierb ouăle ca să fie tari? Află și tu câte minute se țin în apă pe foc. Specialiștii în bucătărie...
5
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii mai 2024. Nativii vor găsi timp pentru dezvoltare personală și socială
Toată această perioadă vine cu schimbări uriașe pentru nativii din zodiac. Horoscopul lunii mai 2024 oferă promisiuni și noi direcții, atât în viața personală cât și profesională. Este important să nu ne îndepărtăm de...
PARTENERI
×