Reclamă

Nicole Williams a anunțat că este însărcinată în timpul unei prezentări de modă. Ce reacție a avut soțul vedetei, Larry English

Nicole Williams a anunțat că este însărcinată în timpul unei prezentări de modă găzduită de Sports Illustrated. Modelul în vârstă de 34 de ani a apărut într-un costum de baie negru. Pe scenă a urcat și soțul acesteia, Larry English. Fostul jucător de fotbal și-a sărutat soția pe burtică în fața publicului prezent la eveniment.

Publicat: 19 iulie 2022, 7:17

Larry English are doar motive de bucurie. Soția sa este pe cale de a aduce pe lume primul lor copil. Cei doi sunt căsătoriți încă din anul 2017. Jucătorul de fotbal american s-a arătat a fi încântat peste măsură de vestea că familia sa se mărește. Sportivul de 36 de ani și-a copleșit soția cu gesturi tandre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicole Williams a anunțat că este însărcinată

Nicole Williams a strălucit într-un costum de baie negru din două piese. Peste acesta a ales să poarte un kimono de plajă argintiu. În timp ce pășea pe podium desculță aceasta a făcut mai multe piruete. Alături de vedetă s-a aflat și soul acesteia, Larry English.

Vezi mai multe imagini cu Nicole Williams și Larry English în Galeria Foto!

Nicole Williams a anunțat c este însărcinată în timpul unei prezentări de modă, iar soțul său, Larry English a venit să o sărute pe burtica de gravidă
Modelul în vârstă de 34 de ani a apărut într-un costum de baie negru / Profimedia Images

Jucătorul de fotbal american a admirat-o și a condus-o până la capătul podiumului. Nicole a ascuns cu greu motivul său de fericire. Vedeta a fost tot timpul zâmbitoare. În cele din urmă aceasta a renunțat la kimono, moment în care soțul său s-a aplecat și a sărutat-o pe burtică.

Reclamă

Pe contul personal de Instagram diva a distribuit câteva imagini din timpul prezentării. Alături de ele a lăsat și mesajul ”asta s-a întâmplat!”. Sarcina sa nu este avansată, prin urmare burtica de graviduță nu este foarte vizibilă, cu toate acestea, cei doi soți par mai bucuroși ca niciodată de faptul că familia lor va avea un nou membru. Înainte de a apărea în costumul de baie negru din două piese aceasta a apărut într-un costum de baie auriu.

Nicole Williams a anunțat că este însărcinată în timpul unei prezentări de modă deosebite, iar ulterior a declarat că i-a fost dificil să-și ascundă burtica. Vedeta a fost felicitată pe rețelele sociale de către prietenii apropiați.

Kim Kardashian a fost printre primele persoane care au felicitat-o pe divă și pe soțul acesteia. Apropiații cuplului au declarat în trecut că aceștia așteaptă cu nerăbdare să devină părinți. 

Reclamă

Cum s-au cunoscut Nicole Williams și Larry English

Nicole Williams și Larry English s-au cunoscut în anul 2011 și au avut o relație de șase ani, înainte de a se decide să ducă lucrurile la următorul nivel. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit într-o ceremonie privată pe plajă. Alături de ei s-au aflat doar oamenii apropiați din viața lor.

Deși trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, Nicole spune că au muncit împreună pentru a face lucrurile să funcționeze așa cum își doresc.

”Am fost împreună pentru aproape șapte ani înainte de a ne decide că vrem să ne căsătorim. Căsătoria ne-a făcut să fim și mai responsabili. Simți o legătură diferită după ce faci acest pas. Începi să te obișnuiești să-l numești pe partener ”soțul meu”, este un sentiment minunat. ”

”Legătura dintre voi devine mai puternică și te simți mult mai îndrăgostită. Căsnicia noastră nu a fost ușoară. Ca în viața fiecărui cuplu au existat multe provocări. Suntem departe de a fi perfecți, dar facem totul pentru a fi fericiți împreună.”

Nicole și Larry au dovedit că au împreună un viitor promițător, iar acum modelul a anunțat că așteaptă primul copil alături de soțul său. Apropiații celor doi i-au felicitat în mediul online. Nicole, care are o legătură strânsă cu surorile Kardashian, s-a bucurat să împărtășească vestea fericită cu acestea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×