Reclamă

Halsey a postat o serie de fotografii cu fiul său. Ender Ridley Aydin a împlinit un an

Halsey a postat o serie de fotografii cu fiul său. Micuțul Ender Ridley Aydin a împlinit vârsta de un an. Artista a postat și un mesaj emoționant pentru fiul său pe rețelele sociale. Deși a trecut prin multe încercări pentru a rămâne însărcinată, Halsey este recunoscătoare pentru clipele frumoase alături de băiețelul ei.

Publicat: 15 iulie 2022, 12:31

Halsey și iubitul său, Alev Aydin, au devenit părinți în luna iulie a anului 2021. Cântăreața a reușit să rămână însărcinată după ce a trecut prin trei avorturi spontane. Artista a sperat până în ultimul moment că va reuși să devină mamă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halsey a postat o serie de fotografii cu fiul său

Halsey se bucură să celebreze prima aniversare a fiului său. Cântăreața a postat o serie de fotografii în timp pe își ține băiețelul în brațe. De-a lungul timpului aceasta a fost criticată pentru faptul că alăptează în public.

Vezi mai multe imagini cu Halsey în Galeria Foto!

Artista internațională este foarte atașată de copilul său, mai ales că a trecut prin multe momente dificile pentru a rămâne însărcinată. Alături de seria emoționantă de imagini s-a aflat ș un mesaj pe care vedeta i l-a lăsat fiului ei.

Reclamă

”Bebelușul meu mic împlinește vârsta de un an! Timpul zboară atât de repede, dacă aș putea l-aș ține în loc. Tatăl tău și cu mine te iubim foarte mult. Ești inteligent și foarte determinat, dulce și curios, dar și foarte amuzant. Sunt foarte norocoasă că m-ai găsit, Ender Ridley!”

Vedeta a fost vizibil emoționantă de acest moment. În caruselul de fotografii micuțul apare alături de artistă, dar și de tatăl său, Alev Aydin.

Cei doi părinți se ocupă de creșterea copiilor lor în egală măsură. După ce Halsey s-a confruntat cu probleme din cauza fertilității și nu numai, aceasta a reușit să aducă pe lume un băiețel sănătos. Numele fiului său, Ender, a fost ales special, artista spunând că se traduce ca ”rar”.

Reclamă

Halsey are mai multe probleme de sănătate de când a devenit mamă

Halsey a postat o serie de fotografii cu fiul său și i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii săi. Vedeta se confruntă cu multe probleme de sănătate de când a devenit mamă. Cântăreața a fost absentă de pe rețelele sociale pentru o lungă perioadă de timp după diagnosticul pe care l-a primit.

Vedeta a postat un videoclip explicativ în care le mărturisea fanilor motivul pentru care a absentat în ultima vreme.

”Starea mea de sănătate s-a schimbat foarte mult de când sunt mamă. M-am îmbolnăvit din ce în ce mai rău. Am fost bolnavă în cea mai mare parte a timpului din viața mea de adult, lucrurile continuă să se înrăutățească.”

”Am fost deja spitalizată de mai multe ori din cauza anafilaxiei. După ce am reușit să văd peste 100.000 de doctori am fost diagnosticată cu nenumărate probleme de sănătate. Sufăr de sindromul Ehlers-Danlos, sindromul Sjogren, sindromul de activare a celulelor mastocitare și sindromul de tahicardie posturală”

Vedeta spune nu a descoperit motivul pentru care aceste probleme de sănătate s-ar fi putut declanșa. Cu toate acestea, diva este recunoscătoare pentru faptul că îl are pe iubitul său alături. Halsey a reușit să construiască o familie minunată alături de iubitul și fiul său.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×