Reclamă

Halsey a alăptat în public. Cum a fost surprinsă artista în vacanța din Puerto Vallarta

Halsey a alăptat în public. Imaginile cu artista au fost surprinse în timp ce aceasta se afla în vacanță în Puerto Vallarta. Cântăreața în vârstă de 27 de ani a fost tot timpul alături de bebelușul său, Ender Ridley.

Publicat: 11 ianuarie 2022, 7:32

De când a deveni mamă acesta s-a fotografiat deseori în timp ce-și hrănea copilul. Vedeta încearcă să promoveze alăptatul în public și să normalizeze acest gest. Cu toate acestea, fanii nu au reacționat întotdeauna pozitiv la mesajele transmise de vedetă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halsey a alăptat în public

Halsey a mers în vacanță alături de iubitul său, Alev Aydin și de bebelușul pe care îl au împreună. Cei trei au fost surprinși de fotografi în timp ce se relaxau lângă o piscină. Vedeta a ales să poarte un costum roz din nouă piese. Peste acesta a purtat o fustă albă dintr-un material transparent. Costumul de baie a lăsat la vedere o colecție impresionantă de tatuaje. Iubitul vedete a stat tot timpul la bustul gol și a încercat să-i fie de ajutor.

Vezi mai multe imagini cu Halsey în Galeria Foto!

Halsey într-un costum de baie roz, ținându-și bebelușul în brațe, a alăptat în public
Halsey se află în vacanță în Puerto Vallarta / Profimedia Images

Ender Ridley a devenit rapid agitat și a avut nevoie să fie hrănit. Halsey nu a ținut cont de fotografii prezenți și și-a făcut datoria de mamă. Aceasta a luat copilul în brațe și s-a plimbat cu el pe marginea piscinei în timp ce l-a hrănit. Faptul că Halsey a alăptat în public nu este un lucru neobișnuit. Vedeta și-a încurajat urmăritoarele care sunt proaspete mămici să nu se simtă stânjenite de acest lucru și să aibă grijă de micuții lor.

Reclamă

Cu toate acestea, au fost multe momente în care admiratorii vedetei au criticat-o dur pentru fotografiile pe care le-a postat pe rețelele sociale, scrie publicația People. De când Ender a venit pe lume, Halsey a documentat fiecare etapă a creșterii sale pe contul personal de Instagram. Vedeta a declarat în trecut că venirea pe lume a copilului său i-a adus multe provocări, mai ales când vine vorba de percepția publicului asupra vieții sale.

Halsey a fost criticată pentru fotografiile postate pe rețelele sociale

Halsey declarat recent că s-a confruntat cu mai multe probleme de când a devenit mamă. Vedeta a trecut prin multe procese pentru a rămâne însărcinată. Deși încearcă să-și crească bebelușul așa cum știe mai bine, comentariile din jur nu încetează să apară.

Reclamă

”Sunt tratată de multe ori ca o adolescentă. Oamenii îmi spun că sunt atât de tânără și am atât de multe de realizat în cariera mea, unde mai pui și faptul că nu sunt măritată.”

Artista în vârstă de 27 de ani nu s-a lăsat descurajată și și-a văzut în continuare de viață. Aceasta postează deseori pe rețelele sociale imagini în care alăptează. Părerile admiratorilor au fost și în această situație împărțite. În timp ce vedetele au incurajat-o și au felicitat-o, fanii au criticat-o.

”Nu e nevoie să postezi o fotografie de fiecare dată când alăptezi. Nu înțeleg de ce simți nevoia să faci asta public, ar trebui să fie un moment intim. Ești doar o mamă ca oricare” a comentat un fan al vedetei în secțiunea specială de comentarii.

Gestul său a fost interpretat de multe ori greșit, motiv pentru care și-a atras critica fanilor de pe internet. Au fost și oameni care au susținut-o și i-au aplaudat inițiativa de a normaliza alăptatul în public. Vedeta spune că nu ia în seamă comentariile răutăcioase. Totodată, aceasta a declarat că noul său album, If I Can’t Have Love, I Want Power, a fost inspirat de momentele trăite după naștere.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×