Reclamă

Halsey a purtat o ținută all black. Ce imagini a distribuit cântăreața pe rețelele sociale

Halsey a purtat o ținută all black și a atras atenția tuturor. Cântăreața a fost surprinsă pe străzile din New York în timp ce se îndrepta la un show de televiziune, Saturday Night Live, unde urma să susțină un concert. Artista a postat chiar ea câteva imagini pe contul personal de Instagram, semn că este foarte mândră de imaginea sa.

Publicat: 12 octombrie 2021, 7:15 / Actualizat: 11 ianuarie 2023, 14:26

Fotografii au fost tot timpul pe urmele artistei și nu au scăpat-o din ochi. Aceștia au pozat-o pe Halsey din toate unghiurile și i-au surprins formele de invidiat. Cântăreața în vârstă de 28 de ani a devenit recent mama unui băiețel, Ender Ridley Aydin. Ea și iubitul său, scenaristul Alev Aydin trăiesc o frumoasă poveste de iubire și au încercat pentru mult timp să conceapă un copil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Halsey a purtat o ținută all black

Halsey știe cum să atragă privirile tuturor celor din jur. Artista a susținut un concert în Manhattan, New York, unde a ales să poarte o ținută nonconformistă. Cântăreața a optat pentru un look all black care i-a pus în evidență silueta de invidiat. Pentru apariția sa, Halsey a ales o rochie neagră cu paiete, lungă până în pământ.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Rochia superbă a avut un decolteu adânc care i-a lăsat la vedere bustul generos. Aceasta s-a continuat cu o glugă pe care Halsey și-a așezat-o pe cap. Fanii au remarcat imediat detaliul de pe abdomen. Rochia aleasă de artistă a avut o crăpătură pe abdomen care i-a lăsat la vedere buricul.

Reclamă

La întreaga ținută Halsey a asortat o mască neagră, o pereche de ochelari supradimensionați și o pereche de tocuri stiletto. Vedeta nu s-a ferit de camerele de fotografiat și s-a lăsat pozată din toate unghiurile. De altfel, artista a postat ea însăși câteva imagini pe contul personal de Instagram.

Fanii nu și-au putut ascunde uimirea atunci când au văzut că Halsey a purtat o ținută all black cu un decolteu atât de adânc. Proaspăta mămică a primit multe aprecieri din partea celor din jur.

Halsey nu se sfiește să se arate lumii exact așa cum este. La scurt timp după ce a născut, vedeta a postat câteva imagini cu urmele care i-au rămas pe corp în urma sarcinii. Halsey, la fel ca Ashley Graham, susține o imagine reală femeilor care au devenit mame. 

Reclamă

Cum s-a schimbat corpul artistei după ce a devenit mamă

Artista Halsey a purtat o ținută all black și a uimit complet fanii de pe internet. Vedeta a devenit recent mămică, iar corpul său pare că s-a recuperat perfect. Halsey a adus pe lume un băiețel superb în luna iulie a acestui an. Vedeta a postat de atunci multe imagini alături de fiul său, Ender Ridley Aydin.

Halsey a adus pe lume un copil alături de scenaristul Alev Aydin. Cei doi au încercat mult timp să conceapă un copil întrucât vedeta suferă de probleme de infertilitate.

De-a lungul timpului, vedeta a fost deschisă cu fanii săi cu privire la felul în care s-a transformat corpul său, dar și la modul în care a reușit să rămână însărcinată.

Am fost întotdeauna deschisă despre luptele mele cu sănătatea și reproducerea, despre dorința mea de a-mi îngheța ouăle și despre endometrioză. Pentru mult timp nu am crezut că a avea o familie este ceva ce voi putea face. Mi-am dorit foarte mult să devin mamă.

– Halsey

Halsey le-a povestit fanilor despre experiența sa și despre provocările pe care le-a întâmpinat de-a lungul timpului. Artista este mândră că a reușit să devină mamă și prețuiește fiecare moment alături de iubitul și de fiul său. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×