Reclamă

Renée Zellweger și Ant Anstead au mers împreună la o petrecere aniversară. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre

Renée Zellweger și Ant Anstead au mers împreună la o petrecere aniversară. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre în timp ce se distrau purtând pălării colorate. Actrița în vârstă de 52 de ani și prezentatorul în vârstă de 42 de ani trăiesc o frumoasă poveste de iubire de la începutul lunii iunie a anului trecut.

Publicat: 17 februarie 2022, 7:13

Renée Zellweger nu și-a putut ascunde fericire și încântarea de a fi prezentă la petrecere alături de iubitul său. Atunci când sunt împreună cei doi renunță la inhibiții și nu se sfiesc să fie tandrii în public. În ciuda diferenței de zece ani dintre ei, dragostea pe care și-o poartă pare că este din ce în ce mai puternică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Renée Zellweger și Ant Anstead au mers împreună la o petrecere aniversară

Renée Zellweger și Ant Anstead s-au bucurat împreună de timpul petrecut alături de prietenii apropiați. Cuplul de îndrăgostiți a fost zărit de fotografi în timp ce se îndrepta la petrecerea privată din California. Aceasta a fost ținută la o cramă celebră și i-a bucurat pe cei prezenți cu vinuri alese, scrie publicația People.

Vezi mai multe imagini cu Renée Zellweger și Ant Anstead în Galeria Foto!

Renée Zellweger și Ant Anstead în timp ce merg împrenă la o petrecere din California
Renée Zellweger și Ant Anstead trăiesc o frumoasă poveste de iubire din luna iunie a anului trecut / Profimedia Images

Actrița din ”The Thing About Pam” a ales o ținută casual care i-a pus în valoare silueta zveltă. Aceasta a purtat o geacă neagră și o pereche de pantaloni în stil cargo. Coafura a fost stilizată într-o coadă lejeră, iar pe cap a avut o coroniță aniversară.

Reclamă

Iubitul său, Ant a ales un tricou negru la care a stilizat și el un coif festiv. Cei doi nu au ținut cont de prezența fotografilor și s-au bucurat de timpul pe care-l pot petrece împreună. Aceștia au fost nedespărțiți, iar imaginile cu ei în ipostaze tandre demonstrează dragostea și afecțiunea pe care și-o poartă unul altuia.

Fanii au recunoscut-o cu greu pe actrița de 52 de ani, acesta a fost văzută recent în noul trailer al seriei The Thing About Pam.

Vedeta apare mult mai plinuță datorită unui costum special pe care îl poartă. În viața de zi cu zi, Zellweger are o siluetă de invidiat și impresionează în ținute elegante cu fiecare apariție de pe covorul roșu.

Reclamă

Cum s-au cunoscut Renée Zellweger și Ant Anstead

Renée Zellweger și Ant Anstead trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi s-au întâlnit pe platourile de filmare ale unei emisiuni la începutul lunii iunie a anului trecut La scurt timp de la prima întâlnire, cei doi au fost văzuți tot mai des în public.

Relația lor a evoluat rapid. Aceștia și-au petrecut sărbătorile împreună, iar Zellweger pare că și-a luat în serios rolul de mamă vitregă pentru copiii prezentatorului TV. În perioada sărbătorilor de iarnă, actrița a întâlnit-o Amelie în vârstă de 18 ani, Archie, în vârstă de 15 ani și Hudson London în vârstă de doi ani. Totodată, actrița a cunoscut-o și pe fosta soție a lui Anstead. Prezentatorul TV a avut doar cuvinte de laudă la adresa iubitei sale.

”A fost totul minunat și m-am bucurat că s-au putut vedea.Amelie și Archie n-au mai fost în Statele Unite de doi ani din cauza restricțiilor de COVID-19. Mi-a fost foarte dor de ei. Amelie și Ren s-au înțeles perfect din prima.”

Însă cel de care s-a atașat cel mai mult actrița în vârstă de 52 de ani este fiul cel mai mic al prezentatorului TV. Aceasta își petrece mult timp cu micuțul Hudson pe care îl duce deseori în parc. Deși Zellweger și Ant nu locuiesc încă împreună, sursele externe spun că aceștia își caută o casă. Actrița și-a scos deja la vânzare o proprietate din Los Angeles estimată la valoarea de 6.4 milioane de dolari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×