Reclamă

Renée Zellweger

Renée Zellweger într-o rochie gri în timp ce ține în mână o statuetă
Divertisment
// 11 martie 2022

Renée Zellweger a fost nevoită să ia medicamente antihistaminice în timpul filmărilor pentru The Thing About Pam. Actrița era alergică la adezivul folosit pentru costumul său

Renée Zellweger a fost nevoită să ia medicamente antihistaminice în timpul filmărilor pentru The Thing About Pam. Actrița în vârstă de 52 de ani a observat că era alergică la adezivul folosit pentru costumul său. Vedeta a declarat că a petrecut zilnic aproximativ patru ore în cabina de machiaj pentru a se putea transforma complet în personajul pe care l-a avut de interpretat, Pam Hupp.
Reclamă
Renée Zellweger la premier seriei The Thing About Pam
Divertisment
// 3 martie 2022

Renée Zellweger și-a expus silueta într-un costum negru. Cum și-a făcut apariția la premiera seriei The Thing About Pam

Renée Zellweger și-a expus silueta într-un costum negru. Actrița a luat parte la premiera seriei The Thing About Pam. Vedeta în vârstă de 52 de ani este complet transformată în rolul principal al personajului Pam Hupp. Alături de ea s-au aflat și ceilalți actori din distribuție. Printre aceștia s-au numărat Katy Mixon, Josh Duhamel, Judy Greer, Katy Mixon, Gideon Adlon, Sean Bridgers și mulți alții.
Renée Zellweger într-o rochie neagră pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar 2019
Divertisment
// 17 februarie 2022

Renée Zellweger și Ant Anstead au mers împreună la o petrecere aniversară. Imaginile cu cei doi îndrăgostiți în ipostaze tandre

Renée Zellweger și Ant Anstead au mers împreună la o petrecere aniversară. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre în timp ce se distrau purtând pălării colorate. Actrița în vârstă de 52 de ani și prezentatorul în vârstă de 42 de ani trăiesc o frumoasă poveste de iubire de la începutul lunii iunie a anului trecut.
Renée Zellweger într-o rochie neagră din dantelă în timp ce pozează pe covorul roșu la Gala Premiilor Oscar
Divertisment
// 16 februarie 2022

Renée Zellweger s-a transformat complet pentru rolul din seria „The Thing About Pam”. Actrița este de nerecunoscut în noul trailer

Renée Zellweger s-a transformat complet pentru rolul din seria  „The Thing About Pam” . Actrița în vârstă de 52 de ani este de nerecunoscut în noul trailer care a fost lansat oficial. Videoclipul care are mai puțin de un minut a apărut în premieră într-una din pauzele de la Super Bowl 2022. Premiera oficială a seriei va avea loc pe data de 8 martie.
Reclamă
Renee Zellweger, complet transformată pentru rolul din serialul The Thing About Pam
Divertisment
// 7 februarie 2022

Transformarea lui Renée Zellweger pentru noul film. Ce materiale auxiliare s-au folosit pentru personajul din The Thing About Pam

NBC a dat publicității primele fotografii și trailerul din viitoarea dramă „The Thing About Pam”. Odată cu aceastea vine și o primă analiză asupra personajelor. Toți au observat transformarea lui Renée Zellweger în criminala Pam Hupp.
Actrița Renee Zellweger într-o cămașă albă și cu un sacou negru la Gala Premiilor Oscar
Divertisment
// 12 octombrie 2021

Renée Zellweger este de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe platourile de filmare din New Orleans

Actrița Renée Zellweger este de nerecunoscut în cel mai nou rol pe care îl interpretează. Vedeta în vârstă de 52 de ani a fost surprinsă pe platourile de filmare din New Orleans, în timp ce interpreta rolul criminalei Pam Hupp, în producția The Thing About Pam. Fotografii nu au ratat niciun moment și au fotografiat-o pe actriță din toate unghiurile.
×