Reclamă

Renée Zellweger s-a transformat complet pentru rolul din seria „The Thing About Pam”. Actrița este de nerecunoscut în noul trailer

Renée Zellweger s-a transformat complet pentru rolul din seria  „The Thing About Pam” . Actrița în vârstă de 52 de ani este de nerecunoscut în noul trailer care a fost lansat oficial. Videoclipul care are mai puțin de un minut a apărut în premieră într-una din pauzele de la Super Bowl 2022. Premiera oficială a seriei va avea loc pe data de 8 martie.

Publicat: 16 februarie 2022, 7:48

Transformarea vedetei este una cu totul spectaculoasă. Cei de la NBC au oferit la începutul lunii februarie câteva fotografii oficiale din drama care urmează să apară. Renée va interpreta rolul criminalei Pam Hupp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Renée Zellweger s-a transformat complet pentru rolul din seria „The Thing About Pam”

În noul trailer aceasta apare într-o ipostază inedită. Trailer-ul dramatic o înfățișează pe actrița principală acoperită cu fâșii de ziar. Videoclipul debutează cu Renée în rolul lui Pam în timp ce bucățile de ziar încep să fie înlăturate. Fiecare fâșie conține un mesaj care oferă indicii privind seria care urmează să apară. Conform publicației Daily Mail, acesta este primul rol al lui Renée într-un serial de televiziune.

Vezi mai multe imagini cu Renée Zellweger în Galeria Foto!

Vedeta se întoarce pe micile ecrane după ce a reușit să obțină un premiu Oscar pentru rolul din drama muzicală Judy lansată în anul 2019. Seria dramatică în care va juca se bazează pe povestea de viață a criminalei Pam Hupp. Aceasta este găsită vinovată pentru uciderea lui Betsy Faria în anul 2011. Crima a dus la declanșarea în lanț a mai multor evenimente dramatice ce vor schimba pentru totdeauna viața lui Pam Hupp.

Reclamă

Renée a reușit să ofere o interpretare de excepție. Vedeta a oferit în trecut un interviu pentru publicația Variety în care a încercat să explice cum anume s-a schimbat pentru acest rol. De altfel, fanii au sesizat încă din primele imagini o transformare cu totul incredibilă.

Actrița în vârstă de 52 de ani a fost nevoită să poarte un costum căptușit pentru a părea mai plinuță. Totodată producătorii au dezvăluit că i-au creat un nas protetic pentru ca înfățișarea sa să fie cât mai aproape de cea reală a lui Pam Hupp.

Renée Zellweger spune că s-a transformat complet pentru rolul din seria  „The Thing About Pam”. Aceasta a adoptat un nou stil de a merge și de a vorbi pentru ca interpretarea sa să fie autentică.

Reclamă

Prin ce transformări a trebuit să treacă Renée Zellweger

Transformarea lui Renee Zellweger este una de-a dreptul spectaculoasă în seria dramatică The Thing About Pam. Actrița și-a concentrat toate eforturile pentru a oferi o interpretare de excepție. Cunoscută pentru silueta sa zveltă, Renee a fost de nerecunoscut pe platourile de filmare atunci când a apărut mult mai plinuță.

Deșii fanii s-au așteptat ca vedeta să fi urmat o dietă pentru a pune câteva kilograme în plus. Lucrurile au stat cu totul diferit. Aceasta a apelat la un costum special căptușit pentru a avea o imagine nou.

De-a lungul timpului aceasta a trecut prin mai multe transformări pentru rolurile sale. În trecut a declarat că greutatea sa a ajuns să fluctueze din cauza schimbărilor rapide pe care era nevoită să le facă. Acesta este și motivul pentru care preferă să apeleze la ajutorul unui costum special atunci când vrea să pară mai plinuță.

Pentru rolul său, aceasta a apelat și la un nas protetic. Mai mult vedeta a trebuit să-și ajusteze mersul pentru a fi cât mai aproape de rolul pe care îl are de interpretat. Scenaristul Jenny Klein a fost și el coplet surprins de noua imagine a actriței. Acesta spune că actrița a dat dovadă de profesionalism, iar schimbarea dramatică a fost pentru el din unele puncte de vedere ”înfricoșătoare”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×