Reclamă

Renée Zellweger a vorbit despre cum l-a întâlnit pe Ant Anstead. Brad Pitt a jucat un rol important în povestea lor de dragoste

Renée Zellweger a vorbit despre cum l-a întâlnit pe Ant Anstead, iubitul său. Aceștia și-au început relația la începutul verii în 2021. Puțini știu faptul că Brad Pitt a fost cel care a ajutat la întâlnirea celor doi. De această dată, actrița și-a deschis sufletul în fața admiratorilor săi și a oferit o imagine de ansamblu asupra vieții sale personale.

Publicat: 25 martie 2022, 11:31

Renée Zellweger este de părere că povestea sa de dragoste cu Ant Anstead a fost ”o întâmplare miraculoasă și fericită” În cadrul celui mai recent interviu pe care l-a oferit, actrița în vârstă de 52 de ani a mărturisit că iubitul său a fost ”un cadou” pe care l-a primit de la destin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Renée Zellweger a vorbit despre cum l-a întâlnit pe Ant Anstead

Renée Zellweger trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu Ant Anstead. Întâlnirea celor doi a venit într-un moment foarte dificil pentru actrița în vârstă de 52 de ani. Cu toate acestea, Renée Zellweger îi este profund recunoscătoare iubitului său pe care îl privește ca pe ”un dar” venit din partea destinului.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Renée Zellweger și Ant Anstead în timp ce merg împrenă la o petrecere din California
Renée Zellweger și Ant Anstead trăiesc o frumoasă poveste de iubire din luna iunie a anului trecut / Profimedia Images

Totul a început în momentul în care Renée Zellweger urmărea un episod din celebra emisiune Celebrity IOU. În episodul urmărit de aceasta s-a întâmplat să apară prietenul său, Brad Pitt.

Reclamă

Imediat după ce a urmărit emisiunea de televiziune, aceasta a devenit interesată să apară ea însăși în show. Vedeta a luat legătura cu Pitt pentru a o ajuta să intre în emisiune. Prietena acesteia, Nanci Ryder decedase în luna iunie a anului 2020, iar Zellweger și-a dorit să răsplătească două dintre persoanele care au avut grijă de Nanci în ultimul său an din viață.

Renée Zellweger a semnat rapid un contract și a apărut în emisiunea Celebrity IOU: Joyride care era găzduită de Ant Anstead.

Actrița spune despre prima întâlnire pe care a avut-o cu iubitul său că a fost un ”dar” oferit de prietena sa care s-a stins din viață, Nanci.

Reclamă

”Nanci mă făcea tot timpul să zâmbesc și mă bucură să mă gândesc la faptul că întâlnirea mea cu Ant se datorează ei. Este un dar neprețuit.”

Cum se înțelege Renée Zellweger cu familia iubitului său

Între  Renée Zellweger și iubitul său există o diferență de zece ani. Iubitul actriței are în prezent 42 de ani, în timp ce aceasta are 52. Cu toate acestea, amândoi se iubesc și se respectă. Vârsta nu a părut să fie un impediment în relația lor.

Renée Zellweger spune că și-a luat în serios rolul de mamă vitregă încă dela prima întâlnire pe care a avut-o cu copiii iubitului său. Prezentatorul TV a avut o relație de lungă durată cu Christina Haack. Alături de aceasta a avut un băiețel pe nume Hudson.

Anstead mai are doi copii, Amelie și Archie, din primul său mariaj cu o femeie pe nume Louise. Deși Renée Zellweger nu are copii, aceasta s-a obișnuit rapid cu prezența micuților în viața sa. Actrița a întâlnit-o pe Amelie, în vârstă de 18 ani și pe Archie, 15 ani, în perioada sărbătorilor de iarnă de anul trecut.

Totodată, vedeta s-a întâlnit și cu fosta soție a iubitului său despre care a avut doar cuvinte de laudă. Prezentatorul TV a spus despre iubita sa că se descurc minunat cu copii.

Renée Zellweger petrece cel mai mult timp cu fiul lui Ant în vârstă de doi ani, Hudson. Micuțul stă alături de cuplu, iar fotografii au surprins-o deseori pe Renée Zellweger în parc cu acesta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×