Reclamă

Shia LaBeouf și Mia Goth vor deveni părinți. Cei doi și-au reluat relația după divorțul din 2018

Shia LaBeouf și Mia Goth vor deveni părinți. Cei doi au fost fost împreună din anul 2016, dar în 2018 au divorțat. Cu toate acestea, au reluat relația. Acum sunt în culmea fericirii cu noul rol pe care îl vor avea de onorat în viața personală.

Publicat: 2 februarie 2022, 11:45

Shia LaBeouf este unul dintre cei mai controversați actori. Acesta a fost acuzat în trecut de agresiuni de către artista FKA Twigs. Cu toate acestea, nimic nu l-a împiedicat să-și dăruiască sufletul unei alte persoane. Goth este însărcinată și așteaptă primul ei copil cu Shia LaBeouf, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Shia LaBeouf și Mia Goth vor deveni părinți

În luna ianuarie a acestui an, Goth a fost pozată în timp ce își arăta burtica. Aceasta a fost fotografiată pe stradă în Pasadena, California. Ea a purtat atunci o pereche de pantaloni negri, o cămașă albă cu mânecă lungă, dar care a lăsat la vedere burtica în creștere. Actrița și-a combinat look-ul cu o pereche de ochelari de soare negri.

Mia Goth și LaBeouf s-au căsătorit în 2016. În 2018, un reprezentant al actorului a confirmat că perechea a decis să se despartă în mod oficial.

Vezi mai multe imagini cu burtica de gravidă a Miei Goth în GALERIA FOTO!

Shia LaBeouf, fotografiat în timp ce a pus cumpărăturile în portbagajul mașinii
Shia și Mia s-au întâlnit pentru prima dată în timp ce filmau drama NC-17 a lui Lars von Trier Nymphomaniac: Vol. II / Profimedia Images
Reclamă

„Shia și Mia au cerut divorțul. Separarea este pe cale amiabilă. Toate detaliile referitoare la procedura de divorț vor rămâne private”, a spus reprezentantul la acea vreme.

Cu toate acestea, perechea care a avut o relație cu suișuri și coborâșuri a stârnit zvonuri de reconciliere când LaBeouf a fost văzut purtând o verighetă în aprilie 2020, în timp ce Goth a fost văzută purtând atât un inel cu diamante, un model asemănător cu o verighetă.

Cei doi au fost surprinși braț la braț la Disneyland în iunie 2021. Actorul în vârstă de 35 de ani și Goth au fost fotografiați în timp ce se distrau în Big Thunder Mountain Railroad în parcul tematic din Anaheim, California. Se pare că au vizitat și zona Star Wars: Galaxy’s Edge.

Reclamă

Shia și Mia s-au întâlnit pentru prima dată în timp ce filmau drama NC-17 a lui Lars von Trier Nymphomaniac: Vol. II. Mai târziu a apărut Goth într-un videoclip muzical regizat de LaBeouf în 2014.

Acuzații dure la adresa lui Shia LaBeouf

În decembrie 2020, LaBeouf a fost dat în judecată de FKA Twigs, în vârstă de 33 de ani, pentru abuz emoțional, fizic și sexual. LaBeouf a negat „toate acuzațiile” aduse împotriva lui de Twigs ca răspuns la procesul ei în curs.

Artista a acordat anul trecut un interviu pentru Elle. A declarat că a fost victima abuzurilor lui Shia LaBeouf timp de un an de zile. Aceasta a spus că actorul a avut tactici calculate pentru a o controla. Potrivit ei, totul s-a întâmplat în anul 2019, de Ziua Îndrăgostiților.

Artista a spus că actorul s-a urcat peste ea și a aplicat toată forța lui asupra ei. În acele momente, actorul i-a pus și mâinile în jurul gâtului și a început să o sugrume cu putere. În tot acest timp îi spunea „dacă nu te oprești, mă vei pierde”.

Sincer mi-aș dori să pot spune că am găsit ceva putere și așa am reușit să mă salvez. Mi-aș dori să pot spune că e o dovadă a caracterului meu puternic. Că este modul în care m-a crescut mama. Nu este nimic din toate acestea. Este pur noroc că nu mai sunt în acea situație.

– FKA Twigs

În interviu, FKA Twigs a spus că doar norocul a ajutat-o să supraviețuiască acelei relații abuzive.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×