Reclamă

Maddie Ziegler a avut o apariție elegantă la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”. Ce a povestit actrița despre noile sale proiecte

Maddie Ziegler a avut o apariție elegantă la ”The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”. Actrița și dansatoarea în vârstă de 19 ani a povestit alături de comediantul Jimmy Fallon despre noile sale proiecte profesionale. Aceasta a promovat cel mai recent film în care a jucat The Fallout. Producția are premiera pe data de 27 ianuarie 2022 în Statele Unite ale Americii.

Publicat: 26 ianuarie 2022, 12:36

Maddie Ziegler este complet transformată. Fetița care a devenit cunoscută pentru coregrafiile sale din videoclipurile artistei Sia este acum o femeie adevărată. La 19 ani, aceasta impresionează cu o siluetă de invidiat, dar și cu o carieră în plină ascensiune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maddie Ziegler a avut o apariție elegantă la „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”

Maddie Ziegler a radiat de fericire în cadrul emisiunii The Tonight Show Starring Jimmy Fallon. Tânăra în vârstă de 19 ani a ales o ținută elegantă care să-i pună în valoare silueta. Aceasta a optat pentru un costum din două piese într-un albastru electric. Dansatoarea a purtat un costum semnat e regretatul designer vestimentar Thierry Mugler.

Vezi mai multe imagini cu Maddie Ziegler în Galeria Foto!

Costumul a fost format dintr-o fustă mini și un sacou cu un decolteu discret. La acesta a asortat o pereche de tocuri elegante albe. Accesoriile aproape că au lipsit, actrița preferând un look natural. Părul și l-a aranjat într-un coc, în timp ce machiajul a fost și el unul discret.

Reclamă

Vedeta din West Side Story a optat pentru un look retro. Alături de comediantul Jimmy Fallon ea a povestit despre planurile sale de viitor, dar și despre cel mai recent film în care va interpreta rolul personajului Mia. Cariera actriței este în plină ascensiune, iar Maddie se bucură de tot mai mult succes.

Cel mai recent film, ”The Fallout”  este așteptat cu nerăbdare de milioane de fani din lumea întreagă. Filmul este scris și regizat de Megan Park și marchează debutul său regizoral. Jenna Ortega va interpreta rolul principal, în timp ce Maddie va fi alături de ea.

Producția prezintă drama unei eleve de liceu care încearcă să treacă peste trauma emoțională provocată de o serie de împușcături din școala sa. Filmul va urmări evoluția personajului în raport cu celelalte persoane și evenimente din viața sa.

Reclamă

Maddie a fost extrem de fericită să prezinte cel mai recent proiect la care ia parte, scrie publicația People. Vedeta a postat câteva imagini și pe contul său personal de Instagram pentru fanii pe care îi are în mediul online.

Cum a devenit Maddie Ziegler cunoscută

Maddie Ziegler a avut o apariție elegantă și și-a impresionat complet fanii cu silueta sa. Tânăra are acum 19 ani și este o domnișoară în toată regula. Maddie a devenit cunoscută la vârsta de 11 ani atunci când a dansat în videoclipul artistei Sia, Chandelier. Madde este o actriță și o dansatoare care s-a născut în America. Părinții săi au divorțat pe când aceasta era doar un copil, iar Maddie și-a găsit refugiul în dans.

Aceasta a început să ia lecții de balet de la vârsta de doi anișori. La vârsta de patru ani exersa din greu coregrafii de balet, dar și dans contemporan. Alături de sora sa mai mică, Mackenzie a început să participle la mai multe competiții televizate de dans. În cadrul uneia dintre aceste emisiuni a fost observată de artista Sia care și-a dorit să înceapă o colaborare cu ea.

La vârsta de 11 ani a filmat pentru videoclipul chandelier. Clipul a câștigat premiul ARIA Music Awards pentru cel mai bun clip video și a primit mai multe nominalizări la Premiile MTV Video Music Awards în anul 2014. În anul 2015, Maddie a luat parte la filmările videoclipului Elastic Heart care a reușit să strângă peste un milliard de vizualizări pe Youtube. Următoare sa apariție a fost în clipul muzical al melodiei Big Girls Cry lansat de Sia.

Dansatoarea a însoțit-o pe Sia în cele mai multe spectacole ale sale și a dansat pe scene internaționale. În anul 2012 și-a început și cariera în actorie. De-a lungul timpului aceasta a jucat roluri importante în producții precum Ballerina (2016), The Book of Henry (2017), Music (2021) și The Fallout (2021). Tânăra are o carieră de success în față și se bucură de aprecierea a milioanelor de fani pe rețelele sociale, dar și în viața reală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×