Reclamă

Audri Nix a mers la plajă în Miami. Cântăreața și-a expus silueta într-un costum de baie din două piese

Audri Nix a mers la plajă în Miami. Cântăreața a ales un costum de baie din două piese. Fotografii au încercat să o pozeze din toate unghiurile. Vedeta a fost văzută recent plecând de la casa lui Kanye West.

Publicat: 16 ianuarie 2022, 7:35

Audri Nix știe cum să se facă remarcată. Aceasta a încins atmosfera atunci când și-a făcut apariția într-un costum de baie minuscul. Celebritatea și-a etalat formele de invidiat și s-a distrat alături de prietenele sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Audri Nix a mers la plajă în Miami

Presa internațională a scris tot mai mult în ultima vreme despre Audri Nix. Cântăreața a fost văzută în compania fostului soț al vedetei Kim Kardashian. Cei doi au mers împreună la un hotel din Miami în noaptea dintre ani. Alături de ei s-a aflat și actrița Julia Fox. De atunci fotografii i-au mai surprins o singură dată la începutul lunii ianuarie. Kanye a dus-o pe frumoasa cântăreață la el acasă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Audri Nix într-un costum de baie albastru în timp ce aleargă pe plajă în Miami
Audri Nix a mers la plajă în Miami pentru a obține bronzul perfect / Profimedia Images

Între timp vedeta a ales să se relaxeze pe nisipul fierbinte din Miami. Aceasta a purtat un costum minuscul din două piese. Formele voluptoase ale cântăreței au încins imaginația bărbaților prezenți. Alături de ea s-au aflat și câteva prietene, însă Kanye nu a mai fost văzut în compania sa.

Reclamă

Artista în vârstă de 27 de ani și-a pus în valoare silueta fără să țină cont de privirile curioșilor. Aceasta s-a distrat în valurile agitate și a alergat pe plajă. Audri a renunțat la accesorii, dar a ales o pereche de cercei de argint. Peste sutienul costumului de baie, vedeta a purtat un top alb scurt.

Audri Nix a mers la plajă pentru a obține bronzul perfect. Imaginile cu trupul său armonios au ajuns să facă rapid înconjurul internetului.

Ce relație există între Audri Nix și Kanye West

Reclamă

Audri Nix a mers la plajă în Miami. Vedeta s-a aflat încă de la începutul anului în această zonă. Fotografii au surprins-o alături de Kanye West la hotel. Cu toate acestea, Audri nu a avut parte de mai multe întâlniri. În noaptea dintre ani, Kanye West a petrecut în compania cântăreței și a actriței Julia Fox.

Ulterior, rapperul a ieșit la mai multe întâlniri cu Julia. Cu toate acestea, cei doi nu au confirmat zvonurile privind o posibilă relație amoroasă. Conform publicației Daily Mail, Audri a făcut referire la Kanye West într-una din cele mai recente melodii pe care le-a lansat. Audri nu pare deranjată de zvonurile care au apărut în presa internațională. Aceasta continuă să se bucure de timpul său liber alături de prietenele sale.

Audri Nix alături de Kanye West în Miami
Vedeta a fost văzută recent plecând de la casa lui Kanye West / Profimedia Images

Kanye a fost urmărit la fiecare pas. De când a divorțat de Kim Kardashian acesta este tot mai des în atenția presei. Sursele spun că rapperul încearcă să-și găsească iubirea în brațele altei femei.

În prezent acesta nu a confirmat niciun zvon. Sursele apropiate ale acestuia au declarat pentru publicația Us Magazin că între Julia Fox și Kanye West este doar o prietenie frumoasă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×