Reclamă

John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția sa. Cum au fost fotografiați

John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția sa. Ei au fost fotografiați în timp ce părăseau o sală de sport din Vancouver, locul natal al femeii. Cei doi s-au ferit de ochii presei, dar fotografii au făcut publice cele mai recente imagini cu cei doi.

Publicat: 23 martie 2021, 8:46

Cena și Shariatzadeh s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut în Tampa, Florida, după 19 luni de logodnă. John Cena a cunoscut-o pe Shay în timp ce filma comedia lui Andy Fickman, Playing with Fire.

John Cena, 43 de ani, și soția lui în vârstă de 31 de ani, au fost fotografiați în timp ce ieșeau dintr-o sală de sport. Ambii au purtat mască de protecție pe tot parcursul drumului, semn că se feresc cât mai mult posibil de infectarea cu Covid-19.

John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția

Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația amoroasă pe care o au. Atunci când apar în public însă, ei întră rapid în atenția presei și sunt pozați din toate unghiurile.

Așa s-a întâmplat și de această dată când au ieșit dintr-o sală de sport. Îmbrăcați lejer, în ținute sport, cei doi s-au ținut în brațe. Au încercat pe cât posibil să se ferească de blițurile camerelor de fotografiat, dar nu au reușit prea mult.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
John Cena, alături de soția sa,
John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția, dar sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația lor / Profimedia Images

În timp ce afară ploua, pentru a-și proteja partenera, John Cena a încercat să o acopere cât mai mult. Cei doi au mers cu privirea în pământ, semn că nu își doresc să intre prea mult în atenția presei.

John Cena și cea de-a doua soție a sa, Shay Shariatzadeh, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de puțin timp. Cei doi par însă mai uniți ca niciodată, iar aceste imagini nu fac decât să ne întărească convingerea.

Reclamă

John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția, iar acum imaginile cu ei țin primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume.

Cine e și cu ce se ocupă Shay Shariatzadeh

Shariatzadeh, 30 de ani, lucrează în prezent în Canada ca manager de produs la Sonatype. Este vorba despre o companie de software pentru întreprinderi și este angajată acolo din decembrie 2019.

Publicația People spune că înainte a lucrat la Motorola Solutions. Acolo a desfășurat cercetări privind camerele termice și sistemele de interfonie video, conform profilului ei de LinkedIn.

Shariatzadeh a studiat la Universitatea British Columbia, unde a obținut o diplomă de licență în inginerie electrică și electronică în perioada 2008-2013.

Mama lui Shay Shariatzadeh este de profesie chirurg. Tot publicația menționată mai sus spune că a fost mentorul ei de-a lungul timpului.

Cea mai puternică și mai harnică femeie pe care o cunosc este mama mea. Cea mai mare lecție pe care mi-a dat-o a fost să fiu independentă. Trebuie să lupt pentru lucrurile pe care mi le doresc în viață.

– Shay Shariatzadeh

În trecut, John Cena a mai fost căsătorit cu iubita sa din liceu, Elizabeth Huberdeau. Cei doi s-au despărțit în anul 2012.

Mai apoi, starul WWE a început o relație cu Nikki Bella, pe care a cerut-o în căsătorie în cadrul unei gale de wrestling. Presa tabloidă a scris mai apoi că John Cena s-a răzgândit în privința unei relații de lungă durată cu ea și s-au despărțit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton, într-un costum roz, Regina Rania, într-o roche galbenă, cu pălărie pe cap
Divertisment
Regina Rania a Iordaniei i-a întrebat pe Prințul și Prințesa de Wales despre copii. Ce a vrut să știe despre Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis
Regina Rania a Iordaniei i-a întrebat pe Prințul și Prințesa de Wales despre copii. Prințul William și Prințesa Kate au făcut parte din lista de invitați la nunta regală iordaniană, plină de vedete. Chiar...
2
Meghan Markle și Prințul Harry, îmbrăcați casual, la un eveniment sportiv, în tribune
Divertisment
Imagini cu fiica Prințului Harry, Prințesa Lilibet. Micuța a fost filmată în grădina casei din California, cu pălărie de soare și sandale
Harry și soția Meghan Markle au doi copii împreună și locuiesc în California. HelloMagazine a publicat recent imagini cu fiica Prințului Harry, Prințesa Lilibet. Micuța a fost filmată în grădina casei din California, cu...
3
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Regele Charles alături de Regina Camilla, Prințul William și Kate Middleton într-o fotografie realizată în timpul încoronării
Divertisment
Prințul William a făcut un gest nepotrivit față de Regina Camilla. Ce spun experții regali despre relația acestuia cu mama sa vitregă
Prințul William a făcut un gest nepotrivit față de Regina Camilla. Experții regali au analizat comportamentul fiului Regelui Charles în raport cu mama sa vitregă. Se pare că William „i-ar fi rămas loial” Prințesei...
PARTENERI
×