Reclamă

John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția sa. Cum au fost fotografiați

John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția sa. Ei au fost fotografiați în timp ce părăseau o sală de sport din Vancouver, locul natal al femeii. Cei doi s-au ferit de ochii presei, dar fotografii au făcut publice cele mai recente imagini cu cei doi.

Publicat: 23 martie 2021, 8:46

Cena și Shariatzadeh s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut în Tampa, Florida, după 19 luni de logodnă. John Cena a cunoscut-o pe Shay în timp ce filma comedia lui Andy Fickman, Playing with Fire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

John Cena, 43 de ani, și soția lui în vârstă de 31 de ani, au fost fotografiați în timp ce ieșeau dintr-o sală de sport. Ambii au purtat mască de protecție pe tot parcursul drumului, semn că se feresc cât mai mult posibil de infectarea cu Covid-19.

John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția

Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația amoroasă pe care o au. Atunci când apar în public însă, ei întră rapid în atenția presei și sunt pozați din toate unghiurile.

Așa s-a întâmplat și de această dată când au ieșit dintr-o sală de sport. Îmbrăcați lejer, în ținute sport, cei doi s-au ținut în brațe. Au încercat pe cât posibil să se ferească de blițurile camerelor de fotografiat, dar nu au reușit prea mult.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
John Cena, alături de soția sa,
John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția, dar sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația lor / Profimedia Images

În timp ce afară ploua, pentru a-și proteja partenera, John Cena a încercat să o acopere cât mai mult. Cei doi au mers cu privirea în pământ, semn că nu își doresc să intre prea mult în atenția presei.

John Cena și cea de-a doua soție a sa, Shay Shariatzadeh, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de puțin timp. Cei doi par însă mai uniți ca niciodată, iar aceste imagini nu fac decât să ne întărească convingerea.

Reclamă

John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția, iar acum imaginile cu ei țin primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume.

Cine e și cu ce se ocupă Shay Shariatzadeh

Shariatzadeh, 30 de ani, lucrează în prezent în Canada ca manager de produs la Sonatype. Este vorba despre o companie de software pentru întreprinderi și este angajată acolo din decembrie 2019.

Publicația People spune că înainte a lucrat la Motorola Solutions. Acolo a desfășurat cercetări privind camerele termice și sistemele de interfonie video, conform profilului ei de LinkedIn.

Shariatzadeh a studiat la Universitatea British Columbia, unde a obținut o diplomă de licență în inginerie electrică și electronică în perioada 2008-2013.

Mama lui Shay Shariatzadeh este de profesie chirurg. Tot publicația menționată mai sus spune că a fost mentorul ei de-a lungul timpului.

Cea mai puternică și mai harnică femeie pe care o cunosc este mama mea. Cea mai mare lecție pe care mi-a dat-o a fost să fiu independentă. Trebuie să lupt pentru lucrurile pe care mi le doresc în viață.

– Shay Shariatzadeh

În trecut, John Cena a mai fost căsătorit cu iubita sa din liceu, Elizabeth Huberdeau. Cei doi s-au despărțit în anul 2012.

Mai apoi, starul WWE a început o relație cu Nikki Bella, pe care a cerut-o în căsătorie în cadrul unei gale de wrestling. Presa tabloidă a scris mai apoi că John Cena s-a răzgândit în privința unei relații de lungă durată cu ea și s-au despărțit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×