Reclamă

John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția sa. Cum au fost fotografiați

John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția sa. Ei au fost fotografiați în timp ce părăseau o sală de sport din Vancouver, locul natal al femeii. Cei doi s-au ferit de ochii presei, dar fotografii au făcut publice cele mai recente imagini cu cei doi.

Publicat: 23 martie 2021, 8:46

Cena și Shariatzadeh s-au căsătorit în luna octombrie a anului trecut în Tampa, Florida, după 19 luni de logodnă. John Cena a cunoscut-o pe Shay în timp ce filma comedia lui Andy Fickman, Playing with Fire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

John Cena, 43 de ani, și soția lui în vârstă de 31 de ani, au fost fotografiați în timp ce ieșeau dintr-o sală de sport. Ambii au purtat mască de protecție pe tot parcursul drumului, semn că se feresc cât mai mult posibil de infectarea cu Covid-19.

John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția

Cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația amoroasă pe care o au. Atunci când apar în public însă, ei întră rapid în atenția presei și sunt pozați din toate unghiurile.

Așa s-a întâmplat și de această dată când au ieșit dintr-o sală de sport. Îmbrăcați lejer, în ținute sport, cei doi s-au ținut în brațe. Au încercat pe cât posibil să se ferească de blițurile camerelor de fotografiat, dar nu au reușit prea mult.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
John Cena, alături de soția sa,
John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția, dar sunt extrem de discreți în ceea ce privește relația lor / Profimedia Images

În timp ce afară ploua, pentru a-și proteja partenera, John Cena a încercat să o acopere cât mai mult. Cei doi au mers cu privirea în pământ, semn că nu își doresc să intre prea mult în atenția presei.

John Cena și cea de-a doua soție a sa, Shay Shariatzadeh, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de puțin timp. Cei doi par însă mai uniți ca niciodată, iar aceste imagini nu fac decât să ne întărească convingerea.

Reclamă

John Cena a fost surprins în ipostaze tandre cu soția, iar acum imaginile cu ei țin primele pagini ale publicațiilor din întreaga lume.

Cine e și cu ce se ocupă Shay Shariatzadeh

Shariatzadeh, 30 de ani, lucrează în prezent în Canada ca manager de produs la Sonatype. Este vorba despre o companie de software pentru întreprinderi și este angajată acolo din decembrie 2019.

Publicația People spune că înainte a lucrat la Motorola Solutions. Acolo a desfășurat cercetări privind camerele termice și sistemele de interfonie video, conform profilului ei de LinkedIn.

Shariatzadeh a studiat la Universitatea British Columbia, unde a obținut o diplomă de licență în inginerie electrică și electronică în perioada 2008-2013.

Mama lui Shay Shariatzadeh este de profesie chirurg. Tot publicația menționată mai sus spune că a fost mentorul ei de-a lungul timpului.

Cea mai puternică și mai harnică femeie pe care o cunosc este mama mea. Cea mai mare lecție pe care mi-a dat-o a fost să fiu independentă. Trebuie să lupt pentru lucrurile pe care mi le doresc în viață.

– Shay Shariatzadeh

În trecut, John Cena a mai fost căsătorit cu iubita sa din liceu, Elizabeth Huberdeau. Cei doi s-au despărțit în anul 2012.

Mai apoi, starul WWE a început o relație cu Nikki Bella, pe care a cerut-o în căsătorie în cadrul unei gale de wrestling. Presa tabloidă a scris mai apoi că John Cena s-a răzgândit în privința unei relații de lungă durată cu ea și s-au despărțit.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
O femeie fericită care mănâncă iaurt dimineața
Sănătate
Ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt în fiecare zi timp de o săptămână. Schimbările care se pot produce
Află ce se întâmplă în organism dacă mănânci iaurt zilnic, timp de o săptămână. Iaurtul este un aliment extrem de versatil, pe care îl poți mânca în asociere cu multe alimente. De exemplu, dimineața,...
5
Un cuplu de îndrăgostiți care stau unul în brațele celuilalt și se privesc în ochi la apus
Horoscop
4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Nativii care iubesc cu sinceritate
Astrologii spun că există 4 zodii cunoscute pentru dragostea lor necondiționată. Acești nativi iubesc cu sinceritate și nu își pun niciodată sentimentele pentru partener la îndoială. Ei sunt nativii care te vor face să...
PARTENERI
×