Reclamă

Travis Barker a fost internat în spital. Soțul lui Kourtney Kardashian are pancreatită din cauza unei erori medicale

Travis Barker a fost internat în spital. Bateristul Blink-182 a fost văzut ducându-se la Centrul Medical Cedars-Sinai împreună cu soția sa, Kourtney Kardashian. Aceasta i-a fost alături în fiecare clipă.

Publicat: 30 iunie 2022, 16:09

Travis Barker este internat din cauza pancreatitei. După ce toboșarul Blink-182 a fost văzut la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles pe o targă, Poeple confirmă că Barker, în vârstă de 46 de ani, suferă de pancreatită, o inflamație a organului care ajută la digestie și la reglarea zahărului din sânge.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Travis Barker a fost internat în spital

„A fost pancreatită”, spune o sursă apropiată muzicianului pentru People. „Se plângea de crampe”.

E vorba despre o inflamație severă a pancreasului, cauzată de o colonoscopie. Acesta a fost motivul pentru care Travis Barker, toboşarul trupei rock Blink-182, a fost spitalizat de urgenţă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Travis Barker, pe targă, la un spital
Travis Barker este internat din cauza pancreatitei / Profimedia Images
Reclamă

O altă persoană apropiată a celor doi a declarat pentru publicația menționată mai sus: „Kourtney a fost îngrijorată ieri. Amândoi erau”.

TMZ a fost prima publicație care a raportat vestea. Reprezentanții celor doi nu au fost detalii despre starea de sănătate a bateristului.

Kardashian a fost văzută foarte aproape în spatele lui Travis când a intrat în spital într-o fotografie obținută de TMZ. Fiica lui Barker, în vârstă de 16 ani, Alabama, i-a rugat pe fanii din mediul online să se roage pentru tatăl ei. Ea a publicat un instastory la scurt timp după ce tatăl ei a fost dus la spital.

Reclamă

Alabama a distribuit și o postare pe pagina ei de TikTok cu un sentiment similar, dar postarea a fost ștearsă. Alături de o fotografie cu ea ținând mâna tatălui ei, bateristul Blink-182, în timp ce acesta stătea pe un pat de spital, ea a scris: „Te rog să spui o rugăciune”, a informat Daily Mail.

Totul s-a întâmplat la câteva ore după ce Travis a mers la Cedars-Sinai, unde fiul său Landon a interpretat colaborarea „Die in California” cu Machine Gun Kelly, în vârstă de 32 de ani, la concertul său Mainstream Sellout Tour la Madison Square Garden din New York.

Kourtney și Travis s-au căsătorit recent

La momentul important din viața lor au fost prezenți prietenii apropiați și rudele. Aceștia și-au jurat iubire veșnică într-un peisaj de poveste. Printre invitații care au luat parte la eveniment s-au aflat fii lui Kourtney, Mason, Reign și fiica Penelope.

Alături de ei au fost și fiul lui Travis, London, și fiica Alabama, alături de fiica vitregă, Atiana. Imediat după terminarea ceremoniei, Kourtney și Travis au publicat mai multe imagini de la momentul important din viața lor.

Alături de fotografiile postate pe rețelele sociale Kourtney a posta și mesajul ”fericiți pentru totdeauna”. Vedeta dovedește că îi este alături celui iubit indiferent de situație, așa cum se întâmplă și acum.

Kortney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Italia pe data de 22 mai. Evenimentul a avut loc în Portofino, Italia. Vedeta în vârstă de 43 de ani a purtat o rochie scurtă, albă, cu corset personalizat. La aceasta a adăugat un voal lung care a acoperit-o.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
2
Femeie frumoasă, blondă, de peste 50 de ani, fotografie portret
Frumusețe
Tunsori de evitat dacă ai peste 50 de ani. Pot adăuga mulți ani pe chipul tău
Vremea frumoasă de afară te poate împinge pe drumul către un salon de înfrumusețare. Pe măsură ce vremea se încălzește, s-ar putea să vrei să te bucuri de o tunsoare complet nouă și nu...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
4
Lisa Rinna în timp ce ncearcă să se ascundă de fotografi
Divertisment
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta care s-a transformat complet în ultimii ani
Intervențiile estetice au făcut-o să se ascundă de fotografi. Vedeta din imagine spune că s-a transformat complet în ultimii ani. Chipul ei nu mai este același, dar este dispusă să-și repare greșelile. Lisa Rinna...
5
Ouă pe felii de pâine cu firișoare de ceapă
Sănătate
Ce trebuie să mănânci ca să slăbești la burtă. Alimente pentru un abdomen plat
Mulți oameni sunt în căutare de soluții pentru a obține un abdomen plat, mai ales acum că vremea s-a încălzit, iar hainele subțiri lasă la iveală orice acumulare de grăsime. Desigur, un abdomen plat...
PARTENERI
×