Reclamă

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Italia. Primele imagini de la ceremonia fastuoasă

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Italia. Nunta celor doi a avut loc pe 22 mai și este de fapt căsătoria legală a lui Kourtney și Travis. Cei doi s-au mai căsătorit pe 15 mai în Santa Barbara, dar și într-o capelă din Las Vegas în aprilie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 mai 2022, 12:02

Fondatorul Poosh s-a căsătorit cu toboșarul Blink-182 în cadrul unei ceremonii intime în Portofino, Italia, scrie People.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney, în vârstă de 43 de ani, a purtat o rochie scurtă, albă, cu corset personalizat, cu un voal lung. Travis, în vârstă de 46 de ani, a îmbrăcat un costum negru elegant. Amândoi au ales ținutele de la Dolce & Gabbana.

Kourtney Kardashian și Travis Barker s-au căsătorit în Italia

Cei doi și-au jurat iubire în peisaj de vis, înconjurați de trandafiri roșii și de cei dragi, inclusiv cei șase copii ai lor: fiii lui Kourtney, Mason, de 12 ani, și Reign, de 7, și fiica Penelope în vârstă de 9 ani, și fiul lui Travis, Landon, de 18 ani, fiica Alabama, de 16 ani și fiica vitregă Atiana, în vârstă de 23 de ani.

O sursă apropiată celor doi a spus pentru People că Andrea Bocelli și fiul său, Matteo, au fost invitați să cânte la eveniment. Artiștii au cântat „I Found My Love in Portofino”, „Can’t Help Falling in Love” și single-ul lor din 2018 „Fall on Me”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Kourtney Kardashian, într-o rochie de mireasă scurtă
O sursă apropiată celor doi a spus pentru People că Andrea Bocelli și fiul său, Matteo, au fost invitați să cânte la eveniment / Profimedia Images

„A fost un moment incredibil și o performanță cu totul specială”, a spus sursa publicației menționate mai sus.

După ceremonie, Kourtney și Travis au distribuit fotografii oficiale de la nuntă pe Instagram: „fericiți pentru totdeauna”.

Reclamă

Evenimentul fastuos s-au întins pe parcursul mai multor zile, începând cu o cină la Ristorante Puny vineri seara.

Sâmbătă s-a organizat un prânz special la Abația San Fruttuoso. În acea seară, oaspeții s-au bucurat de cină și au dansat până târziu în noapte la Villa San Bartolomeo. Locația este parte a complexului de proprietăți Dolce & Gabbana, care sunt toate numite L’Ulivetta.

Duminică, cei dragi și invitații s-au bucurat de clipe de relaxare. Kim Kardashian chiar a dus-o pe fiica North și pe fiica lui Kourtney, Penelope, la înghețată, înainte de a se pregăti pentru marea ceremonie, care a avut loc tot pe terenul L’Ulivetta.

Kim Kardashian, cu fiica sa și fiica lui Kourtney, la o înghețată, pe stradă în Portofino
Nunta celor doi a avut loc pe 22 mai și este de fapt căsătoria legală a lui Kourtney și Travis / Profimedia Images

Mai apoi a urmat o recepție la Castello Brown.

De ce au avut parte de mai multe evenimente

Este a treia oară când Kourtney și Travis se căsătoresc. Prima dată când cuplul a stârnit zvonuri de căsătorie a fost pe 4 aprilie. Atunci au avut o nuntă la o capelă din Las Vegas. Schimbul spontan de jurăminte a avut loc la miezul nopții.

Pe 15 mai, cei doi s-au căsătorit legal la un tribunal din California. O sursă a declarat pentru People că nunta a avut loc ca pregătire pentru nunta lor din Italia pentru a se asigura că nunta va fi legală.

„Trebuie să se căsătorească legal mai întâi înainte de marea nuntă italiană, care se va întâmpla foarte curând”, a spus sursa la acea vreme. „Toate detaliile sunt stabilite și întreaga familie, inclusiv toți copiii, sunt foarte încântați”.

Kourtney a distribuit fotografii din ziua nunții lor pe Instagram. Inclusiv o imagine în care ea și Barker sunt într-o mașină cu semnul „Just Married”.

Travis a cerut-o pe Kourtney în căsătorie în octombrie 2021 pe plaja din Montecito, California. Momentul romantic a fost organizat în centrul unei inimi din trandafiri și lumânări. Cererea și o cină de sărbătoare cu familia au fost prezentate în serialul Hulu The Kardashians.

Acum, cei doi au împreună 6 copii. Pe cei trei ai lui Kourtney cu fostul partener, Scott Disick, și pe fiul și fiica lui Travis cu fosta soție Shanna Moakler. De asemenea, artistul a rămas aproape și de fiica sa vitregă, Atiana, pe care Moakler, în vârstă de 47 de ani, o are din relația cu boxerul Oscar De La Hoya.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×