Reclamă

Travis Barker a fost internat la un spital din Los Angeles. Kourtney Kardashian i-a stat tot timpul alături soțului său

Travis Barker a fost internat la un spital din Los Angeles. Artistul a fost însoțit tot timpul de soția sa, Kourtney Kardashian. Aceasta nu l-a scăpat o clipă din priviri și a încercat să-i fie alături în aceste momente dificile. Apropiații cuplului nu au făcut nicio declarație cu privire la motivul pentru care Barker a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Publicat: 29 iunie 2022, 12:47

Kourtney Kardashian a dovedit din nou că îi este alături soțului său indiferent de ceea ce se întâmplă. Vedeta și-a abandonat toate planurile și  mers de urgență la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles. Conform publicației TMZ, soțul vedetei a fost surprins în timp ce era transportat cu o targă în interiorul spitalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Travis Barker a fost internat la un spital din Los Angeles

Travis Barker a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, însă apropiații cuplului nu dețin nicio informație privind starea de sănătate a artistului. Kourtney nu a făcut nicio declarație până în prezent. Fanii lui Barker s-au îngrijorat pentru starea de sănătate a acestuia.

Vezi mai multe imagini cu Travis Barker și Kurtney Kardashian în Galeria Foto!

Cu câteva ore înainte să ajungă la spital acesta postase pe Twitter mesajul ”Dumnezeu să mă ajute!”. Mulți dintre admiratorii artistului nu au luat în serios mesajul.

Reclamă

Conform publicației People cei mai mulți fani au fost de părere că artistul face referire la una din melodiile prietenului său apropiat, Machine Gun Kelly. Însă îngrijorările comunității sale au crescut pe măsură ce orele au trecut, iar acesta s-a aflat internat în spital.

Fiica artistului, Alabama, în vârstă de 16 ani a postat un mesaj emoționant în secțiunea de story. Aceasta a scris pentru urmăritorii săi ”vă rog să vă rugați pentru el”. Reprezentanții artistului nu a vrut să facă niciun comentariu până în prezent.

Apropiații cuplului rămân rezervați până în acest moment. Rămâne de văzut dacă diva internațională va vorbi despre starea de sănătate a soțului său.

Reclamă

Travis Barker și Kourtney Kardashin s-au căsătorit în Italia

Travis Barker a fost internat la un spital din Los Angeles la mai puțin de o lună de la nunta sa cu Kourtney Kardashian. Personalitatea TV îi este alături iubitului său în aceste clipe grele. Cei doi s-au căsătorit recent în Italia în cadrul unei ceremonii restrânse.

La momentul important din viața lor au fost prezenți prietenii apropiați și rudele. Aceștia și-au jurat iubire veșnică într-un peisaj de poveste. Printre invitații care au luat parte la eveniment s-au aflat fii lui Kourtney, Mason, Reign și fiica Penelope.

Alături de ei au fost și fiul lui Travis, London, și fiica Alabama, alături de fiica vitregă, Atiana. Imediat după terminarea ceremoniei, Kourtney și Travis au publicat mai multe imagini de la momentul important din viața lor. Alături de fotografiile postate pe rețelele sociale Kourtney a posta și mesajul ”fericiți pentru totdeauna”. Vedeta dovedește că îi este alături celui iubit indiferent de situație.

Aceasta și-a petrecut ultimele ore în spital alături de Travis. Apropiații cuplului așteaptă cu sufletul la gură vești de la cei doi. Fanii artistului au postat pe rețelele sociale mai multe mesaje de încurajare pentru Travis și pentru soția sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×