Reclamă

Kourtney Kardashian a mers la plajă în Hawaii. Vedeta și-a lăsat la vedere burtica de gravidă

Kourtney Kardashian a mers la plajă în Hawaii. Vedeta și-a lăsat la vedere burtica de gravidă. De când a anunțat că așteaptă un copil, Kourtney a fost foarte mândră să-și etaleze trupul de mamă în ținute tot mai mulate.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 13 iulie 2023, 13:09

Kourtney Kardashian se bucură de timpul liber, în vacanță. De data acesta a ales ca destinație Hawaii. Diva a fost surprinsă alături de mai multe prietene, dar și de fiica sa. Penelope are deja 11 ani și este o domnișoară în toată firea. Ea se pregătește să devină o soră mai mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney Kardashian a mers la plajă în Hawaii

Kourtney Kardashian a anunțat la începutul luii trecute gfaptul că urmează să devină mamă. Ea așteaptă primul copil alături de soțul ei, Travis Barker. Cei doi îndrăgostiți sunt foarte fericiți și încântați de acest moment. Au dezvăluit și sexul copilului, într-un videoclip emoționant pe care l-au postat pe Instagram. Se pare că vedeta urmează să devină mama unui băiețel.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kourtney Kardashian într-un costum de baie cu imprimeu de leopard în timp ce își lasă la vedere burtica de gravidă
Kourtney Kardashian a optat pentru un costum de baie din două piese / Profimedia Images

Kourtney, în vârstă de 44 de ani, mai are trei copii din relația anterioară: Mason Dash Disick, Penelope Disick și Reign Ashton Disick.

Reclamă

Vedeta nu se teme să-și expună burtica de gravidă în costume minuscule de baie De data aceasta a optat pentru un costum din două piese, cu imprimeu de leopard. În partea de sus s-a protejat cu ajutorul unei pălării și a unei perechi de ochelari de soare.

Atunci când nu a făcut plajă, Kourtney Kardashian s-a relaxat în apă alături de fiica sa. Ea și Penelope au avut ocazia să-și facă o mulțime de amintiri. Conform publicației PageSix, costumul de baie pe care l-a purtat diva face parte din lina creată de Emily Ratajkowski. Cele două peise din costumul de baie arfi estimate la suma de 75 de dolari, fiecare.

Perechea de ochelari pe care a purtat-o costă 610 de dolari, scriu publicațiile internaționale. Mai mult, apropiații lui Kourtney Kardashian susțin că aceasta ar fi ales în mod intenționat să nu poarte un costum de baie din linia creată de sora sa, Kim kardashian.

Reclamă

Se pare că între cele două surori există certuri tot mai mari. Kim a fost și ea pozată recent la o petrecere ținută de casa de modă Dolce & Gabbana.

Kourtney Kardashian așteaptă un băiețel

Kourtney Kardashian se pregătește să devină mamă pentru a patra oară. Aceasta nu a mai putut ține secret faptul că este însărcinată și a făcut anunțul public în timpul unui concert susținut de partenerul său. Mai mult, cei doi au organizat și o petrecere pentru a dezvălui sexul copilui.

Kourtney a fost vizibil emoționantă la acel moment. Deși nu mai are o relație la fel de bună cu sora sa, Kim Kardashian, Kourtney a invitat-o pe aceasta la petrecere. Kim a filmat întreg momentul și și-a felicitat sora în mod public pe rețelele de socializare.

Travis a postat și el un filmuleț pe contul său de Instagram. Totodată, soția acestuia a distribuit mai multe imagini din timpul unei ședințe foto pe care au făcut-o împreună.

Cei doi au pozat în fața unui set de poze, iar în descrierea imaginilor au scris: „în așteptarea micului toboșar”. Kourtney Kardashian pare mai pregătită ca niciodată să devină din nou mamă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×