Reclamă

Kim Kardashian a purtat o ținută dramatică. Vedeta a participat la petrecerea unei case de modă

Kim Kardashian a purtat o ținută dramatică. Vedeta internațională a participat la petrecerea unei celebre case de modă. Modelul a ales să-și facă apariția într-o rochie de mireasă neagră. Privirile tuturor s-au îndreptat asupra devei și a lui Domenico Dolce.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 iulie 2023, 11:40

Kim Kardashian a fost invitată să participe la show-ul de modă pus în scenă de Dolce & Gabbana. Mai mult, aceasta a fost invitată și la petrecerea care s-a ținut ulterior. Vedeta a fost însoțită de mama sa, Kris Jenner, care a ales o rochie la fel de impunătoare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian a purtat o ținută dramatică

Kim Kardashian știe cum să-și facă intrarea la o petrecere. De data aceasta a ales să poarte o rochie de mireasă neagră. Vedeta internațională a fost însoțită la petrecerea Dolce & Gabbana de mama sa. Cele două au ales ținute asemănătoare pentru marele eveniment.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Dominico Dolce alături de Kim Kardashian la petrecerea ținutăde acesta
Kim a fost văzută în compania lui Domenico Dolce / Profimedia Images

Kim i-a făcut competiție surorii sale, Kourtney Kardashian. Kourtney a purtat o rochie asemănătoare anul trecu la nunta sa. Kim, în vârstă de 42 de ani, a participat la prezentarea susținută de Alta Moda.

Reclamă

Ținuta divei a fost formată dintr-un corset negru, o trenă impresionantă și un voal. Stilul gotic i-a făcut pe ceilalți să fie foarte atenți la diva internațională.

Mulți au comparat-o pe Kim cu Kourtney. Kourtney, în vârstă de 44 de ani, și-a dorit anul trecu pentru nunta sa o ținută care să iasă din tipare. În cea mai mare parte a timpului, Kim a fost văzută în compania lui Domenico Dolce. Designerul de modă și bruneta focoasă s-au ținut de mână și s-au plimbat împreună la petrecere exclusivistă, relatează PageSix.

Deși a avut probleme din cauza voalului lung, Kim nu a renunțat o clipă la imaginea sa perfectă. Chiar și mama sa, Kris Jenner a ales să poarte o rochie neagră transparentă. Kris a fost văzută și ea la brațul lui Domenico Dolce. Aceasta are o prietenie strânsă și de lungă durată cu designerul vestimentar.

Reclamă

Kim Kardashian nu a purtat multe accesorii la petrecerea Dolce & Gabbana

Kim Kardashian a ales un stil impunător la petrecerea ținută de celebra casă de modă. Veda și-a accesorizat ținuta cu o pereche de mănuși, un inel și un colier impunător. Colierul cu motive religioase a atras imediat atenția asupra sa.

Vedeta internațională este foarte atentă când vine vorba de bijuteriile pe care le alege. Aceasta încearcă să poarte cât mai puține accesorii atunci când iese în public, scrie People.

Decizia aceasta a luat-o în urma unui accident nefericit. Kim a fost victima unui jaf de bijuterii în anul 2016. Vedeta internațională participa la Săptămâna Modei de la Paris. Atunci când a venit în camera hotelului, Kim a fost atacată de niște bărbați care au avut drept scop jefuirea vedetei.

Aceasta a povestit în mai multe interviuri cum s-a desfășurat momentul dramatic. De altfel, hoții au fost înarmați, iar Kim a fost legată și lăsată singură în baia camerei de hotel.

Pentru că nu a avut bani asupra sa, hoții i-au furat bijuteriile. Valoarea bijuteriilor furate s-a ridicat la câteva milioane de dolari. De atunci, Kim spune că este foarte atentă cu bijuteriile pe care alege să le expună public.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×