Reclamă

Kim Kardashian le face copiilor săi același cadou în fiecare an. Ce primesc micuții de aniversarea lor

Kim Kardashian le face copiilor săi același cadou în fiecare an. Vedeta a dezvăluit recent ce primesc micuții de aniversarea lor. Kim are patru copii alături de fostul său soț, Kanye West. North, Saint, Chicago și Psalm au rămas alături de mama lor după divorț.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 iunie 2023, 6:14

Kim Kardashian are o adevărată tradiție când vine vorba de aniversarea copiilor săi. Aceasta nu vrea să-i obișnuiască pe cei mici cu cadouri scumpe. Modelu internațional pune foarte mult accent pe bucuria venită din lucrurile mărunte pe care le face pentru cei patru copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian le face copiilor săi același cadou în fiecare an

Kim Kardashian are o avere de 1.3 miliarde de dolari. Cu toate acestea, vedeta internațională nu le oferă celor patru copii lucruri scumpe. Aceasta a încercat să-i obișnuiască pe cei mici să muncească pentru ceea ce își doresc.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă
Kim Kardashian la plajă alături de North, Psalm, Saint și Chicago
North West a fost surprinsă de fotografi pe străzile din Paris. Fetița în vârstă de nouă ani a purtat o ținută excentrică / Profimedia Images

North West, fiica modelului, este cea mai mare dintre frați. Aceasta împlinește anul acesta vârsta de 10 ani. Pentru Kim vârsta nu contează. Ea își tratează copiii în mod egal și le oferă în fiecare an același cadou. Vedeta este convinsă de faptul că banii nu aduc fericirea.

Astfel, ea nu cumpără cadouri scumpe pentru micuții ei. Kim a dezvăluit că se pregătește intens pentru aniversarea fiecărui copil în parte, scrie Marca.

În fiecare an, aceasta le scrie copiilor lor o scrisoare aniversară de câte patru sau cinci pagini. Aceste scrisori sunt o recapitulare a amintirilor pe care Kim și le-a făcut alături de copii ei.

„Este tradiția noastră să facem acest lucru. În fiecare an le oferă o scrisoare de ziua lor. Unul dintre copii mei face anul acesta 10 ani și încă apreciază scrisorile aniversare.”

Reclamă

„În scrisori povestesc despre prietenii lor și despre toate momentele pe care le-au trăit în ultimul an. Este o călătorie de un an pe care o recapitulez pentru ei”.

Ce reacție au copiii vedetei atunci când își primesc cadourile

Reclamă

Mulți s-ar fi așteptat ca micuții vedetei să primească obiecte scumpe de ziua lor. În ciuda faptului că nu primesc întotdeauna cadouri materiale, copiii lui Kim Kardashian apreciază gestul pe care mama lor îl face în fiecare an. Kim a povestit într-un interviu recent care este relația sa cu cei patru copii. Diva recunoaște că uneori este o mamă dură, însă este convinsă de faptul că micuții ei o înțeleg.

„Știu că apreciază tot ceea ce fac pentru ei, chiar dacă uneori par o persoană dură. Știu că mă vor înțelege, pentru că și eu am ajuns să o înțeleg pe mama mea”.

Kardashian se bucură de copiii ei și petrece mult timp alături de aceștia. North are 9 ani, Sain 7, Chicago 5, ar Psalm 4. În ciuda faptului că uneori se simte copleșită de situație, Kim spune că își iubește copiii foarte mult.

Fiica sa, North West, a început să fie văzută tot mai des în public. Aceasta și-a ajutat mama la evenimentul Met Gala 2023. North a aștepatat-o pe Kim în mașină.

Tânăra nu a avut voie să defileze pe covorul roșu alături de Kim. Atunci când își dorește să-și surprindă copiii, Kim îi duce la spectacole. Mama celor patru copii a fost văzută deseori la concerte sau meciuri de baschet și fotbal alături de micuții ei.  

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×