Reclamă

Kim Kardashian le face copiilor săi același cadou în fiecare an. Ce primesc micuții de aniversarea lor

Kim Kardashian le face copiilor săi același cadou în fiecare an. Vedeta a dezvăluit recent ce primesc micuții de aniversarea lor. Kim are patru copii alături de fostul său soț, Kanye West. North, Saint, Chicago și Psalm au rămas alături de mama lor după divorț.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 4 iunie 2023, 6:14

Kim Kardashian are o adevărată tradiție când vine vorba de aniversarea copiilor săi. Aceasta nu vrea să-i obișnuiască pe cei mici cu cadouri scumpe. Modelu internațional pune foarte mult accent pe bucuria venită din lucrurile mărunte pe care le face pentru cei patru copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kim Kardashian le face copiilor săi același cadou în fiecare an

Kim Kardashian are o avere de 1.3 miliarde de dolari. Cu toate acestea, vedeta internațională nu le oferă celor patru copii lucruri scumpe. Aceasta a încercat să-i obișnuiască pe cei mici să muncească pentru ceea ce își doresc.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă
Kim Kardashian la plajă alături de North, Psalm, Saint și Chicago
North West a fost surprinsă de fotografi pe străzile din Paris. Fetița în vârstă de nouă ani a purtat o ținută excentrică / Profimedia Images

North West, fiica modelului, este cea mai mare dintre frați. Aceasta împlinește anul acesta vârsta de 10 ani. Pentru Kim vârsta nu contează. Ea își tratează copiii în mod egal și le oferă în fiecare an același cadou. Vedeta este convinsă de faptul că banii nu aduc fericirea.

Astfel, ea nu cumpără cadouri scumpe pentru micuții ei. Kim a dezvăluit că se pregătește intens pentru aniversarea fiecărui copil în parte, scrie Marca.

În fiecare an, aceasta le scrie copiilor lor o scrisoare aniversară de câte patru sau cinci pagini. Aceste scrisori sunt o recapitulare a amintirilor pe care Kim și le-a făcut alături de copii ei.

„Este tradiția noastră să facem acest lucru. În fiecare an le oferă o scrisoare de ziua lor. Unul dintre copii mei face anul acesta 10 ani și încă apreciază scrisorile aniversare.”

Reclamă

„În scrisori povestesc despre prietenii lor și despre toate momentele pe care le-au trăit în ultimul an. Este o călătorie de un an pe care o recapitulez pentru ei”.

Ce reacție au copiii vedetei atunci când își primesc cadourile

Reclamă

Mulți s-ar fi așteptat ca micuții vedetei să primească obiecte scumpe de ziua lor. În ciuda faptului că nu primesc întotdeauna cadouri materiale, copiii lui Kim Kardashian apreciază gestul pe care mama lor îl face în fiecare an. Kim a povestit într-un interviu recent care este relația sa cu cei patru copii. Diva recunoaște că uneori este o mamă dură, însă este convinsă de faptul că micuții ei o înțeleg.

„Știu că apreciază tot ceea ce fac pentru ei, chiar dacă uneori par o persoană dură. Știu că mă vor înțelege, pentru că și eu am ajuns să o înțeleg pe mama mea”.

Kardashian se bucură de copiii ei și petrece mult timp alături de aceștia. North are 9 ani, Sain 7, Chicago 5, ar Psalm 4. În ciuda faptului că uneori se simte copleșită de situație, Kim spune că își iubește copiii foarte mult.

Fiica sa, North West, a început să fie văzută tot mai des în public. Aceasta și-a ajutat mama la evenimentul Met Gala 2023. North a aștepatat-o pe Kim în mașină.

Tânăra nu a avut voie să defileze pe covorul roșu alături de Kim. Atunci când își dorește să-și surprindă copiii, Kim îi duce la spectacole. Mama celor patru copii a fost văzută deseori la concerte sau meciuri de baschet și fotbal alături de micuții ei.  

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×