Reclamă

Kourtney Kardashian a purtat o rochie roșie. Vedeta și-a lăsat la vedere burtica de gravidă

Kourtney Kardashian a purtat o rochie roșie. Vedeta a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles alături de fiica sa, Penelope Scotland Disick. Cele două s-au bucurat de o zi relaxantă împreună. Paparazzi au reușit să surprindă în fotografii burtica de gravidă a vedetei internaționale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 16 august 2023, 6:11

Kourtney Kardashian așteaptă primul ei copil alături de Travis Barker. Ea și muzicianul sunt extrem de fericiți și așteaptă cu nerăbdare să devină părinți. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, iar în ultimii ani au făcut tot ce le-a stat în putere pentru a avea un copil împreună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney Kardashian a purtat o rochie roșie

Kourtney Kardashian este o mămică mândră. Vedeta nu se sfiește de camerele de fotografiat și așteaptă orice oportunitate pentru a-și expune burtica de gravidă. De această dată a fost surprinsă la plimbare alături de fiica sa. În ultima vreme, Kourtney a ieșit tot mai des la plimbare alături de Penelope.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kourtney Kardashian de mână cu fiica sa, Penelope Scotland Disick
Penelope Scotland Disick s-a bucurat de timpul petrecut alături de mama sa / Profimedia Images

Diva încearcă să-și îndeplinească rolul de mămică. Kourtney a optat pentru o rochie roșie, cu o crăpătură amplă pe picior. Diva a renunțat la sutien și a mers plină de încredere. În partea de jos a ținutei a optat pentru o pereche de ghete negre.

Reclamă

Fiica sa, Penelope, a avut o ținută chic. Adolescența a purtat un tricou alb și o salopetă de blugi. Penelope are deja 11 ani și este o domnișoară în toată regula.

Aceasta se bucură de timpul pe care îl poate petrece în compania mamei sale. Kourtney are trei copii din relația anterioară cu Disick. Vedeta este mama lui Mason Dash Disick și a lui Reign Aston Disick. Diva o are și pe Penelope din fosta sa relație.

Acum, Kortney urmează să devină mamă pentru a patra oară. La 44 de ani, aceasta este extrem de fericită pentru sarcina sa.

Reclamă

Diva a povestit în trecut faptul că s-a confruntat cu probleme din cauza fertilității. Ea și Travis sunt încântați de copilul pe care urmează să-l aibă împreună. Cei doi au realizat și o sesiune foto în care au pozat împreună.

Kourtney Kardashian și Travis Barker mai au copii din relațiile anterioare

Kourtney Kardashian este mama a trei copii. Aceasta a adus primii copii pe lume alături de Scott Disick. Ea și fostul partener au trăit o frumoasă poveste de iubire. Penelope, fiica divei, are deja 11 ani. Reign și Mason au 8 și 13 ani.

Diva internațională s-a căsătorit cu Travis Barker și a decis că este momentul să-și mărească familia. Cei doi și-au dorit foarte mult un copil împreună. Kourtney a făcut anunțul sarcinii sale în timpul unui concert susținut de soțul său. Bruneta și soțul ei așteaptă împreună un băiețel.

Cei doi au făcut un clip special în care au anunțat sexul copilului. Barker are și el copii din fosta sa relație. Artistul, în vârstă de 47 de ani, este tatăl a doi copii. El are copiii alături de fosta sa parteneră, Shanna Moakler. Copiii artistului sunt deja adolescenți.

Landon are 19 ani, Alabama are 17 și Atiana, fiica sa vitregă, are 24 de ani. Travis este extrem de apropiat de copiii săi și sunt văzuți deseori împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×