Reclamă

Kanye West și Bianca Censori au ieșit la plimbare pe străzile din Italia. Partenera artistului a purtat o ținută nude

Kanye West și Bianca Censori au ieșit la plimbare pe străzile din Italia. Cei doi îndrăgostiți au fost surprinși în ipostaze tandre. Partenera artistului a reușit să întoarcă toate privirile asupra ținutei pe care a ales-o.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 9 august 2023, 6:53

Bianca Censori a devenit recunoscută pentru stilul său vestimentar. Iubita lui Kanye West nu ține cont de tendințele actuale din modă. Aceasta are un stil nonconformist, iar apropiații brunetei spun că l-ar fi adoptat chiar de la partenerul său de viață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West și Bianca Censori au ieșit la plimbare pe străzile din Italia

Despre Kanye West și Bianca Censori s-a scris că s-ar fi căsătorit în mare secret. Cei doi nu ratează nicio ocazie pentru a petrece timpul împreună, iar paparazzi îi surprind deseori la plimbare sau în timpul întâlnirilor romantice.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

bianca Censori, într-un costum nude, în timp ce merge însoțită de Kanye West
Bianca Censori a devenit recunoscută pentru stilul său vestimentar / Profimedia Images

West și-a scos soția la o plimbare liniștită pe străzile din Italia. Sursele internaționale susțin că aceștia s-ar afla în vacanță. În timp ce cântărețul a optat pentru o ținută all black, partenera sa a ales un costum nude. Bianca a purtat o salopetă mulată pe trup.

Reclamă

Aceasta și-a lăsat la vedere lenjeria intimă și le-a oferit fotografilor câte imagini exclusiviste cu bustul său generos. Censori a renunțat la sutien, dar a fost foarte atentă în ceea ce privește alegerea pantofilor. Diva a mers la plimbare pe o pereche de pantofi cu toc.

Părul scurt și brunet a ales să-l ascundă. Vedeta a purtat o eșarfă maro pe cap. Bianca și West sunt destul de discreți în ceea ce privește relația lor. Aceștia nu vorbesc prea des despre povestea de iubire pe care o trăiesc.

De altfel, Kanye a fost mult mai atent în ceea ce privește viața sa personală, în special după divorțul său de Kim Kardashian.

Reclamă

Apropiații lui West susțin că acesta este în continuare implicat în viața copiilor săi. Artistul are o legătură cu copiii pe care îi are alături de Kim Kardashian.

Kanye West și Bianca Censori trăiesc o frumoasă poveste de iubire

Kanye West pare extrem de tandru și iubitor cu partenera sa. De fiecare dată când apar în public, cei doi îndrăgostiți se plimbă de mână, iar West este atent să-și ajute soția atunci când aceasta are nevoie. Între el și Bianca ar exista și o diferență impresionantă de vârstă.

Artistul, în vârstă de 46 de ani, este mai mare ca partenera sa de viață. Apropiații celor doi susțin că bianca ar avea 27 de ani. West și actuala sa parteneră s-au cunoscut în anul 2020, iar povestea lor de iubire a evoluat destul de rapid.

Între Bianca și rapper exista o prietenie mai veche. Bianca este designer arhitectural, iar ea a lucrat de-a lungul timpului la mai multe proiecte derulate de West. Artistul susține că s-a îndrăgostit imediat de acutala sa soție, motiv pentru care au decis să se căsătorească destul de rapid.

Bianca a evoluat destul de mult alături de soțul său. Primele schimbări s-au putut vedea la nivelul stilului său vestimentar, scrie The Sun. Artistul și-a lăsat de-a lungul timpului amprenta asupra stilului vestimentar al femeilor pe care le-a avut în viața sa.

Tot publicațiile internaționale scriu că Bianca ar fi renunțat inclusiv la conturile sale de social media după ce a început să se întâlnească în mod public cu Kanye West. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×