Reclamă

Kanye West a ieșit la plimbare cu Bianca Censori. Cum se comportă artistul cu soția sa în public

Kanye West a ieșit la plimbare cu Bianca Censori. Artistul a fost pozat de paparazzi în timp ce era tandru cu soția sa. Bianca Censori și West s-au căsătorit în mod informal în luna ianuarie a anului 2023. De atunci sunt văzuți deseori împreună.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 mai 2023, 6:35

Kanye West și Bianca Censori trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi nu ratează nicio ocazie pentru a ieși împreună în oraș. De data aceasta au ales să meargă la un restaurant italian din Los Angeles. Cei doi îndrăgostiți au fost însoțiți de un grup de prieteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kanye West a ieșit la plimbare cu Bianca Censori

Kanye West și Bianca Censori nu țin cont de privirile celor din jur. Cei doi se iubesc și nu se ascund atunci când apar în public. De data aceasta au fost surprinși în ipostaze tandre în compania unui grup de prieteni. Kanye a ales o ținută casual.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kanye West într-o ținutp all black alături de Bianca Censori care paortă o bustieră și o pereche de colanți
Kanye West și Bianca Censori trăiesc o frumoasă poveste de iubire / Profimedia Images

Artistul a  purtat o pereche de pantaloni mulați negri la care a asortat o pereche de cizme cu genunchiere. În partea de sus a optat pentru o geacă neagră din piele. Artistul a fost mereu grijuliu cu partenera sa și a ținut-o de mână. Bianca a fost surprinsă cu părul blond.

Reclamă

Vedeta a optat pentru o bustieră care i-a susținut bustul generos. În partea de jos a ales să poarte o pereche de colanți gri la care a asortat o pereche de pantofi cu toc. Diva a întâmpinat probleme din cauza lipsei buzunarelor.

Aceast a încercat să-și strecoare telefonul și portofelul în jurul talei, ajutându-se de banda elastică a colanților. Bianca a fost văzută povestind cu soțul său și cu grupul lor de prieteni comuni. Soția artistului a atras toate privirile asupra sa.

Vedeta care ar avea 27 de ani se bucură de o viață incredibilă alături de partenerul său.

Reclamă

Cum s-au cunoscut Bianca Cesori și Kanye West

Bianca Censori și Kanye West se cunosc încă din anul 2020. Aceasta a lucrat pentru cântăreț mai mulți ani. Bianca este designer arhitectural și a fost angajată de Kanye la compania sa. Artistul s-a îndrăgostit imediat de Bianca și a decis să se căsătorească.

După divorțul de Kim Kardashian, Kanye a avut mai multe relații, însă nicio femeie nu a rezistat foarte mult timp în viața artistului.

Publicația The Sun susține că Bianca ar avea în jur de 27 de ani. Ea și West s-au înțeles încă din primul moment în care s-au întâlnit, în ciuda diferenței de vârstă.

De-a lungul timpului, Bianca și-a schimbat stilul vestimentar și look-ul. Aceasta a început să adopte din stilul soțului său. Bianca a fost brunetă în trecut, însă a ales să-și tundă părul ct mais curt și să-l facă blond.

După ce și-a început relația cu Kanye West, bianca ar fi renunțat la conturile sale de pe social media. Vedeta este în general discretă cu viața sa și nu face declarații despre relația pe care o are cu Kanye. Cei doi sunt văzuți deseori împreună, însă refuză să ofere declarații despre povestea lor de dragoste.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×