Reclamă

Khloe Kardashian a publicat primul portret de familie cu fiul ei, Tatum, și fiica True. Tristan Thompson nu apare în fotografia cu copiii

Khloe Kardashian a publicat primul portret de familie cu fiul ei, Tatum, și fiica True. Tristan Thompson nu apare în fotografia cu copiii. Designerul Good American a fost văzută în timp ce stătea pe iarba din curtea casei sale alături de copii, în timp ce se jucau cu jucăriile.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 5 august 2023, 7:43

Vedeta de reality TV, în vârstă de 39 de ani, radia de bucurie în timp ce zâmbea alături de copiii ei. Imaginile au fost realizate în timpul primei petreceri organizate cu ocazia zilei de naștere a lui Tatum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khloe Kardashian a publicat primul portret de familie cu fiul ei, Tatum, și fiica True

Deși fostul ei partener Tristan Thompson a fost la petrecere, el nu a stat alături de ei la poză. Khloe arăta superb în rochia ei albă de vară, care avea bretele peste umeri, o talie mică și o fustă vaporoasă.

Look-ul a fost completat de pantofi cu toc. Părul blond a fost lăsat liber pe spate, iar machiajul a fost realizat în tonuri de vară. Vedeta a purtat de asemenea ochelari de soare negri și un colier cu diamante. Unghiile ei lungi, colorate vișiniu erau singura pată de culoare a look-ului ei.

Micuța True a purtat și ea o rochie albă. Tatum purta un tricou alb, pantaloni crem și șosete albe.

Tristan a apărut într-o altă fotografie, când era cu Khloe, precum și cu sora ei însărcinată Kourtney și noul ei soț, bateristul Travis Barker de la Blink 182.

Reclamă

Prima dată când Khloe le-a arătat fanilor mai multe imagini cu Tatum a fost la postarea de ziua lui pe Instagram. Vedeta Kocktails With Khloe a radiat de mândrie în timp ce îi ura micuțului ei la mulți ani.

Ce mesaj a avut Khloe pentru fiul ei în ziua în care a împlinit un an

Reclamă

„La mulți ani, dragul meu fiu! Sunt ferm convinsă că Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie și am avut nevoie de tine. Dumnezeu știa că inima mea avea nevoie de tine.”

Kardashian și Thompson nu mai formează un cuplu de ceva vreme. S-au despărțit în urmă cu doi ani, dar continuă să se ocupe împreună de creșterea și educația celor doi copii.

„Sunt atât de mândră că sunt mama ta. Atât de mândri de dragostea și râsul pe care le avem în casa noastră. Atât de mândră de spiritul tău frumos, blând, iubitor și molipsitor. Iluminezi fiecare cameră. Nu se poate nega că toată lumea zâmbește când se uită la tine! Tatum, ai schimbat viața mea și a lui True pentru totdeauna. Amândouă aveam nevoie de tine. Știam că va fi o soră mai mare fantastică și iubitoare, dar nu cred că mi-aș fi putut imagina vreodată dragostea și legătura pe care le aveți deja.”

„Nu-mi vine să cred că ești deja la prima aniversare fericită, dragul meu copil. Tu ești FIUL meu, Singurul meu FIU. Mă faci fericită în fiecare zi.”

Tristan și Amari Thompson și-au pierdut mama la începutul acestui an

Ziua de naștere vine la puțin peste șapte luni după ce frații Thompson și-au pierdut, din păcate, mama Andrea, care a murit la începutul lunii ianuarie în urma unui infarct la doar 53 de ani.

Acest lucru a fost dezvăluit în finalul sezonului 3 din The Kardashians. Khloe Kardashian, Kim Kardashian și Kris Jenner, au zburat la Toronto cu Tristan cu avionul privat al lui Kim. Tot atunci s-a spus că Tristan și Amaria, fratele său, s-au mutat cu Khloe, dar ea a insistat că acest lucru nu a dus la o împăcare.

Khloe a dezvăluit la finalul sezonului: „Tristan are o casă pe care o construiește și a renovat-o. A putut să locuiască acolo în timpul renovărilor, dar am avut vreme nebună în California, cum ar fi ploaia extremă, iar acoperișul lui Tristan s-a prăbușit în casa lui și a provocat inundații. Așa că Tristan și Amari stau la mine acasă chiar acum, până când casa lui va fi reparată”.

Khloe confirmă într-o declarație la testimonial: „Eu și Tristan nu suntem din nou împreună. Știu că este greu de crezut pentru toată lumea, dar o iubesc pe Andrea și îl iubesc pe Tristan, îl iubesc pe Amari și asta ne face să fim o familie. Tristan este tatăl copiilor mei, știi. Mi-am pierdut tatăl, iar tatăl meu a fost ca un părinte de poveste, dar tot nu pot să înțeleg cum e să-mi pierd mama. Știu cât de apropiați sunt Tristan și mama lui. Este sfâșietor și să rămând cu responsabilitatea altei persoane, e mult.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×