Reclamă

Vedeta care s-a îmbrăcat în latex roz în timpul vizitei unui parc tematic. Ținuta inspirată de păpușa Barbie a atras privirile tuturor

Khloe Kardasian este vedeta care s-a îmbrăcat în latex roz în timpul vizitei unui parc tematic. Aceasta a ales o ținută inspirată de păpușa Barbie și a atras privirile tuturor. Khloe a fost însoțită și de sora sa, Kim Kardashian. Cele două vedete și-au dus copiii la o expoziție Barbie din Los Angeles.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 iunie 2023, 11:14

Kim și Khloe Kardashian par să trăiască în lumea Barbie. Cele două vedete internaționale s-au distrat alături de copiii lor și au retrăit momente superbe. La expoziție au fost prezenți copiii celor două, printre aceștia s-au numărat Chicago și True, alături de Stormi și Dream. Copiii de cinci și șase ani au petrecut o zi de neuitat la expoziție Barbie World din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta care s-a îmbrăcat în latex roz în timpul vizitei unui parc tematic

Kim Kardashian a fost pozată într-o ținută neagră din latex. De data aceasta vedeta nu a dorit să atragă foarte mult atenția asupra sa. Sora sa, Khloe Kardashian, a fost cea care a dat tonul petrecerii. Khloe a optat pentru un costum roz din latex.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Khloe KArdasian într-o ținută din latex roz
Khloe Kardasina și-a surprins copiii cu ținuta aleasă / Profimedia Images

Aceasta a distribuit câteva imagini și pe contul său de Instagram. Diva a vrut să se transpună în celebrul personaj de dragul copiilor ei. Khloe și-a asortat ținuta cu o pereche de cizme cu toc.

Reclamă

Părul blond a ajutat-o pe vedetă să semene și mai mult cu celebrul personaj. Imediat ce a ajuns la expoziție, Khloe s-a fotografiat alături de Tre și de Dream. Khloe o are pe micuța True din fosta relație c Tristan Thompson.

Dream este fiica fratelui lui Khloe Kardashian. Fetița este de apt fiica lui Rob Kardashian și este verișoară cu True Thompson.

Amândouă au purtat ținute roz și au pozat alături de Khloe. Kim s-a bucurat și ea de momentele unice alături de Chicago și Stormi. Stormi este fiica surorii lui Kim Kardashian, Kylie Jenner. Kylie nu a putut fi prezentă la eveniment, însă a lăsat-o pe stormi în grija mătușii sale.

Reclamă

Familia Kardashian este foarte unită și petrece timp de calitate împreună. Kim Kardashian a fost întreaga zi ocupată să se îngrijească de bunăstarea copiilor, scrie publicația People.

Surorile Kardashian petrec mult timp în familie

Surorile Kardashian au ales să meargă la expoziția Barbie de dragul copiilor lor. Kim și Khloe promovează noul film cu Barbie care urmează să fie lansat pe 21 iulie 2023 în Statele Unite ale Americii.

Filmul o are în rolul principal pe Margot Robbie, care o interpretează pe Barbie. Ken va fi jucat de către actorul Ryan Gosling. True Stormi și Dream au sărbătorit recent finalizarea grădiniței. Khloe și Kylie au postat câteva imagini emoționante pe conturile lor de Instagram.

„Ieri a fost o zi mare. Îngerașul meu dulce a absolvit grădinița”, a scris Khloe pe contul său de social media.

Surorile Kardashian sunt în general mame implicate. Acestea au crescut într-o familie unită și își doresc ca micuții lor să simtă la fel de mult iubire. Deși aproape toate au suferit din cauza problemelor cu partenerii ep care i-au ales, au reușit să rămână o familie puternică și unită.

Khloe își crește cei doi copii singură. Tristan Thompson se implică doar parțial în sarcinile de părinte. Kim Kardashian are și ea patru copii alături de fostul soț, Kanye West. Vedeta a decis să-și asume singură responsabilitățile de mamă și să rupă legătura cu fostul partener.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×