Reclamă

Kourtney Kardashian a purtat un costum de baie decupat. Vedeta este mândră de burtica sa de gravidă

Kourtney Kardashian a purtat un costum de baie decupat. Vedeta internațională este foarte mândră de burtica sa de gravidă. Kourtney așteaptă primul ei copil alături de Travis Barker. Ea și muzicianul sunt în culmea fericirii și abia așteaptă să devină părinți.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 iulie 2023, 11:38

Kourtney Kardashian se bucură în continuare de vacanța sa în Hawaii. Acesta a decis să împărtășească câteva momente și cu admiratorii săi din mediul online. Bruneta a postat o serie de fotografii de la plajă, iar fanii au fost încântați să-i vadă burtica tot mai mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kourtney Kardashian a purtat un costum de baie decupat

Sarcina lui Kourtney Kardashian este tot mai avansată. Diva se bucură de tot acest proces și este vizibil emoționată pentru faptul că urmează să devină mamă. Bruneta va deveni mamă pentru a patra oară. Acesta este primul ei copil cu Travis Barker.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Kourtney Kardashianîntr-un costum de baie negru, decupat
Kourtney Kardashian a ales un costum de baie decupat / Profimedia Images

Ea și Barker sunt complet îndrăgostiți unul de celălalt. Modelul, în vârstă de 44 de ani, a optat pentru un costum de baie negru pentru ziua ei la plajă. Aceasta a vrut să-și lase la vedere burtica de gravidă și a ales un costum cu decupaj. Sarcina ei este tot mai vizibilă.

Reclamă

Pe conturile de social media a distribuit și câteva imagini emoționante. Kourtney se află deja de câteva zile în Hawaii. În urmă cu câteva zile a fost suprinsă într-un costum de baie cu animal print. Diva nu a venit însoțită de Travis în această vacanță. Ea se află în vacanță alături de fiica sa, Penelope.

Penelope are deja 11 ani și se bucură de timpul pe care îl poate petrece cu mama sa. Tânăra a fost văzută făcând surf și stând la plajă pentru a obține bronzul perfect.

Kourtney se dedică în totalitate rolului său de mamă și face tot posibilul pentru a fi implicată în viața copiilor săi.

Reclamă

Câți copii are Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian urmează să devină mamă, însă ea mai are trei copii din fosta sa relație cu Scott Disick. Vedeta, de 44 de ani, este mama lui Penelope, 11 ani, Reign, 8 ani și Mason, 13 ani. Diva, care s-a căsătorit cu Travis Barker, a decis că este momentul să-și mărească familia. Ea a anunțat că așteaptă cel de-al patrulea copil în timpul concertului soțului său.

Ulterior, cei doi au postat pe conturile de Instagram un videoclip emoționant în care dezvăluiau sexul copilului. Se pare că bruneta așteaptă un băiețel alături de partenerul ei. Barker mai are și el copii din fosta sa relație.

Barker în vârstă de 47 de ani este tatăl a trei copii, alături de fosta sa parteneră, Shanna Moakler. Cei trei adolescenți au fost văzuți deseori alături de tatăl lor: Landon are deja 19 ani, Alabama, 17 ani și Atiana, fiica sa vitregă, are 24 de ani.

Travis și Kourtney și-au dorit multă vreme un copil, însă diva a avut probleme de fertilitate, scriu publicațiile internaționale. În cele din urmă, cei doi au reușit să-și vadă dorința realitate, iar acum apr să fie mai fericiți ca niciodată.

Aceștia au realizat inclusiv un shooting photo în care apăreau împreună. Descrierea imaginilor a fost una emoționantă: „în așteptarea viitorului toboșar”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×